Korkudan elim ayağım titriyor şu an

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
668
219
30
2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...

Canım oncelikle cok gecmis olsun ama boyle korktugunuz bir durum madem genel cerraha iyi bir hastaneye mumkunse egitim arastırma yada universite olsun bir randevu alın acil gecistirebilir onun dsında babanızın sürekli devam eden kabızlık sikayeti kroniklesmisde olabilir yani hemen kotusunu dusunme internette her yazılana da inanma rabbim bir an once sifasnı versin babanın insallah

Canım belki bir ihtimal babanız böbrek taşı düşürüyor olmasın ben çocukken Babam 3 kez taş düşürdü gözümün önünde ölüyor zannederdim seni çok iyi anlıyorum inşaAllah şifa bulur babanız ve tüm hastalar.

Devlet hasatamesinden ve bir üniversite hastanesinden randevu alamyı denedik bu akşam fakat çok ileri bir tarihe veriyorşar. Sabah semtteki özel bir hastaneye gideceğiz bu nedenle

Amin Allahım büyüksün... Böbrek taşı kabuız yapar mı ki bilmiyorum. 2 yıdır ara ara oluyordu ama bu sefer dehşet ağrıyor karnı offf. Dua eder misin babam içinlütfen

Siradan gaz sancisi ve kabizlik korkmayin her insanin yasadigi seyler sadece erkekler aciya dayaniksiz o yuzden size abartili geliyor.
Sancısı çok şiddetli duruyor sonra yine başlıyor 3 4 gündür böyle. Gegieme de mecvut acildeki röntgen de gaz çok az var dediler gaz azsa bu sancı nedir

Çok saçma gelebilir ama göbek düşmesi olabilir mi?

Yogurdun icin keten tohumu ekleyip yesin babaniz kabizligi düzeltecektir.

Yada günde 3 kere 1er yemek kasigi keten tohumu bol su ile yemek.

Eşime 10 günde bir tekrarlayan şiddetli karın ağrıları nedeniyle defalarca kolonoskopi yapıldı, batın emarları çekildi vs. Her seferinde temiz çıktı. En son bir prof. Ailesel akdeniz ateşi teşhisi koydu. Kandan bakılan bir gen testiyle teşhis konuldu. Anlattıklarınız bizim yaşadıklarımızı anımsattı. Çok geçmiş olsun.

Bana da böbrek taşı gibi geldi çünkü arkadaşımın başına aynı olay gelmişti,senelerdir çekmişti agrıyı sebebini bulamadılar kolonoskopi de yapılmıştı,kabızlık şikayeti de vardı,ama meğer böbrek taşıymış.

Gaz giderici bir ilaç içti mi?

Sadece nane kaynatılarak yapılan bir çay var gaz söküyor deneyin isterseniz nane ve su başka bir şey yok

Bilmiyorum ki kabızkık ve gegirme de mevcut bir de iki yıldır kabızlığı tekrarlıyor
kocakarı yöntemleri ile evde tedavi edilebiliyor.kardeşime olurdu, acillere taşınırdık bir şey bulamazlardı. Akdeniz ateşine fslan bile bakıldı sonuç yok. En son bir teyze göbeği düşmüştür dedi ve çekti göbeğini de düzeldi. Geğirirdi ama kabızlık hatırlamıyorum.

Kabızlık şikinlik gegirme gibi şikayetler var mıydı eşinizde

Çölyak geldi aklıma gluten hassasiyeti başlamış olabilir bunu araştırdınız mı bunu?

Birkaç ay önce belirttiğiniz şikayelerin benzerini yaşadım gece yarısı hayatımda yaşamadığım bir sancıyla acile yatırıldım yapılan tetkikler sonucunda safra kesemde taş çıktı . Sancının nedeniyse safra kesesinde ve pankreasta iltihap oluşmasıymış.babanınızında öyle bir sorunu olabilir mi acaba. bu tür şikayetlerle gastroentoroloji ilgileniyor

Var sanırım, kafa çok takarım hep en kötü ihtimaller gelir aklıma...
Babanizi muayene ettirin sonra siz de bir psikiyatriye gorunun..bir yakinim da sizin gibiydi de ordan biliyorum dogrusu korkulacak bisey yok belki ilac verirler hafif doz az bir sure kullanip atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…