KORKTUGU ICIN ARAMIS

Saçma geldi bana da çocuk korkup ağlasa da durduramayıp arasa neyse de ben kendi eşimi bile aramam uyuyorsa rahatsız etmiyim diye ama bazı insanlar seviyor ortalığı velveleye vermeyi , saate bakmadan aramayı.
Esıme dedım bunu yanı su sekılde dedım bu saatte kızın uyuyor o neden arıyor kı korkuup dedım benım cocugum yanında tabıkı arayacak dedı

İlk kez mi böyle bir şey oluyor. Daha önce çocukla ilgili konular harici aradığı olmadıysa bir şey demezdim. Bazıları çok panik olabiliyor.
Normalde cocukla ılgılı bısey oldugunda arıyor onun dısında bılmıyorum ben en azından hıc denk gelmedım

Esıme dedım bunu yanı su sekılde dedım bu saatte kızın uyuyor o neden arıyor kı korkuup dedım benım cocugum yanında tabıkı arayacak dedı
Gereksiz bence ama eşiniz size hak verecek gibi görünmüyor o yüzden uzatmayın bence, daha önce de keyfi aradığını pek görmemişsiniz boşa kavga etmeyin eşinizle.

Aramamalı

Gereksiz bence ama eşiniz size hak verecek gibi görünmüyor o yüzden uzatmayın bence, daha önce de keyfi aradığını pek görmemişsiniz boşa kavga etmeyin eşinizle.
Hıc uzatmadım ama yanı ıcım ıcımı de yedı nedense bu saatte arayacagı o kadar kısı varken neden esımı aradı dıye dıyorum ya belkı ben sacma dusundum ama bunlar gectı aklımdan

Yani belki bizim başımıza gelse bizde anlık sinir olabilirdik ama bu başka.bisey çocuk korkmuş ve babasına ihtiyaç duymuş olabilir . Eşinden eminsen böyle şeylerden korkma

Normalde cocukla ılgılı bısey oldugunda arıyor onun dısında bılmıyorum ben en azından hıc denk gelmedım
Bu tür konularda şunu anlamıyorum. Evli adama asılacak olsam eşi yanındayken aramam herhalde. Adam kısa keser, rahat konuşamaz. Bir erkeğin aklına düşmek için güneşin batmış olması şart değil ayrıca müsterih olun dörtte aramış olması hususi bir işkillenme sebebi olmamalı

Biz hiç hissetmedik ki uyuyorduk eskı esının aramasına uyandık
Belki çok çok panik biridir. Herkes her şeye aynı tepkiyi veremeyebilir. Çocuk da kendin de olunca sorumlu hissedip babasına haber vermek istemiş olabilir.
Sürekli sudan sebeplerle aramıyorsa boşverin bence. Devam ettirse eşinizi uyarırsınız o da gerekli uyarıyı yapsın.

Hıc uzatmadım ama yanı ıcım ıcımı de yedı nedense bu saatte arayacagı o kadar kısı varken neden esımı aradı dıye dıyorum ya belkı ben sacma dusundum ama bunlar gectı aklımdan
Kim olsa düşünüp kıskanır bence saçma da bir durum ailesini araması gerekliydi bence de ama eşinizin elinde olan bir durum değil, farklı bir konuda keyfi gece yarısı ararsa o zaman konuşursunuz eşinizle. Arama açmama gibi bir durum da olamaz çünkü çocukla ilgili bir konu da olabilir. Tekrarlanırsa çocukla ilgili olmayan konularda aramaması için uyarmasını istersiniz.

Çocuğunun babası sonuçta deprem bu ölümlü sonuçlar doğurabilirdi belki bu sebeple aramıştır. O an ne düşündüğünü bilemezsiniz.

aslında senin eşinin onu araması gerekirdi çocuğunu sormak için. ama adam depremi hissetmediyse nasıl haberi olsun. korktuğu için eski kocayı aramak da ne bileyim, saçma geldi. kötü niyet aramam ama saçma bence. insan böyle durumlarda en yakın hissettiklerini arar çünkü. geçen geceki izmir depreminde annem, seneler önce boşandığı babamı aramadı mesela. babam da annemi aramadı, beni aradı.

neyse bu senin eşinden bağımsız bir konu, adamın bi suçu yok. çocuğunun annesi ne zaman ararsa açması da çok normal, evladıyla ilgili durumlar söz konusu olabilir.

Çocuk için her türlü gece kaç olursa olsun arayabilir sonuçta ortak nokta çocuk, hadi çocuk korktu, sesini duymak istedi, seninle biraz konuşsun sakinleşir diye düşündüm eyvallah sonuna kadar hatta çıkıp gitsin hiçbir şey demek hakkına sahip değilim, sonuçta eşlik bitiyor ama bu adam ömür boyu baba olacak o çocuğa tabiki çocukla ilğili arayabilir ama çocuk uyuyacak eee ben korktum kesinlikle arayamaz. Ne demek korktum kendisi evli olsa korktuğunda eski eşinizi mi arayacakmış? Böyle birşey olamaz, kabul etmem. Eşimde çocuk o evde dediğinde çocuk korkmamışkı,çocuk uyuyor ne evi, kusura bakmasın çok çocuğunu düşünüyordu madem kırıp dizini otursaymış eski eşinin yanında tepkim sert olurdu.

Belki eski esiniz ilk aradi ulasamadi sonra kadin döndü aradi. yada deprem oldu cocuk iyi merak etme diyede aramis olabilir kadin. ortada bir çocuk var alisin hastalik saglik acil konular normal konular hep görusecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…