Sebepsiz inferteliteler umudunuzu kaybetmeyin

Ben umudumu kaybedip tüp bebeğe yönelince kafamdan mecburi gitmişti. Yoksa dediğin gibi adet yaklaşınca geliyor deli düşünceler. Hatta bir ay bir yerde hamilelik beliritisi olarak Demir tadı geliyor ağzıma diye okudum o ay ağzıma demir tadı gelmişti ahanda hamileyim demiştim ama sonuç yine hüsrandı. Zaten hamile kalamıyorum adet olayım da tüp tedavisi başlasın dediğim ay geldi kızçem ☺
Bende 2 ay ara aşamasındayım şuan sonra aşılama için gideceğim bu iki aylık arada korunduğum günlerdeki gibi hiç düşünmesem o kadar güzel olur ki inşllh başarabilirim 😊 sizin adınıza nasıl sevindim anlatamam sağlıkla kavuşun kızçenize 💕

Bende 2 ay ara aşamasındayım şuan sonra aşılama için gideceğim bu iki aylık arada korunduğum günlerdeki gibi hiç düşünmesem o kadar güzel olur ki inşllh başarabilirim 😊 sizin adınıza nasıl sevindim anlatamam sağlıkla kavuşun kızçenize 💕
İnş sağlıkla gelir,teşekkür ederiz☺️ Başarırsınız biz inanıyoruz. Buradan güzel haberlerinizi bekliyoruz kızımla 🥰

Kafaya takmamaya olayini uzun sureli basaramiyorum malesef bu ay geçti sogan kürü icin ama ins yapmayı düşünüyorum.. Etraftan ha bire gelen hamilelik haberleri daha da yoruyot insanı
Ah o hamileler bir çırpıda doğursun inş da insan özendiği için daha bir fena oluyor. İnanın öğretmenim ben okulda erkek hocalar ve ben hariç nerdeyse tüm evli kadınlar hamileydi ve ben hergün görüyordum onları. Onlar da yetmiyordu etrafta da hamileler çoğalıyordu. Artık insanlarla konuşmak istemiyordum o derece her an hamile haberi alacağım diye. İnş olacak olacak yakında sizin haberinizi alacak herkes ♥️

Ah o hamileler bir çırpıda doğursun inş da insan özendiği için daha bir fena oluyor. İnanın öğretmenim ben okulda erkek hocalar ve ben hariç nerdeyse tüm evli kadınlar hamileydi ve ben hergün görüyordum onları. Onlar da yetmiyordu etrafta da hamileler çoğalıyordu. Artık insanlarla konuşmak istemiyordum o derece her an hamile haberi alacağım diye. İnş olacak olacak yakında sizin haberinizi alacak herkes ♥
İnsAllah cnm hayırlısıyla

Ah o hamileler bir çırpıda doğursun inş da insan özendiği için daha bir fena oluyor. İnanın öğretmenim ben okulda erkek hocalar ve ben hariç nerdeyse tüm evli kadınlar hamileydi ve ben hergün görüyordum onları. Onlar da yetmiyordu etrafta da hamileler çoğalıyordu. Artık insanlarla konuşmak istemiyordum o derece her an hamile haberi alacağım diye. İnş olacak olacak yakında sizin haberinizi alacak herkes ♥
Öyle zamnlarda çok ağladığı için durmayan uyumayan çocuk hikayelerini okuyup bi nebze içime su serpiyorum ben 🙈

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun insAllah..
Bizde yaklaşık bi senedir ikinci çocuk icin çabalıyoruz ama olmuyor esime spermiogram yaptrdk sorun yok bendd tahlillerimi yaptrdm muayene oldum bi sorun yok rahim yapısı güzel dedi degerlerimde öyle ultrasonda baktgnda sadece pco görünümü oldugunu soyledi doktor tedaviye gerek yok zatem ilk çocuğunuz da tedavisiz olmus ama 3-4 ay sonra hala olmazsa istersen gel tedaviye başlayalım dedi o dönem bi rahatlik geldi dedik bi sorun yokmus demek ki vakti var ama su ara yine bi daraldımovu testi denedim iki ay yok niye olmuyor bi sene olacak:KK43: eşim gereksz panik yaptığımı söylüyor... Bayram sonuna kadar olmazsa ben yine bi doktora mi gitsek diorum kilo vermeye çalışıyorum zaten bi diorum benden ne kadar kilolu olanlar hamile kalıyor tamam kilo engel her zmn sıkıntı ama tamamen kiloya baglayamiyorum snrm bnm durum bu bi cok kisi bi tane var die anlamaya çalışmıyor bile nie bu takıntı bi tane var iste modunda ama öyle olmuyor işte kızım ekimde 5 yaşını doldurcak ve kizimizda bizde bi kardeşi olmasını cok istiyoruz hayrlisi herseyin tabi nasip... Soğan kurunu denemeyi düşünüyorum artık belki vesile olur pco icinde faydalıymis
Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım şuan 1 buçuk yıldır oğluma kardeş istiyoruz olmuyor.Cok bunalimdayim.Bende bir sorun yok .Eşimde sayı çok güzel sadece hız biraz düşük.Onu da vitamin takviyesiyle halletmeye çalışıyoruz ama yok yok.Ben ilk çocuğuma çok kolay hamile kalmıştım.Yillarca korundum.Bilseydim bu kadar ara vermezdim.Siz nasıl hamile kaldınız neler yaptınız acaba merak ettim.

Merhaba ben de sizinle aynı durumdayım şuan 1 buçuk yıldır oğluma kardeş istiyoruz olmuyor.Cok bunalimdayim.Bende bir sorun yok .Eşimde sayı çok güzel sadece hız biraz düşük.Onu da vitamin takviyesiyle halletmeye çalışıyoruz ama yok yok.Ben ilk çocuğuma çok kolay hamile kalmıştım.Yillarca korundum.Bilseydim bu kadar ara vermezdim.Siz nasıl hamile kaldınız neler yaptınız acaba merak ettim.
Mrblar biliyorum takmamak elde değil bende çok takmıştım ve aynı şeyi bende dedim sürekli ödümuz kopuyordu korunurken kazara hamile kalicam diye boşa korunmuşuz diye ama her nasip vaktine esir snrm biz kızım küçükken çok büyük konuşmuşuz snrm okula başlasın öyle derdik kızımın anaokuluna başladığı sene aldık haberi rastlantı tabi ben artık kabullnme aşamasına girmiştim snrm çünki kaç kez ovu testiyle takip yaptım olmadı gün aşırı denedik olmadı iki güne vs tam yumurtlama zamanı hep denedik nasip olmadı ben Ağustosta adet olunca artık Dr gitmiştim klomen+çatlatma iğnesi kullandım artı bı kaç tane daha ilaç o ay da olmayınca dedim olmayacak boşa ilaca devam etmeyim Eylül'de adet olunca o ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim agnucaston hayıt hapını ve glukofeni kullanmaya devam ettim o ay ovuyla da takip ettim kür sayesinde sanıyorum çok erken yumurtlama oldu ve yine adet oldum o ay sondu artık ne cabaliycam ne takip yapicam odağını degistrcem dedim kiizm okula gidiyordu zaten bende boş vakitlerimde gezmeye spora falan yazildm düşünmeye fırsat kalmasın diye ki o ay esim hep yola gitti geldi bı kaç günlük geldiğinde zevkine istersek ilişki oldu daha önceki aylar gibi tuttu mu tutacak mı diye düşünmeden oldu bı nevi artık olmayacağını kabullendigimz ay nasip oldu herşey vesile belki ilaç ve kür sayesinde oldu belki de stresi bıraktığım için Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲❤️ kimseye aratmasın evladın ilki de bı ikincisi de üçüncüsü de

Mrblar biliyorum takmamak elde değil bende çok takmıştım ve aynı şeyi bende dedim sürekli ödümuz kopuyordu korunurken kazara hamile kalicam diye boşa korunmuşuz diye ama her nasip vaktine esir snrm biz kızım küçükken çok büyük konuşmuşuz snrm okula başlasın öyle derdik kızımın anaokuluna başladığı sene aldık haberi rastlantı tabi ben artık kabullnme aşamasına girmiştim snrm çünki kaç kez ovu testiyle takip yaptım olmadı gün aşırı denedik olmadı iki güne vs tam yumurtlama zamanı hep denedik nasip olmadı ben Ağustosta adet olunca artık Dr gitmiştim klomen+çatlatma iğnesi kullandım artı bı kaç tane daha ilaç o ay da olmayınca dedim olmayacak boşa ilaca devam etmeyim Eylül'de adet olunca o ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim agnucaston hayıt hapını ve glukofeni kullanmaya devam ettim o ay ovuyla da takip ettim kür sayesinde sanıyorum çok erken yumurtlama oldu ve yine adet oldum o ay sondu artık ne cabaliycam ne takip yapicam odağını degistrcem dedim kiizm okula gidiyordu zaten bende boş vakitlerimde gezmeye spora falan yazildm düşünmeye fırsat kalmasın diye ki o ay esim hep yola gitti geldi bı kaç günlük geldiğinde zevkine istersek ilişki oldu daha önceki aylar gibi tuttu mu tutacak mı diye düşünmeden oldu bı nevi artık olmayacağını kabullendigimz ay nasip oldu herşey vesile belki ilaç ve kür sayesinde oldu belki de stresi bıraktığım için Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲❤ kimseye aratmasın evladın ilki de bı ikincisi de üçüncüsü de
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim de oğlum sürekli soruyor ne zaman olucak ne zaman olucak diye.O sordukça ben daha kötü fena oluyorum.Kendime kiziyorum.Bana diyor seninde babamın da kardeşleri var.Ben niye tekim.Ben ara ara hayıt kullanıp bıraktığım oldu şimdi diyorum 3 ay düzenli kullanayım mi acaba.Cünku hayıt aynı zaman da stresi de bastırıyormus.Esime de sürekli besin takviyeleri dayıyorum.Ari sütü ,çakşır suyu, multivitamin, fındık,polen vs.Dedigin gibi herşey nasip.Tekrardan bebeğin hayırlı olsun inşallah.🙏

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim de oğlum sürekli soruyor ne zaman olucak ne zaman olucak diye.O sordukça ben daha kötü fena oluyorum.Kendime kiziyorum.Bana diyor seninde babamın da kardeşleri var.Ben niye tekim.Ben ara ara hayıt kullanıp bıraktığım oldu şimdi diyorum 3 ay düzenli kullanayım mi acaba.Cünku hayıt aynı zaman da stresi de bastırıyormus.Esime de sürekli besin takviyeleri dayıyorum.Ari sütü ,çakşır suyu, multivitamin, fındık,polen vs.Dedigin gibi herşey nasip.Tekrardan bebeğin hayırlı olsun inşallah.🙏
Amin insAllah Allah razı olsun 🤗 oyy kıyamam benim kızda aynıydı çok beraber ağladığımizi bilirim Rabb'im o minik kalpleriyle ettikleri duaları kabul etsin insAllah evet hayıt hapını 3 ay kullanmak gerekiyormuş normalde ben iki ay kullandım belki de vesile oldu... şifa olsun insAllah takviyeler de biliyorum çok zor ama oğlunuzun da kendinizin de azıcık odak noktasını değiştirmeye çalışin insAllah Rabb'im dhaa fazla bekletmez bi kardes nasip olur

Amin insAllah Allah razı olsun 🤗 oyy kıyamam benim kızda aynıydı çok beraber ağladığımizi bilirim Rabb'im o minik kalpleriyle ettikleri duaları kabul etsin insAllah evet hayıt hapını 3 ay kullanmak gerekiyormuş normalde ben iki ay kullandım belki de vesile oldu... şifa olsun insAllah takviyeler de biliyorum çok zor ama oğlunuzun da kendinizin de azıcık odak noktasını değiştirmeye çalışin insAllah Rabb'im dhaa fazla bekletmez bi kardes nasip olur
Amin inşallah.Sağolun.

Hamilelerin duası kabul olurmuş.Benim için de dua eder misiniz?

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Mevlam, beklenmedik zamanlarda geliyor bebişler,dilerim bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız😊bende bugün yarın derken yıllar çok çabuk geçmiş şimdi anlıyorum yaş ilerledi belli olur belki olmaz bilemiyorum ama yinede umut var diyorum..
Meraba , bu yorumuzda yas ilerledi yazmissiniz ordan dikkatimi cekti.Affiniza siginarak yaziyorum, meleginiz geldimi?ben de 41 yasindaym .9aydir ugrasiyor um.daha oncesinde 1kimyasal, 1de 8+5 de kalp durmasindan kaybetigim 2gebelik yasadim.

Meraba , bu yorumuzda yas ilerledi yazmissiniz ordan dikkatimi cekti.Affiniza siginarak yaziyorum, meleginiz geldimi?ben de 41 yasindaym .9aydir ugrasiyor um.daha oncesinde 1kimyasal, 1de 8+5 de kalp durmasindan kaybetigim 2gebelik yasadim.
Mrb,bende bir düşük ve 4 aylık sonlandırma oldu malesef..kısmet değilmiş..umudunuzu kaybetmeyin,hayırla sağlık la gelir inşallah sizinkide.. üzme kendin
Meraba , bu yorumuzda yas ilerledi yazmissiniz ordan dikkatimi cekti.Affiniza siginarak yaziyorum, meleginiz geldimi?ben de 41 yasindaym .9aydir ugrasiyor um.daha oncesinde 1kimyasal, 1de 8+5 de kalp durmasindan kaybeatigim 2gebelik yasadim.
Mrb,bende bir düşük ve 4 aylık sonlanidırma oldu malesef,dilerim sizin gönlünüze göre olur,umudunuzu yitirmeyin

Mrb,bende bir düşük ve 4 aylık sonlandırma oldu malesef..kısmet değilmiş..umudunuzu kaybetmeyin,hayırla sağlık la gelir inşallah sizinkide.. üzme kendin

Mrb,bende bir düşük ve 4 aylık sonlanidırma oldu malesef,dilerim sizin gönlünüze göre olur,umudunuzu yitirmeyin
Acinizi hatirlatacagimi dusunemedimmm yazarken, ozur dilerim,Hakkinizi helal edin.😔umudum yitirmekten cok, hamile kalsam bile ayni seyler tekrar lanacak diye korkuyorum. Korkununda bir faydasi olmadigini bile bile...

Acinizi hatirlatacagimi dusunemedimmm yazarken, ozur dilerim,Hakkinizi helal edin.😔umudum yitirmekten cok, hamile kalsam bile ayni seyler tekrar lanacak diye korkuyorum. Korkununda bir faydasi olmadigini bile bile...
Helal olsyn canım, özür dilemene gerek yok..artık üzülmüyorum, yaşanması gerekiyormuş yaşandı ve bitti,korkmakla sadece erteliyoruz geriye dönüp bakarsak önümüzü göremeyiz,yeniden ayağa kalkıp yeniden yeni umutlarla başlamak gerek, sizin için hayırlısını sağlık lısını diliyorum, istiyorsan tekrar denemelisin,erteleme...🤗

Helal olsyn canım, özür dilemene gerek yok..artık üzülmüyorum, yaşanması gerekiyormuş yaşandı ve bitti,korkmakla sadece erteliyoruz geriye dönüp bakarsak önümüzü göremeyiz,yeniden ayağa kalkıp yeniden yeni umutlarla başlamak gerek, sizin için hayırlısını sağlık lısını diliyorum, istiyorsan tekrar denemelisin,erteleme...🤗
Cok tesekkur ederim coookkkk. Insaallah sizde , bende ,butun arkadaslarimizda en kisa surede Anne oluruz.Rabbim dualarimizin kabulune Engel gunahlarimiz varsa affetsin.Korka ,Korka yine yeniden dediginiz gibi 😊deniyorum Rabbim nasip ederse. 🤲Harika bi insansiniz pozitif siniz insaallah da Harika bi Anne olursunuz.Selam ve dua ile...❣

Cok tesekkur ederim coookkkk. Insaallah sizde , bende ,butun arkadaslarimizda en kisa surede Anne oluruz.Rabbim dualarimizin kabulune Engel gunahlarimiz varsa affetsin.Korka ,Korka yine yeniden dediginiz gibi 😊deniyorum Rabbim nasip ederse. 🤲Harika bi insansiniz pozitif siniz insaallah da Harika bi Anne olursunuz.Selam ve dua ile...❣
Allah razı olsun ,inşallah güzel haberler alırız sizden,olmasada vardır bir hayır deyip zamana bırakırız,eminim sizde sevgi dolu bir anne olursunuz, gönlünüze göre olsun🤗

X