- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Siz ölüyor demediniz de herkes hamile olunca hayatın sonuymuş muamelesi yapıyor ..Ben ölüyor demedim ki. Şu an hamile olan üyeler bu ortamda gebelik yaşamanın zorluklarını anlatmış zaten, herkes ölmüyor vs falan bunları tartışmanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Bu %50leri neye göre söylüyorsunuz? Olur-olmaz değil hayatta her şey. Tedbir dediğimiz şey olma ihtimalini düşürmek için var. Her durumda %50-50 şansımız olsaydı hiçbir önlem almadan yaşardık.
Astroloji ilmini hurafeden ibaret gören size ne diyebilirim ki ben ne desem boş..Ben tdk’nın yalancısıyım. Bilim ve ilim eş anlamlı kelimeler, bilim Türkçe ilim Arapça diyor kendileri.
Hadi diyelim ki dediğiniz gibi olsun. Astroloji ilimleri fakültesi var mı dünyada? Yok. İslami ilimler fakültesi var ama mesela. Sizin deyiminizle “ilim” bile saymamışlar ya sizin inancınızı
Astroloji ilmini hurafeden ibaret gören size ne diyebilirim ki ben ne desem boş..
Ama bu da bi nasip biliyo musunuz belki de nasipsizlik ..bilemiyorum
Hayatın sonu değil de, zorluğunu bile bile yapma diyorlar sadece. Rahat rahat kontrollere gitmek, tadını çıkararak alışverişini yapmak, daha sağlıklı bir psikolojiyle geçirmek varken neden zora sokasın diyorlar. En kötü senaryolar olmayabilir belki evet ama normal bir gebelikten zor geçeceği %100Siz ölüyor demediniz de herkes hamile olunca hayatın sonuymuş muamelesi yapıyor ..
Ben değil hamile kalmayı düşünenlerin hemen öleceğini sağlık sektörünün bizler yüzünden çökeceğini düşünen kitle bitirdiKoskoca olasılık bilimini bitirdiniz şu an
Eğitimini verenler elbette var her ilmin bi alimi vardır ..Kız ben değil sadece dünya hurafe diyor diyorum. Dünyada kabul görmeyen bir şeyin (ne olduğu bile belli olmadığı için şey diyorum) neyini kabul edelim biz? Var mı fakülte sen ordan haber ver?
Evet bu berbat bi duygu ama bunu bile isteye yapan kişiye kendi düşen ağlamaz denir ben eğer hamile kalırsam her şeyin ilkini yaşıycam ilk defa yaşayacağım bi durumun elbette stressiz olmasını isterim şu an evde tıkılı kalmış vaziyetteyiz berbat bi durumun tam ortasında ama böyle olduğu halde ısrarla bunu isteyen bi kitle var ve bende bu kitleye dahilim düşünün artık ne kadar istediğimi/ziiHayatın sonu değil de, zorluğunu bile bile yapma diyorlar sadece. Rahat rahat kontrollere gitmek, tadını çıkararak alışverişini yapmak, daha sağlıklı bir psikolojiyle geçirmek varken neden zora sokasın diyorlar. En kötü senaryolar olmayabilir belki evet ama normal bir gebelikten zor geçeceği %100
Bebegin vebali boynunuza.Evet bu berbat bi duygu ama bunu bile isteye yapan kişiye kendi düşen ağlamaz denir ben eğer hamile kalırsam her şeyin ilkini yaşıycam ilk defa yaşayacağım bi durumun elbette stressiz olmasını isterim şu an evde tıkılı kalmış vaziyetteyiz berbat bi durumun tam ortasında ama böyle olduğu halde ısrarla bunu isteyen bi kitle var ve bende bu kitleye dahilim düşünün artık ne kadar istediğimi/zii((
Hamile kalırsanız mutlu mesut hastaneye gidip nasıl kontrollerinizi yaptıracaksanız merak ediyorum. Sağlık çalışanları evlerine gitmiyor virüs yüzünden sizlerin bu rahatlığı çok korkunçKimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok
Ben hamile kalmaya uğraşıyorum ve benim gibi uğraşan çok kadın var Herkes Özgür Kararında şu dönemde hamile kalmamak için korunmaya Tedbir demiyorum ben... bana göre tedbir demek hayatın seyrinde devam ederken olumsuz bir şeyle karşılaştığında yapacağın şey demek trafiktede kaza ihtimali ve ölüm riski %50 sizin tedbir dediğiniz şey trafiğe kaza olucak diye hiç çıkmamak gibi bşy .(hamile kalmayın diyorsunuz çünkü) trafiğe Çıkıp kemer takmayı tedbirden saymıyorsunuz (hamile kalıp sınırlı şekilde kontrollere gitmeyi tedbirden saymıyorsunuz )..korona var diye korunmak kaza olacak diye trafiğe çıkmamak kadar mantıksız geliyor bana .. Size doğru geliyordur siz korunun ..ben ve bnm gibi düşünenlere saygı duyun..
Evet bu berbat bi duygu ama bunu bile isteye yapan kişiye kendi düşen ağlamaz denir ben eğer hamile kalırsam her şeyin ilkini yaşıycam ilk defa yaşayacağım bi durumun elbette stressiz olmasını isterim şu an evde tıkılı kalmış vaziyetteyiz berbat bi durumun tam ortasında ama böyle olduğu halde ısrarla bunu isteyen bi kitle var ve bende bu kitleye dahilim düşünün artık ne kadar istediğimi/zii((
Birleşik krallikta diploma veren fakülteler var. Bana gore de bilim degildir ama sozdebilimdir. Gokyuzu analizleri ve öngörüler de yorumlayan kisiye gore degisir ama altinda yatan hesaplamalari da goz ardi etmemek gerek.Kız ben değil sadece dünya hurafe diyor diyorum. Dünyada kabul görmeyen bir şeyin (ne olduğu bile belli olmadığı için şey diyorum) neyini kabul edelim biz? Var mı fakülte sen ordan haber ver?
Birleşik krallikta diploma veren fakülteler var. Bana gore de bilim degildir ama sozdebilimdir. Gokyuzu analizleri ve öngörüler de yorumlayan kisiye gore degisir ama altinda yatan hesaplamalari da goz ardi etmemek gerek.
dilerim siz ve sizin gibi düşünenler hamile kalsınKimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok
Ben hamile kalmaya uğraşıyorum ve benim gibi uğraşan çok kadın var Herkes Özgür Kararında şu dönemde hamile kalmamak için korunmaya Tedbir demiyorum ben... bana göre tedbir demek hayatın seyrinde devam ederken olumsuz bir şeyle karşılaştığında yapacağın şey demek trafiktede kaza ihtimali ve ölüm riski %50 sizin tedbir dediğiniz şey trafiğe kaza olucak diye hiç çıkmamak gibi bşy .(hamile kalmayın diyorsunuz çünkü) trafiğe Çıkıp kemer takmayı tedbirden saymıyorsunuz (hamile kalıp sınırlı şekilde kontrollere gitmeyi tedbirden saymıyorsunuz )..korona var diye korunmak kaza olacak diye trafiğe çıkmamak kadar mantıksız geliyor bana .. Size doğru geliyordur siz korunun ..ben ve bnm gibi düşünenlere saygı duyun..
Kimse için bu dilekte bulunmak hoş değildilerim siz ve sizin gibi düşünenler hamile kalsın
ve dilerim bu pandemi de doğal seçilim olsun
Yazmadan geçemedim. Ne alaka yahu lütfen yazdıklarınızı bir daha okuyun lütfen. Hiç mi haber izlemiyorsunuz doğumda virüs kapan var virüsü kapmış şekilde doğan bebek var. Hiç mi vicdanınız yok? Sınırlı olarak kontrole gittin diyelim ya erken doğum olur 1 hafta hastanede yatarsa? Ya da doğumda virüs kaparsa? Mesela benim 32. Haftada nişan geldi ve 1 hafta hastanede yattım çıktıktan sonra ağır grip oldum ve 2 sene önceydi.Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok
Haber izlemiyorum .Yazmadan geçemedim. Ne alaka yahu lütfen yazdıklarınızı bir daha okuyun lütfen. Hiç mi haber izlemiyorsunuz doğumda virüs kapan var virüsü kapmış şekilde doğan bebek var. Hiç mi vicdanınız yok? Sınırlı olarak kontrole gittin diyelim ya erken doğum olur 1 hafta hastanede yatarsa? Ya da doğumda virüs kaparsa? Mesela benim 32. Haftada nişan geldi ve 1 hafta hastanede yattım çıktıktan sonra ağır grip oldum ve 2 sene önceydi.
ha tamam o zamanHaber izlemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?