Korkudan elim ayağım titriyor şu an

Doğumdan sonra(sezaryen) 40 gün gaz sancısından bas bas bağırdım. O gaz sancısı o kadar iğrenç bişey ki aklınıza mişyon tane olasılık geliyo. Ama geçiyo. Muhtemelen gaz sancısıdır. Kötü işey olsa filmde bile çıkardı.
neredeyse 5 gün oluyor geçmedi ama, şimdi doktorun istediği röntgenler, filmler için sıra bekliyoruz inanılmaz endişeliyim

Ben de aynılarını yaşıyordum ama benim gıda alerjisiymiş. Meğerse süte yoğurda alerjim varmış. Onları hayatımdan çıkarttıktan sonra şükür düzeldim.
Babanız bir alerji testi yapsın.

2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...
Ben yaşadım yıllarca strese bağlı olabilir. Yeni evlendiğim aylarda 3 4 gün hiç tuvalete çıkamamıştım neler içmemiştim ki. En son sizin bahsettiğiniz ilaçtan kullandım. Bişeyler endişelendiriyor üzüyor olabilir. Sakinleşmesini sağlayın birde tuvalete çıkamıyorum diye taktıkça iyice kötü oluyor.

Kimyon çayı deneyin ben kizim gaz sancısı çektiğinde onu yapıp icirmistim çok faydasi oldu başka rahatsızlığı varmı bilmiyorum ama bı araştırın öyle icsin

ben bunu kızım ufakken bı iki çay kaşığı icirdim bı zararı olmadı ..

Devlet hasatamesinden ve bir üniversite hastanesinden randevu alamyı denedik bu akşam fakat çok ileri bir tarihe veriyorşar. Sabah semtteki özel bir hastaneye gideceğiz bu nedenle
bence ileri bir tarih de olsa mutlaka oraya da görünsün tam teşhis koyuyorlar

Safra da olabilir annemin de 6 ayda bir boyle sancilari olurdu safra kesesi alindi safra tasi imis sebebi.sukur iyi simdi.

Benim başıma gaz sancısı bir defa geldi ölüyorum sandım tekerlekli sandalyeyle acile aldılar gaz deyince dumura uğradım. Lavman ile hemen geçmişti eğer geçmiyorsa iyice araştırın. Biri daha demiş Akdeniz ateşi geldi benim aklıma da kuzenimin karnı çok kötü şişiyor ağrıdan duramıyordu gitti teşhis konuldu. Geçmiş olsun babanıza

2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...
Annem de aynısı oldu . Allahım o nasıl bir terleme gaz sancısı . Bağırsaklarında divertikül adı verilen yaralardan çıktı ama kötü hastalık değil çok şükür . 2 ay ağrı çekti kadın . Şimdi iyi . Kalbini ferah tut.

Annem de aynısı oldu . Allahım o nasıl bir terleme gaz sancısı . Bağırsaklarında divertikül adı verilen yaralardan çıktı ama kötü hastalık değil çok şükür . 2 ay ağrı çekti kadın . Şimdi iyi . Kalbini ferah tut.

Karın ultrasonu istedi doktor çektirdik karın bölgesindeki böbrek, safra, pankreas, prostat organlarında sorun yok temiz çıktı çok şükür. Fakat doktor apendistten şüpheleniyor biz de öyle çünkü sağ tarafa bastırınca ve öksürünce o bölgede ağrısı oluyor. Ultrasonda apandisti göremedikleri için batın tomografisi istedi doktor onu çektireceğiz şimdi. Eğer apandist değilse Chron gibi bir bağırsak rahatsızlığı olabilir dedi. Bağırsağında kalınlaşmalar göründü bir de ultrasonda.

Çok geçmiş olsun babanıza iyi bir proboyotik kullanabilirsiniz. Biraz araştırırsaniz çok iyi takviyeler var..

2 yıl kadar önce benzer durumu bizde yaşadık babam da. Seni çok iyi anlıyorum ki oturup ablamla bizde atıştırma yapar kötü çıkarsa naparız diye düşünür olmuştuk. Bizde karın ağrısı şikayetleriyle günlerce hastaneye gidip geldik bize de gaz sancısı dediler senin bahsettiğin ilaçtan falan verdiler ama nafile. Sonra sağolsun iyi bir doktora denk geldik de amcanın safra kesesinde sorun var dedi. Kanala taş düşmüştü ameliyat olmak zorunda kaldı. Öylece rahatladı. Sizde mi bir baktırsanız acaba?

babanız sigara kullanıyor mu?bazen bu şiddetli bağırsak ve mide gazları acillik yapsa da sigara kullananlarda çıkabiliyor.

eşimde oldu benzer bir durum. sancıdan ölecek sandık. acile gittik röntgen çekildi. aynen babanda olduğu gibi gaz çıktı röntgende. hatta doktor gösterdi bakın şunkar şunlar hep gaz diye. çok şaşırmıştık röntgende çıkmasına. neticede verdiği ilaçlarla 1 günde toparlandı. ama ilaç isimlerini hatırlayamadım. söylerfim yoksa

Allah korusun. Iyi dusunun dua edin.
Bu arada bilmiyorum ic rahatlatir mi bu yazacagim ama kolon kanseri oldurmez derler. Sicrarsa bir yere sicradigi organda hayati tehlike olusturabilir tabi. Metastaz yapmamasi gerek yani.

Babamda oldu ama kolonoskopi trmie cikmadi maalesef ama simdi kurtardi yani sorunu yok sikca wc ye gitmekten baska ve misafirlige gitmeyi de birakti mecburen...
Bende devo dert var hep labizlik yasiyorum ben laysi cayi iciyorum cok siddetli kabizlik sinameki cayi yapin ama sikca icmesin intestinal floru yok ederse wcye hic gidemez

Gaz sancısı sürekli oluyorsa ve barsaklarında bir problem yoksa, midesine baktırın
Mide de sağlamsa gıda intöleransı var mı ona bakılsın
Bir de beyaz ekmek, hamurişi, makarna, pilavı kesin bir süre, yemeklerden sonra oturup kalmasın, biraz hareketli yaşam sürmesini sağlayın.

2 yıl kadar önce benzer durumu bizde yaşadık babam da. Seni çok iyi anlıyorum ki oturup ablamla bizde atıştırma yapar kötü çıkarsa naparız diye düşünür olmuştuk. Bizde karın ağrısı şikayetleriyle günlerce hastaneye gidip geldik bize de gaz sancısı dediler senin bahsettiğin ilaçtan falan verdiler ama nafile. Sonra sağolsun iyi bir doktora denk geldik de amcanın safra kesesinde sorun var dedi. Kanala taş düşmüştü ameliyat olmak zorunda kaldı. Öylece rahatladı. Sizde mi bir baktırsanız acaba?
Çok şükür ultrason ve ilaçlı tomografiyle kanındaki organlarına bakıldı apandisti varmş onun dışında ciddi nir hasatlık çıkmadı hâlâ sancısı var yarın ameliyata alacaklar

O kadar tahlilden sonra bir şey çıkmamış korkmayın.
Hep derim erkekler regl, Doğum, düşük, ağda vb. Şeylerle karşılaşmadıkları için en ufak ağrıyı büyütüyorlar. Ayaklarına sıcak su torbası koysun üşütüyordur büyük ihtimal.

Bana fmf ve Akdeniz ateşini hatırlattı . Teyzemde böyleydi kadını safra kesesinden ameliyata bile alacaklardi sen düşün . Iyı bir Prof gitmekte fayda var . Çok geçmiş olsun

X