• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum..

dandin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
60
0
11
Ankara
Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..

Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..

çok zor bir durum ,,kızacak bir şey yok ..bütün ışıklar bütün sorular & yanıtları o sevgilin olacak adamda ..o yapacak her ne yapacaksa..bize bir şey düşmez bence o isterse davayı açardı çoktan gibime geliyor,,bilemiyorum :26::26::43:

çok zor bir durum ,,kızacak bir şey yok ..bütün ışıklar bütün sorular & yanıtları o sevgilin olacak adamda ..o yapacak her ne yapacaksa..bize bir şey düşmez bence o isterse davayı açardı çoktan gibime geliyor,,bilemiyorum :26::26::43:

evet bende hep ona öyle söyledim..bu yüzden çok kavga ettik..Ailemin rızasını desteğini istiyorum sadece diyor...bende bu iş bitene kadar arama dedim..doğrusu bu değil mi

Onu bunu geçtim, o nişanlısı varken seninle olan bir adam.
Ve bu 2 yıl çok kısa bir süre değil dürüstlüğünden ne kadar emin olabilirsin ki?
Şu an tek yapman gereken ondan ayrılman çünkü o kağıt üstünde bile olsa evli bir adam.

Onu bunu geçtim, o nişanlısı varken seninle olan bir adam.
Ve bu 2 yıl çok kısa bir süre değil dürüstlüğünden ne kadar emin olabilirsin ki?
Şu an tek yapman gereken ondan ayrılman çünkü o kağıt üstünde bile olsa evli bir adam.

Çoktan yapmam gereken aslında..sonunda yaptım.ama acı çekiyorum

Kızlar merhaba,

Bizim toplumda kızın baskıyla evlendiği haller oluyor ama, istemeyen bir erkeğe kimsenin zorla nikah bastırabileceğine inanmıyorum şahsen. Kaç yaşında bu çocuk? Diğer kızla konuşmayı denediniz mi hiç? Çocuğun size anlattıklarını doğrulayacak güvenilir bir 3. şahıs var mı?

.

Kızlar merhaba,

Kınamak istemiyorum, kızmıyorum da ama nedense bir şeyler rahatsız ediyor beni. Tezatlıklar var sonuçta.
Biz senin yazdığın kadar yorum yapabiliriz ancak. Onun ailesine ve eşine karşı ne kadar dürüst olup olmadığını, durumu hakkında neler düşündüğünü tam olarak bilemeyiz. Herkes kişisel hatalarından ve yaptıklarından sorumludur. O yüzden adamın evlendiğini bile bile bir çıkmaza girmişsin kendi elinle.. Bu tür olayların da hiç sorunsuz yürümesini bekleyemeyiz herhalde..
Yaşadıkların bir süreç ve kendince haklı olabilirsin ama şu kırmızıyla işaretlediğim yer bilemiyorum…

Bizim toplumda kızın baskıyla evlendiği haller oluyor ama, istemeyen bir erkeğe kimsenin zorla nikah bastırabileceğine inanmıyorum şahsen. Kaç yaşında bu çocuk? Diğer kızla konuşmayı denediniz mi hiç? Çocuğun size anlattıklarını doğrulayacak güvenilir bir 3. şahıs var mı?

32 yaşında,ben hem telefon konuşmalarını hem mesajlara şahidim..ilk zamanlar bende inanmadım.Ama uğraştığına eminim.
.

kızın haberi oldugundan nasıl bu kadar emınsınız?

kızın benden haberi yok ama boşanmak istediğini biliyor.Kız da boşanmak istemiyor düğün yapılırsa aynı eve girersek düzelirz seversin diyor..

senı sevseydı senle olurdu.yok kızı sevmıyor,yok boşanmak için uğraşıyo ,yok kız peşinde vs vs....geçiniz bunları....sizi avutuyo besbellı.....yazık etmışsınız bunca zamanınıza bundan sonrasına etmeyın.
zaten bu adam senle olsa bıle ongun sonra baska bırını bulacak bellı karaktersız.....boylelrıne meyıl vermeyın ....sizi kullanmalarına izin vemeyın

Hint kumaşı galiba bu adam
Ne siz kopabiliyorsunuz ne de nişanlısı :19:

En baştan bu işin içine girmemeliydim biliyorum..ve belli bi zaman sora çok zor oldu herşey..sanki kendime inancımı saygımı kaybetmiş gibiyim şuan..ona inanıp inanmamayı çok sorguladım

Kimseyi yargılayamayız ki. Yalnız şöyle bir şey var, o kızın yerinde siz de olabilirdiniz. Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yaşatmayın lütfen.
Hayatınızdaki kişi isteseydi çoktan davayı açardı. Erkekler düz mantıktır, bir şeyi istiyorlarsa o an yaparlar. İsteseydi boşanmak için elinden geleni yapardı bence. :50:

Ayrıca dünyadaki tek erkek o değil, kimseye bağımlı değilsiniz. Birine, özellikle de sizin için bir adım atmayan birine böyle körü körüne bağlanmayın. Sonunda acı çeken siz olursunuz.

.

benim şaşırdığım da bu..diyor ki kızın annesine bile söyledim kızınızı sevmiyorum diye..annesi evlenince düzelir dedi diyor..anlamıyorum.Ama ben onu mutlu da etmiyorum sürekli kızıyorum azarlıyorum bağırıyorum..bu işi bitirmedi diye.psikolojim bozuldu

.

katılıyorum yani hele de su zamanda zorla evlendirilecek bi erkek :S hiç ihtimal veremiyorum bende artı artık toplumumzda boşanmak o kadar kolay oldu ki bırak bi erkeği güçsüz oldugu düşünülen kadın bile istedigi zaman esinden rahatlıkla bosanabiliyor.

kızın benden haberi yok ama boşanmak istediğini biliyor.Kız da boşanmak istemiyor düğün yapılırsa aynı eve girersek düzelirz seversin diyor..

sen kızın haberi yokken başkalarının hayatına ortak olmuşsun. Dediğim gibi senin karşındaki insan da erkek olsaymış girmeseymiş bu ilişkiye ama sonuçta herkes kendinden sorumlu. Sen de o kızın yerinde olabilirdin.

nereden biliyorsun:31:

sen kızın haberi yokken başkalarının hayatına ortak olmuşsun. Dediğim gibi senin karşındaki insan da erkek olsaymış girmeseymiş bu ilişkiye ama sonuçta herkes kendinden sorumlu. Sen de o kızın yerinde olabilirdin.

biliyorum ama ben arkamı dönüp giderdim..biri beni sevmiyorsa istemiyorsa kalmazdım zorla

senı sevseydı senle olurdu.yok kızı sevmıyor,yok boşanmak için uğraşıyo ,yok kız peşinde vs vs....geçiniz bunları....sizi avutuyo besbellı.....yazık etmışsınız bunca zamanınıza bundan sonrasına etmeyın.
zaten bu adam senle olsa bıle ongun sonra baska bırını bulacak bellı karaktersız.....boylelrıne meyıl vermeyın ....sizi kullanmalarına izin vemeyın

al benden de okadar :ssz: daha kızın haberi bile yokmuş boşanmak istiyo ama neden diye hiçmi sormadı kıza sevmiyosa niye evlendi falan şaçmalıklar diz boyu :27:

Ayrılma çabalarına gerçekten şahit olduysanız bir şey diyemem
Ama karşı taraf sizi bilmiyor, bu da adaletsizlik bence
Doğru olanı yapmışsınız, madem gerçekten ayrılmak istiyor
Kendi işini kendi halletsin, ne sizi zora soksun, ne de eşini
Ben o zorlamalara, baskılara pek inanmıyorum ama herkesin kendi hayatı
Belki doğru, belki yalan ama bu işe dahil olmayın
Biraz sabredin, gerçekten doğruysa söyledikleri, sizi kaybetmemek için çözecektir sorunlarını
Diğer türlüyse mecburen yolunuza bakacaksınız zaten

Back