-
- Konu Sahibi yorgunkizz
Evet muhtemelen aklıma ilk eski eşim gelir. Ne kadar evli kalmışlar bilmem ama sonuçta bir süre ilk birbirleriyle iletişime geçmişler bu konuda, hanımefendinin hayatında biri yoksa, ailesi de yaşlıysa aklına ilk eski eşin gelmesinde bir sakınca görmüyorum ben hala. Ayrıca çocuk var, deprem bitmiş de olsa artçılar devam ederken alıp çıkayım mı diye paniklemiş olabilir. Ha yeni eş açısından ne kadar yakışıksız göründüğünün de farkındayım ama oturup sarılmalı öpüşmeli sohbet etmemişler neticedeBurda bu konuya normal diyenler yarın bir gün boşanma, gecenin bir körü ilk akıllarına evli olan eski eşlerini aramak mı gelecek? Sonra da gelip evli adamları rahatsız edenler falan diye başkalarını suçluyorlar. Bu hareketi evli bir kadına bir erkek yapabilir miydi? Çocukla ilgili durumlar dışında evli bir adamı hele o saatte aramak çok yakışıksız. Adamın tavrı ise.. Bu adamla yola çıkılmaz size kolay gelsin.
Ya tek degılım demı ben ya bı tek ben sınırlenıp bunu dusunmedım ıyıkı varsınız yaEski eşler birbiriyle çocuk için iletişimde pek tabii kalır fakat burda durum çocukluk değil kadın kendi kendine “ayyyy ben korktummm” diye eski kocasını, hele bir de adam evliyse, arayamaz ne münasebet ya? Çocuk için elbette konuşmalılar her şartta fakat çocuk uyuyor kadın eski kocasını arıyor? Saçmalık ben olsam sebebi duyduktan sonra çok sinirlenirdim. Bu alt yazıda ne demek ben size söyleyim; senin olman bir şeyi değiştirmiyor, o ilk benimdi ben istediğim zaman onu ararım demek.
Hanımlar bu kadar kıskanç ve takıntılıysanız lütfen bekar erkeklere yönelin. Çocuklu adamın eski karısıyla arasındaki bağ ömür boyu kopmaz. Minimuma inse bile kötü günde birbirlerinin yanında olabilirler.Şimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı
Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..
Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum
Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır
He valla! İnsan nasıl çocuğunu aramaz korktu mu,başına vazo mu düştü ne oldu diye. Babaya bakneden eşiniz kadını aramadı nasılsınız çocuk korktu mu diye?
kadının araması kadar saçma buldum bunu eşiniz hemen aramalıydı çocuğunu.
onlar uyuyorlarmış, depremi hissetmemişler ki. eski eş arayınca anlamışlar deprem olduğunu.Durduk yere 4te aramamis ki. Deprem vardı zaten, hepimiz uyandık . O da bu sebeple aramıştır.
Ne var bunda, korkumustur çocuğunun babası öldü mü, evi mi yıkıldı,iyi mi diye. 7 kat el arar depremlerde. Bence çok normal
He valla! İnsan nasıl çocuğunu aramaz korktu mu,başına vazo mu düştü ne oldu diye. Babaya bak
Durduk yere 4te aramamis ki. Deprem vardı zaten, hepimiz uyandık . O da bu sebeple aramıştır.
Ne var bunda, korkumustur çocuğunun babası öldü mü, evi mi yıkıldı,iyi mi diye. 7 kat el arar depremlerde. Bence çok normal
He valla! İnsan nasıl çocuğunu aramaz korktu mu,başına vazo mu düştü ne oldu diye. Babaya bak
Hayır bana çok tuhaf geldi. Yani çocuk sizde olur arar, çocuk babasıyla konuşmak ister arar, ya da iyi misiniz demek için arar ama ben korktum diye aramak bence büyük saçmalık. Yoksa herkes herkese iyi misin falan demek için arar ama gece 4de falan korktum diye aramak olmaz yani.Ya tek degılım demı ben ya bı tek ben sınırlenıp bunu dusunmedım ıyıkı varsınız ya
Yani adam uykudan bile uyanmamış. Birden vahiy gelecek uyanacak da ay çocuk iyi mi diye eski eşi mi arayacak.onlar uyuyorlarmış, depremi hissetmemişler ki. eski eş arayınca anlamışlar deprem olduğunu.
AHhAHa dünki tepkımı suan sende gordumAy arayamaz ya ne münasebet gecenin 4ü. Korkmuş da aramış. Anasını kardeşini arasın. Herhangi bir panik anında ilk aklına gelecek kadar yakınlık duyuyorsa boşanmasaydı.
Deprem anında herkes aynı tepkiyi vermez panik olmuştur demişler de... İnsan panik olunca normal günlerde daha çok iletişimde olduğu daha yakın hissettiği insanları arar bence ilk aklına o şekilde gelir çünkü.AHhAHa dünki tepkımı suan sende gordum
Hadi çocuk uyanıp korksa anne ben babamı istiyorum ararsın teselli etmek adına yoksa neden arayayım kendim için tee allam ya.Şimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı
Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..
Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum
Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır
onlar uyuyorlarmış, depremi hissetmemişler ki. eski eş arayınca anlamışlar deprem olduğunu.
Tamam ama kadina Vahiy inmedi ya ne bilsin uyudugunuzu. Benim tüm ailem uyandı mesela,istanbul Avrupa yakasındayiz. Anadolu yakasindaki arkadaşlar sokağa çıkmış uyanıp, Ankara'da Zonguldak'ta çok hissedilmis,geceyi dışarıda geçirenler var.Daha önce de belırttım bız uyuyorduk depremı hıssetmedık bıle
İçine mi doğacaktı eski eşin bu?Daha önce de belırttım bız uyuyorduk depremı hıssetmedık bıle