- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.172
-
- Konu Sahibi yorgunkizz
Şimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı
Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..
Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum
Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır
Bu adamı mı kıskandınız siz?Sonunda ağzım burnum kanayana kadar darp edildim hastaneye geldim darp raporu almaya konuyu güncelle demişsiniz ama bilmediğim için güncelleyemiyoruö
Hepsi benzer basliklar mi aciyor?uyduruk adresler ile üye olup sonra kuvvetli muhtemel uyduruk adresleri unutup yeniden üye oluyorsunuz. Bu normal bir davranış değil.
Normal mi diye sormuşsunuz ya o açıdan böyle cevapladım
Kocasından dayak yemesi falan genel olarak kocasıyla ilgili. Mesela bir önceki alıntımı yorgunum28 nickiyle açmıştı.Hepsi benzer basliklar mi aciyor?
Hepsi benzer basliklar mi aciyor?
Linç yemeyeceksem asla normal değilŞimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı
Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..
Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum
Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır
Adam pek evli sayılmaz. Eve gelmemeler, kahvelerde gecelemeler, dayak, aşağılama, evi terketme, geri dönme, tekrar tekrar yaşanan şeyler var. Tek sıkıntı eski eşin aramasıymis gibi.Linç yemeyeceksem asla normal değil
Adı üstünde eski eş
Çocuk babadaysa arar normal ama o sırada çocuğum yanımdaysa aramam ne alaka
Hele adam evliyse
Ben ayar olurdum
Şimdi hak vermek lazım, bu kadar cins huy tek adamda zor bulunur. Bulmuşken sıkı sıkı tutmak lazım, kaçmasın.Adam pek evli sayılmaz. Eve gelmemeler, kahvelerde gecelemeler, dayak, aşağılama, evi terketme, geri dönme, tekrar tekrar yaşanan şeyler var. Tek sıkıntı eski eşin aramasıymis gibi.
Bu tipler neden evlenir kiAdam pek evli sayılmaz. Eve gelmemeler, kahvelerde gecelemeler, dayak, aşağılama, evi terketme, geri dönme, tekrar tekrar yaşanan şeyler var. Tek sıkıntı eski eşin aramasıymis gibi.
Tutmuş işte. Zamk gibi yapışmış. Şiddet gördükçe canım kocam demiş daha içten sarılmış. Adam tekmeyle git öte dese ay ayağın ne güzel demiş bile olabilir. Eski eş de bu sebeple arıyor belli ki. Adam bulunmaz kumaştan.Şimdi hak vermek lazım, bu kadar cins huy tek adamda zor bulunur. Bulmuşken sıkı sıkı tutmak lazım, kaçmasın.
Şimdi bu hanım kızımız yillarca sevmiş beklemiş bu adamı. Evlendi diye karalar bağlamış ama umutla beklemiş. Sonra adam boşanınca gün doğmuş, oh be sonunda bana kaldı deyip evlenmiş.Bu tipler neden evlenir ki
Bi de boşanmışsın madem bekar yaşa işte
Aslında ilk başta saçma geliyor. Ben olsam tepki gösterirdim. Ama diğer taraftan düşününce bekar anne olmak eminim çok zor birşeydir. Diğer yandan deprem olduğu esnada kadın çocuğu için çok panik yapmış sakinleşememiş olabilir. Ve kadın çocuğu bölünerek yapmadı. Beraber yaptılar ve onun için bu korkusunu onunla paylaşmak istemiş olabilir. Bence bu konuyu uzatmayınŞimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı
gecenin 4 ünde neden mi arar?cidden komik.deprem gecenin 4 ünde olduğundan olabilir mi acaba?demi ya bırde cocugunu sordu hıc uyanmamıs o uyuyor ben de korktum dıye senı aradım dıyor sesı aglamaklı gelıyordu gecenın 4 u neden arar kı ınsan