KORKTUGU ICIN ARAMIS

Çocuk için her türlü gece kaç olursa olsun arayabilir sonuçta ortak nokta çocuk, hadi çocuk korktu, sesini duymak istedi, seninle biraz konuşsun sakinleşir diye düşündüm eyvallah sonuna kadar hatta çıkıp gitsin hiçbir şey demek hakkına sahip değilim, sonuçta eşlik bitiyor ama bu adam ömür boyu baba olacak o çocuğa tabiki çocukla ilğili arayabilir ama çocuk uyuyacak eee ben korktum kesinlikle arayamaz. Ne demek korktum kendisi evli olsa korktuğunda eski eşinizi mi arayacakmış? Böyle birşey olamaz, kabul etmem. Eşimde çocuk o evde dediğinde çocuk korkmamışkı ne evi, kusura bakmasın çok çocuğunu düşünüyordu madem kırıp dizini otursaymış eski eşinin yanında tepkim sert olurdu.
Ay allah razı olsun bende dedım yanı kendı aılesını arasın senı ne arıyor desem kı dedım kızın korktu ondan arıyor tamam eee cocuk uyuyor ben cok korktum ne yaapyım boyle sacma nedenden aranır mı yanı

Ama esım oyle bır tepkı verdı kı sey oldum hanı ben mı hatalı dusunuyorum .. Tabıkı arayacak cocugum yanında dedı bende dedım kı cocugun uyuyor depremden 15 dk gecmıs e ev sallandı ben napıcam korktum bu mu yanı arama nedenı dedım gecenın 4 unde bana bır kızdı goreceksınız

Ay allah razı olsun bende dedım yanı kendı aılesını arasın senı ne arıyor desem kı dedım kızın korktu ondan arıyor tamam eee cocuk uyuyor ben cok korktum ne yaapyım boyle sacma nedenden aranır mı yanı
Kesinlikle kabul edebileceğim birşey değil. Kendisi evli olsaydı bu saygısızlığı yapabilirmiydi? Yada şöyle düşünmek lazım eşiniz bekar, kendisi evli deprem oldu eşiniz korktu kadını arayabilir mi? Aradı diyelim korktum diye ne olur o evde, yok öle bir dünya. Herkes durması gereken yeri bilecek. Eşiniz bekar olup çocuk için eski eşi arasa gene karşı taraf ses çıkarmaz, çıkaramaz niçin ortak nokta çocuk çünkü ama ben korktum yok böyle bir durum kabul etmem. Baştan tavrım net olur, çocuk için saat kaç olursa olsun, korktuğunda gitmesi gerekiyorsa gitmeli, yanında olması gereken yerde olmalı ama eski eşi korktuğunda ne arayabilir, nede gidebilir.

Ama esım oyle bır tepkı verdı kı sey oldum hanı ben mı hatalı dusunuyorum .. Tabıkı arayacak cocugum yanında dedı bende dedım kı cocugun uyuyor depremden 15 dk gecmıs e ev sallandı ben napıcam korktum bu mu yanı arama nedenı dedım gecenın 4 unde bana bır kızdı goreceksınız
Eşinizin tepkisi sıkıntılı bence, ben pek tepki vermezdim evet ama versem de bir şey diyemez eşim. Eski eşi şu an başkasıyla evli olsa, yine de arayacak mıydı eşinizi? %99 hayır aklı başında biriyse. O halde evli eski eşini ne münasebet arıyor? Çok panik olması da bu davranışını normalleştirmez, hala oldukça saçma.

Eşinizin tepkisi sıkıntılı bence, ben pek tepki vermezdim evet ama versem de bir şey diyemez eşim. Eski eşi şu an başkasıyla evli olsa, yine de arayacak mıydı eşinizi? %99 hayır aklı başında biriyse. O halde evli eski eşini ne münasebet arıyor? Çok panik olması da bu davranışını normalleştirmez, hala oldukça saçma.

Ay evet. Kadin evli olsa ve adam onu gece 4te deprem oldu diye arasa sohbet etse 😂 Kiyamet kopar. Kadinlari nasıl sindiriyorlar. 🤷

Şimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı

Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..

Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum

Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır
Ne var ki bunda cok insani bir duygu?

Ben evde elektrikle ilgili ya da planiyla ilgili bir sey olunca eski esimi ariyorum mesela

Ay evet. Kadin evli olsa ve adam onu gece 4te deprem oldu diye arasa sohbet etse 😂 Kiyamet kopar. Kadinlari nasıl sindiriyorlar. 🤷
ben kıtlendım resmen uykudan uyanmısım telefonda kadın ben korktum senı aradım bıde deprem anı olsa yıne bı nebbze belkı derım ama 15 dk sonra bırde cocuk uyuyor

peki sizce konusmalı mıyım tekrar esımle bu konuyla ılgılı

eşinizin eski eşi depremde eşinizi mi aramış ?
doğru mu anladım ?
çocuk babasında mı ? çocuğu mu merak edip aradı ?

eşinizin eski eşi depremde eşinizi mi aramış ?
doğru mu anladım ?
çocuk babasında mı ? çocuğu mu merak edip aradı ?
çocugu annesınde bız depremı hıc hıssetmedık uyuyorduk esımın eskı eskı cocugun uyumasına ragmen ben korktum dıye aradı gece 4 de

çocugu annesınde bız depremı hıc hıssetmedık uyuyorduk esımın eskı eskı cocugun uyumasına ragmen ben korktum dıye aradı gece 4 de
hani çocuk sizde olsa kadın deprem anında çocuğundan uzak olduğu için babasını arayıp uyaandımı nasıl iyi mi diye arasa anlarımda . çocuk kendisinde yanında uyuyor korkuyorum diye aramak ne , adam ne yapsın gelip sarılıp uyutayım mı desin neyi beklemiş anlamadım. çok korkuyorsa anasını babasını arasın eski kocaya gelene kadar

Eski eşler birbiriyle çocuk için iletişimde pek tabii kalır fakat burda durum çocukluk değil kadın kendi kendine “ayyyy ben korktummm” diye eski kocasını, hele bir de adam evliyse, arayamaz ne münasebet ya? Çocuk için elbette konuşmalılar her şartta fakat çocuk uyuyor kadın eski kocasını arıyor? Saçmalık ben olsam sebebi duyduktan sonra çok sinirlenirdim. Bu alt yazıda ne demek ben size söyleyim; senin olman bir şeyi değiştirmiyor, o ilk benimdi ben istediğim zaman onu ararım demek.

Eski eşler birbiriyle çocuk için iletişimde pek tabii kalır fakat burda durum çocukluk değil kadın kendi kendine “ayyyy ben korktummm” diye eski kocasını, hele bir de adam evliyse, arayamaz ne münasebet ya? Çocuk için elbette konuşmalılar her şartta fakat çocuk uyuyor kadın eski kocasını arıyor? Saçmalık ben olsam sebebi duyduktan sonra çok sinirlenirdim. Bu alt yazıda ne demek ben size söyleyim; senin olman bir şeyi değiştirmiyor, o ilk benimdi ben istediğim zaman onu ararım demek.
Aynen öyle kesinlikle niyet bu.
Olay çocukta değil cünkü , bi de erkekler saf cidden bu konuda.
Eşi anlamamıştır bile konu sahibinin.
Yani bu kadar eski eşi “ben korktum” diye arayacaksam adamı boşamam ya cidden çocuğumun babası hem tuhaf bir kadın bence de

Aynen öyle kesinlikle niyet bu.
Olay çocukta değil cünkü , bi de erkekler saf cidden bu konuda.
Eşi anlamamıştır bile konu sahibinin.
Yani bu kadar eski eşi “ben korktum” diye arayacaksam adamı boşamam ya cidden çocuğumun babası hem tuhaf bir kadın bence de
Ben boşanmış çiftlerin medeni bir şekilde ortak velayet üzerinden çocuklarının her türlü durumunda yanında olmalarından yanayım ama bu durum hiç öyle bir şey değil. Hiç alakası yok yani çocukla durumun. Kesinlikle kadının en ufak bir iyi niyeti yok.

X