Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun insAllah..
Bizde yaklaşık bi senedir ikinci çocuk icin çabalıyoruz ama olmuyor esime spermiogram yaptrdk sorun yok bendd tahlillerimi yaptrdm muayene oldum bi sorun yok rahim yapısı güzel dedi degerlerimde öyle ultrasonda baktgnda sadece pco görünümü oldugunu soyledi doktor tedaviye gerek yok zatem ilk çocuğunuz da tedavisiz olmus ama 3-4 ay sonra hala olmazsa istersen gel tedaviye başlayalım dedi o dönem bi rahatlik geldi dedik bi sorun yokmus demek ki vakti var ama su ara yine bi daraldımovu testi denedim iki ay yok niye olmuyor bi sene olacak
eşim gereksz panik yaptığımı söylüyor... Bayram sonuna kadar olmazsa ben yine bi doktora mi gitsek diorum kilo vermeye çalışıyorum zaten bi diorum benden ne kadar kilolu olanlar hamile kalıyor tamam kilo engel her zmn sıkıntı ama tamamen kiloya baglayamiyorum snrm bnm durum bu bi cok kisi bi tane var die anlamaya çalışmıyor bile nie bu takıntı bi tane var iste modunda ama öyle olmuyor işte kızım ekimde 5 yaşını doldurcak ve kizimizda bizde bi kardeşi olmasını cok istiyoruz hayrlisi herseyin tabi nasip... Soğan kurunu denemeyi düşünüyorum artık belki vesile olur pco icinde faydalıymis