• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum..

Ya tamam evli adamla berabersen berabersin savunmaya gerek yok
Şahsen ben kocamdan 1 aydır ayrıyım bu evlilik gözümde bitti kimle ne halt ederse etsin zerre umrumda değil
ortada bir yuva yok onların da bi yuvası yok zaten olsa adam sana bakmazdı peh yuvasını yemişim gözü dışarıda adamın
Ama nasıl emin olacaksın? nasıl için rahat olacak? aklında soru işaretleri olmayacak mı?
sen yıpranacaksın her şeyi geçtim de

emin misin onca evli erkek yuvası yok diye mi aldatıyor,şerefsiz oldukları için olmasın:51:

canım yani ben diyorum ki kendini suçlu hissedecek bir şeyin yok.
önceden ben de ağır yargılardım bunları ama şu an içinde olduğum için çok da umursamıyorum
bakıyorum şimdi o eşim denen adam başkasıyla olsa, olsun ulen yuvamız yok ki zaten
yuvası olan yuvası olduğunu hisseden adam yüreğinde bakmaz dışarıya
kendini suçlama diyorum, sen inandın, sevdin, arınacak bir şey yok..

sadece dik dur madem bu kadar seviyor ya seninle olsun ya o kadını boşasın

Bu saatten sonra sanırım bir anlamı da yok zaten aslında..ne kadar mutlu olunabilir? ne kadar güvenilebilir ki?

Adamın karısı uzaktaymış. Zorunlu doğu görevi varmış. İşten dolayı ayrı yaşıyorlarmış.
Ve sanki yavaş yavaş adam ailesine sessiz kalmaya başlamış.
Yani karısı yanında olmayan bir adam.. zaman geçirecek birini aramadığı ne malum ki yazdıkları akla mantığa sığmıyor.

ben farklı bakıyorum artık bu olaylara ya boşanma sürecindeyim diye belki de
adamın gönlü olsa evliliğinde dışarı bakmaz zaten bence
mesela benim bi yuvam kalmadı kocam gidip bi kıza boşanıyorum vs dese desin
yakalarsam işime bile gelir
yani ortada korunacak bir yuva kalmamış adamın kafasında zaten
ha kadına yazık mı yazık bu konuyu açan arkadaşa da yazık
sefayı süren adam
ama konu sahibine yüklenmeyi de doğru bulmuyorum bu kadar, o da inanmış kendince sevmiş

emin misin onca evli erkek yuvası yok diye mi aldatıyor,şerefsiz oldukları için olmasın:51:

kafalarında yuva kavramı yok, evliliğe sadakatleri yok, evet şerefsizler keşke karşı taraftaki kadın bilse bu yuva gerçek bi yuva olmaktan çıkmış ama ortada kandırılan bi kadın var işte

sefayı süren adam
ama konu sahibine yüklenmeyi de doğru bulmuyorum bu kadar, o da inanmış kendince sevmiş

iyide just konu sahibesinin gözüyle gördügü birşey yok ki adam ne demişse he demiş..

Ona bakarsan adam deseydiki ben evlendim cinsellik yaşadım ama artık istemiyorum onu anlarız..

sefayı süren adam

Yapma just, iki ay önce kocanla aran gayet iyiyken böyle bir durum olsaydı, kocanla beraber olan kadına yazık der miydin?

Arkadaşlar yeterine neyin ne olduğunu açıklayan şeyler yazmışlar.

O yüzden aynı şeyleri tekrar tekrar yazmışlar zira aklın yolu bir.

Umuyorum ki sen de anlamışsındır.

Buradaki hiç kimse seni tanımıyor. Senden kimseye ne bir fayda ne bir zarar gelir. :19:

Tamamen senin iyiliğin gözünü az da olsa açman için yapılmış yorumlar.

Yorumları okumadan bunları düşünmende fayda var.:20:

Yapmak gereken şeyi biliyorsun.:ssz:

Ona güvenmemek ve kendini bu komplodan kurtarmak..:kkk:

iyide just konu sahibesinin gözüyle gördügü birşey yok ki adam ne demişse he demiş..

Ona bakarsan adam deseydiki ben evlendim cinsellik yaşadım ama artık istemiyorum onu anlarız..

Yapma just, iki ay önce kocanla aran gayet iyiyken böyle bir durum olsaydı, kocanla beraber olan kadına yazık der miydin?

işte yorumumun sonuna da yazdım ya arkadaşlar nasıl emin olacaksın nasıl bileceksin diye?
konu sahibesi inanmış, sevmiş, yapmış bir hata
şimdi dönsün bu hatadan boşuna yormasın kendini diyorum :31:

erkekler ne şanslı lan ! Kagıt üstünde dedimi şakkadanak mevzu çözüme kavuşuyor..

Bunu kadın dese biz kocişimle kagıt üstünde evliyiz neler olurdu :)) hem de doktora gitse cinsel sorunlarla alakalı oooo ne entryler alırdı..

Erkek olcem !

sefayı süren adam

Bu konuda haklısın bence
Adam evleniyor, iki yıldır uzakta karısı
Hiç mi gelinip, gidilmez, hiç mi ortada olmaz bu kadın
İnsan bu kadar eşinden bi haber yaşayabilir mi?
Görevdir, iştir bu durumda olan binlerce insan var, hepsinin kocası ikili bir hayat mı yaşıyor
Kimsenin iç yüzünü bilemeyiz, dediğin gibi ortada bir yuva olmayabilir
Konu sahibi resti çekmiş zaten, üzülüyordur, normaldir. İnsanlara çok tuhaf gelse de inanmıştır, sevmiştir. Doğru yolu herkes söyledi zaten, bu kadar hırpalamanın ne anlamı var bende çözemiyorum

sefayı süren adam

Just sen kendi olayını kendi çerçevenden doğru yorumluyorsun. Ancak ortada yalan söyleyen bir erkek var. Yani her dediği çelişkili.
Adam evliyse ve evliliği kafasında bittiyse bu bir nebze kabul edilebilir ama yine de ayrılmayı beklemesi lazım. Ancak şu örnekte ne olduğu belli değil ki. Adam belki de doğuda görev yapan karısını beklerken gönül eğlendiriyor. Köşe bucak kaçırıyormuş kızı herkesten. Madem karısı ikna olmuyor. Birini sevdiğini söyleyebilirdi ya da aldatıldığını öğrenirse her kadın ayrılır sanırım. Bunun gibi realist şeyler yok laftan ibaret olanlar.

Herkes kendi hatalarından sorumludur. Aşk acısı öldürmez insanı.. bekar erkek mi yoktu da evli bir erkekle oldu. “sevdi” demek bana göre olayı masumlaştırmıyor.

Bu saatten sonra sanırım bir anlamı da yok zaten aslında..ne kadar mutlu olunabilir? ne kadar güvenilebilir ki?

tabii ki de. ben kendini kötü hissetme diye yazdım herkes hata yapabilir. bunun hata olması sebebi de boşuna kendini yıpratman boşver etrafta bekar erkek mi yok sana :1: daha çok sever daha çok güvenip mutlu olacağın bi ilişki yaşarsın ileride ve şükredersin inan bana :34:

kafalarında yuva kavramı yok, evliliğe sadakatleri yok, evet şerefsizler keşke karşı taraftaki kadın bilse bu yuva gerçek bi yuva olmaktan çıkmış ama ortada kandırılan bi kadın var işte

Ama bunların bir kısmı “ne etimden olayım ne sütümden olayım” diyor. Evde olan kadın onların gözünde namuslu çocuklarına bir ana lazım.
Diğeri ise onu alevleyen kişi aşkı yaşatan ondan da vazgeçemiyor ama gel gör ki adetleri öyle değil. Farklı şeyler öğretilerek büyümüş “bugün bunla olan kadın yarın başkasıyla olur “ diyor evdekinden ayrılmıyor.

sayfaların hepsını okumadım ama madem bosanmak ıstıyor o zaman kıza ve kızın aılesıne sızı anlatsın boylece daha cabuk bıter ıs.

kız nasılsa benı seversın demıs ya demedı mı ben baskasını sevıyorum dıye

Bu konuda haklısın bence
Adam evleniyor, iki yıldır uzakta karısı
Hiç mi gelinip, gidilmez, hiç mi ortada olmaz bu kadın
İnsan bu kadar eşinden bi haber yaşayabilir mi?
Görevdir, iştir bu durumda olan binlerce insan var, hepsinin kocası ikili bir hayat mı yaşıyor
Kimsenin iç yüzünü bilemeyiz, dediğin gibi ortada bir yuva olmayabilir
Konu sahibi resti çekmiş zaten, üzülüyordur, normaldir. İnsanlara çok tuhaf gelse de inanmıştır, sevmiştir. Doğru yolu herkes söyledi zaten, bu kadar hırpalamanın ne anlamı var bende çözemiyorum

işte bunu kastediyorum beni doğru anlamışsın hepsi aynı olmayabilir durumların ama nereden bilebiliriz ki konu sahibi nereden bilebilir? boşuna bu soru işaretleriyle kendini yormaya gerek yok en temizi ayrılmak yeni sayfa açmak o yüzden konu sahibini taşlamak yargılamak istemedim belki doğru söylüyordur belki yalan söylüyordur adam bilemeyiz bilinmeyen şey için de boşuna çabalamanın anlamı yok :31:

Just sen kendi olayını kendi çerçevenden doğru yorumluyorsun. Ancak ortada yalan söyleyen bir erkek var. Yani her dediği çelişkili.
Adam evliyse ve evliliği kafasında bittiyse bu bir nebze kabul edilebilir ama yine de ayrılmayı beklemesi lazım. Ancak şu örnekte ne olduğu belli değil ki. Adam belki de doğuda görev yapan karısını beklerken gönül eğlendiriyor. Köşe bucak kaçırıyormuş kızı herkesten. Madem karısı ikna olmuyor. Birini sevdiğini söyleyebilirdi ya da aldatıldığını öğrenirse her kadın ayrılır sanırım. Bunun gibi realist şeyler yok laftan ibaret olanlar.

Herkes kendi hatalarından sorumludur. Aşk acısı öldürmez insanı.. bekar erkek mi yoktu da evli bir erkekle oldu. “sevdi” demek bana göre olayı masumlaştırmıyor.

o kısmını bilemiyorum ya olaya masum ya da çok kötü sıfatıyla bakamıyorum yani yargı katamıyorum benim başıma gelse üzülürdüm ama boşardım tabii yalanını doğrusunu biz bilemeyiz tabi belki doğrudur belki değildir ama belkiler için bu kadar hasta olmaya yataklara düşmeye hayatımızı mahvetmeye lüzum yok :31:

Ama bunların bir kısmı “ne etimden olayım ne sütümden olayım” diyor. Evde olan kadın onların gözünde namuslu çocuklarına bir ana lazım.
Diğeri ise onu alevleyen kişi aşkı yaşatan ondan da vazgeçemiyor ama gel gör ki adetleri öyle değil. Farklı şeyler öğretilerek büyümüş “bugün bunla olan kadın yarın başkasıyla olur “ diyor evdekinden ayrılmıyor.

onlara buradan şunu gönderiyorum :57::57::57::57:

Back