KORKTUGU ICIN ARAMIS

ıyıkı varsın :)

Bu mantıkla ortada çocuk da olmasa eski eşi arayabilir çünkü yıllarca paylaşım var. Yani arasın bana ne benim derdim değil ama yeni eşle arada sorun çıkardığını bilmiyor olamaz. Kimsenin bu kadar saf olduğunu sanmıyorum. Aramızda böyle insanların olduğunu bilmek rahatsızlığı dışında benim için hiçbir sorun yok bu konuda zaten. Kaç yaşında insanlarız kimse aciz değil, eski eşten başka aklıma kimse gelmese kendimi sorgulardim açıkçası.

Ama yenGEnC korktum diye aramış sizce korktum diye eski eşi aramak normal mi? Kendi korkmuş da aramış yani. Nasılsınız diye aramamış. Bana korktum diye aramak çok saçma geldi, ayrılmışlar korksam ayrıldığım adamı aramak yerine kendi ailemi ararım ben ne de olsa çocuğumda yanımda yani

Benim tüm ailem uyandı mesela,istanbul Avrupa yakasındayiz. Anadolu yakasindaki arkadaşlar sokağa çıkmış uyanıp, Ankara'da Zonguldak'ta çok hissedilmis,geceyi dışarıda geçirenler var.

Amma uyumuşuz biz. İstanbuldayiz sabah annem mesaj atmiş depremi hissettiniz mi diye ki annem yurtdisinda. O mesajla haberim oldu olaydan. Kimse de aramamiş, biz de kimseyi aramadik.

Kanlı bıçaklı ayrılmadılarsa evet deprem sırasında öldün mü kaldın mı diye aramasında bir sakınca yok. Ha benzeri durumda korktum diye gecenin bir vakti araması beni rahatsız ederdi ama çocuk varken x2 panik olması doğal. Acizlikle alakalı bir şey değil bu ama peki

Yani eski eş böyle bir durumda çocuğu merak edip aramadiysa belli ki ya uyuyor ya şehir dışında vs. Yoksa çocuğu aramaz mi hiç babası. Bu durumda depremden 15 dakika sonra çocuk uyanmamışken ben korktum diye eski eşi aramak ne bileyim en basitinden tatsız ya. Olay bazında yorum yaptım başka şartlarda olsa hemen aramış haber vermiş çocukla konuşturmuş ne iyi etmiş de olabilirdi ama burda değil.

Tamamen ayni fikirdeyim sizinle ve yukarida da yazdim. Panik yapinca aranabilir

Ama baba uyanmamış. Kadın babanın uyanıp uyanmadığını bilemez ki. Belki haber vermek istedi? İyiyiz biz ölmedik vs diye. Benim kedim var dün canımdan can gitti onun sorumluluğu bende diye. Bende olmasaydı o an kimseyle muhatap olmadan sakince beklerdim ama o evdeyken eşimle birkaç gündür küsüz deli gibi dürtükledim uyansın diye. Bana benzeri bir durum gibi geliyor. O panikle de kadının aklına gelen korktum demektir belki. İlk yorumumda da dedim kadının niyetini eski eşi bilir belki cidden niyeti kötüdür ama vay efendim illaki kötü diyemem ben

Şimdi sizce ben ne yapayım esımın tepkısı cok keskındı cunku cocugum yanında tabıkı arayacak sacmalama gıbı bır yorum oldu ama sert bır ses tonuyla bende dedım kı korktuysa senı nıye arıyor kenıd anasını babasını arasın kızını alacaksan gıt al gel dedım uyuyormus dedı o zaman ne b.ka aradı dedım uzadı bıraz konu bende sustum uyudum

Çok haklısınız, gece 4 te deprem oldu diye evli eski eşi aramak nasıl bir kafa ya? Delirir insan.. Ne var yani kaç yıl aynı yastığa baş koymuş arayabilir yazanlar var, eşinizi gece 4te yada saat kaç olursa olsun, eski eşi deprem oldu korktum diye ararsa normal mi karşılarsınız saçmalayın lütfen

Amma uyumuşuz biz. İstanbuldayiz sabah annem mesaj atmiş depremi hissettiniz mi diye ki annem yurtdisinda. O mesajla haberim oldu olaydan. Kimse de aramamiş, biz de kimseyi aramadik.
Ben duştaydim . Allah korusun büyük deprem olsa çıplak yakalanacaktim ama tüm ailem uyandı, ablam İstanbul'un öteki ucunda,o da uyanmis aradı. Yani bana normal geldi
Onları da aramıştır tabii. Tek kişiyi arama hakkı yok ya:) kadın 'korktum,hadi benle konus,beni oyala' diye aramamistir bence. 'korktum,çok büyüktü, çok hissedildi. Sen iyi misin' diye aramistir. Belki gece gece şaşkınlıkla 'korktum korktum' diyip durmuş da olabilir.
Ne bileyim,insani şeyler bunlar . Sonuçta deprem, belki de senin evin sadece sallanmisken yandaki ilçede evler yıkılmış olabilir. Merkez üssü olan yerde enkazdan yürünmüyor olabilir, bilemezsin ki. Kadının endiselenmesi,merak etmesi normal.
Ben de çok daha büyüktür diye düşündüm, haberlere twittera çok bakmaya korktum yattım. 'sabah olsun istemiyorum' dedim hatta aileme. Çünkü sabah enkaz videolarıyla güne baslayacagim diye korktum. Ama neyse ki büyük hasarli değilmiş.
Ama bunu gece saat 4te ,olaydan hemen
sonra bilemezdik. Kadın da bilememiş. Çok da büyütmeye gerek yok

sürekli olan bir şey değilse lafını etmeye değmez bence.

Gece 4te evlenmiş, yanında eşi olan , eski eşinizi arayamazsınız bence deprem oldu korktum diye. Çocuk o sırada babada olsa tamam, çocuk nasıl korktu mu diye tabi ki aranabilir ama çocuk da anne ile birlikteymiş zaten. Çok endişelendiyse eski eşi için, biraz beklerim haberlere fln bakarım nerde olmuş, yıkıcı mı diye, eğer eski eşin bulunduğu şehirde yıkıcı bir depremse belki o zaman aranır, gözünü açtığın gibi eski evli eş aranmaz.

+1

Ben ortada çocuk varsa çok garip bulmuyorum. Çocuğunun babasının iyi olup olmadığını öğrenmek istemiş olabilir. Çocukla ilgili aklına gelmeyen bir tedbir var mı diye endişelenebilir. Sonuçta çocuk o an anne yanında olsa bile sorumluluk hem annede hem babada.

Bence eski eşle görüşmeyi kafaya takacak kişiler çocuklu insanlarla evlenmemeli. Çünkü çocuk hiç kopmayacak bir bağ demek.

Ben duştaydim . Allah korusun büyük deprem olsa çıplak yakalanacaktim ama tüm ailem uyandı, ablam İstanbul'un öteki ucunda,o da uyanmis aradı. Yani bana normal geldi

Kotu bir seyler olsa yikilma vs zaten haberdar olunur sosyal medyada çok hizli yayilir. Abla kardeş, aile hadi bir sekilde aranir da yani eski eş nebileyim garip geldi.
Ben uyanik olsam en fazla mesaj atardim, uyanik olan gorurdu boşuna uyandirmazdim uyuyan insanlari.
Bana depremi hissettiniz mi diye öglen mesaj atanlar oldu.
Nerede yasadigini da yazmamiş konu sahibi. Düzcede yaşamiyorlarsa cevre illerden hissedilen deprem icin eski eşi ve karisini uyandirmak cok gerekli degil. Kocasi uyanip cocugu sorsaydi olurdu. Ya da cocuk babasiyla konuşmak isteseydi.

Ben eşimi gece uyandırdım diye vicdan azabı çekerken karnım çok büyüdü yaşam üçgeni falan yapamadım korkudan çığlık atmışım eşim deprem duymamış benim çığlığımı duymuş diye geldi. Eski eşimi bu sebepten dolayı arayacağım imkansız birincisi kendi kişiliğime aykırı ikincisi eski eşim evli ve yanındaki kadına saygıdan dolayı bunu yapmam en kötü ihtimalle WhatsApp'tan mesaj atarım çocuk iyi burada deprem oldu merak etme diye eski işe gelene kadar bir sürü aranacak insan var siz de lütfen takmayın erkekler bizim gibi düşünmüyorlar bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar.

Yanı cok sacma geldı bana da aılesı yerıne benım esımı araması korktum dıye bıde cocugu alalım dıyoruz yok uyuyor dıyor ne bekledı acaba esımın durun ben gelıyorum demesını mı acaba

Eşiniz arada anlarım ,çocuğum iyi mi? diye merak etmesi çok normal ama kadının ,çocuk yanındayken üstelik uyurken korktum diye eşinizi araması çok çok saçma.Msj atıp iyiyiz ,sorun yok diye msj atabilirdi. Bir sonuç cikarmasamda, kadının tuhaf olduğunu düşünürdüm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…