7Var sanırım, kafa çok takarım hep en kötü ihtimaller gelir aklıma...
Karın kısmı ağrıyor ve hazımsızlığı da var bilmiyorum inşallah böbrek taşıdır...Bana da böbrek taşı gibi geldi çünkü arkadaşımın başına aynı olay gelmişti,senelerdir çekmişti agrıyı sebebini bulamadılar kolonoskopi de yapılmıştı,kabızlık şikayeti de vardı,ama meğer böbrek taşıymış.
Annenizinde sancıları çok mu şiddetli geçiyor tuvalet akışkanlığı vs. düzensiz miAnnem aynı sıkıntıları yaşıyor ama çok şükür korkulacak birşeyi yok. Gaz sıkışmaları ve metebolizma meseles
Şiddetli karım ağrısı, kabızlık ve titreme vardı. Aynisi olmayabilir tabi ama bizde karın ağrısı kabızlık gibi şikayetler olunca hep bağırsakta aradılar ama çok başka bir hastalık çıktı. O yüzden yazayım dedim size. Rabnim şifa versin inşallah.Kabızlık şikinlik gegirme gibi şikayetler var mıydı eşinizde
Annemde fena hazımsızlık var hep afedersiniz kabız. Basur ameliyatı bile oldu. Bazen ağrıları oluyor evet bemde çok üzülüyorum ama metebolizma meselesi işte. Kolonoskopi temiz çıkmış o zamanda yine birşeyi yokturAnnenizinde sancıları çok mu şiddetli geçiyor tuvalet akışkanlığı vs. düzensiz mi
Hayır fakat araştırdığım kadarıyla çölyakta ekseriyetle ishal şikayeti oluyormuşÇölyak geldi aklıma gluten hassasiyeti başlamış olabilir bunu araştırdınız mı bunu?
Şiddetli karım ağrısı, kabızlık ve titreme vardı. Aynisi olmayabilir tabi ama bizde karın ağrısı kabızlık gibi şikayetler olunca hep bağırsakta aradılar ama çok başka bir hastalık çıktı. O yüzden yazayım dedim size. Rabnim şifa versin inşallah.[/QU Amin çok sag olun eşinize de şifa dilerim. Aynı şikayetler babamınliyle babam da dün çok üşüyordua ateşi biraz da biz soğuk algınlığına yorduk ama haklı olabilirsiniz
Kabızlık hazımsızlık vs. var mıydı babanızda daCanim.benim.babamda aynisini yasiyordu acile gidiyordu gaz diyorlardi ama sonra bir doktor tarafundan akdeniz anemisi teshisi konuldu ve omur boyu icmesi gereken bir ilaca basladi ve artik tamamen kurtuldu bu sikayetlerden
Evet doğru söylüyor. Akdeniz anemisi belirtileride bu şekildeCanim.benim.babamda aynisini yasiyordu acile gidiyordu gaz diyorlardi ama sonra bir doktor tarafundan akdeniz anemisi teshisi konuldu ve omur boyu icmesi gereken bir ilaca basladi ve artik tamamen kurtuldu bu sikayetlerden
Kolonoskop yapıldığında elle muayene edildiğini hatırlamıyorum fakat dün acile gittiğimizde görevli doktor elle muayene etti, tahta gibi ses çıkıyordu babamın karnında doktor vurdukçaBenim dayımın bağırsaklarında problem.olmuştu dr anca elle muayeneyle anladi babanıza yapıldımı acaba
2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...