- 7 Ekim 2013
- 948
- 1.555
ayni sikayetler benim babamda var ve maalesef sebebi bilinmiyor hala .2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...
2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...
gida intoleransi olabilir. bazi gidalara alerjimiz olmasa da sindirmede güçlük yasayabiliriz mesela gluten gibi ya da laktoz ya da karnibahar vs. babaniz şüphelendiği yiyecekleri sirayla birer hafta hayatindan cikarip kendini takip etsin bakalim kendine dokunan birsey tespit edebilecek mi?2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...
yine farklı bir yerde kolonoskopi yapsın benim babam da sancıdan kıvranirdi organlara sıçramadan kurtulduk sukur 6ay kemoterapi gordu simdi turp gibi cok dikkatli besleniyor..erken teshis cok onemli2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...
Sancısı çok şiddetli duruyor sonra yine başlıyor 3 4 gündür böyle. Gegieme de mecvut acildeki röntgen de gaz çok az var dediler gaz azsa bu sancı nedir
Safra ve böbrek taşı da hazımsızlık ve sindirim sorunları yapıyormuşKabızlık durumu olmada safra ya da böbrek taşıda olabilir derdim ama kabizlik ne alaka. Bayan olsa endometriosiz olabilir derdim gerçi erkeklerde de nadiren olabiliyormus. bence bu belirtilere ultrasonda kolonokopide vs bisey cikmazsa en makulu gida intoleransi...
Acaba böbreklerine baktılar mi doktorlar,çünkü böbrek taşı dusurdugumde aynı sıkıntıları yaşamıştım.. Annem de düşürür o da bu sıkıntıları yaşar mesela...2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...
bakmadılar canım şu anda özel bir hasatnedeyiz doktor muayene ediyor dua et babam için lütfenAcaba böbreklerine baktılar mi doktorlar,çünkü böbrek taşı dusurdugumde aynı sıkıntıları yaşamıştım.. Annem de düşürür o da bu sıkıntıları yaşar mesela...
evet bende burda okudum. annem de safra taşı var bi ara böbrek taşı da vardi o da benzer ağrılar yaşadı ama kabizlik hic olmamisti ondan yeni öğrendim demek kabizlik da olabiliyormus. safra taşı riskli eğer öyle bi durum varsa ameliyatla alinmasi gerekiyor bi ultrasonla baktirinSafra ve böbrek taşı da hazımsızlık ve sindirim sorunları yapıyormuş
Rabbim sağlık ve afiyet versin inşallah...Ba
bakmadılar canım şu anda özel bir hasatnedeyiz doktor muayene ediyor dua et babam için lütfen