KORKTUGU ICIN ARAMIS

Deprem olduğunda eski eşimi aramak kırk yıl düşünsem aklıma gelmez şahsen.
Ortak çocuğumuz varsa ve çocuk benimle kalıyorsa, eski eşim beni arayıp belki çocuğun sağlığını sorabilir, bu normal. Ya da çocuğum onunla yaşıyorsa da ararım hatta yakındaysa, gidip sağlığını kontrol bile ederim ama çocuğum benim yanımdayken eski eşim aklımın ucundan geçmez deprem anında. Annemi babamı ya da kardeşlerimi ararım. Bana ne elin adamından. Sırf ortak bir çocuğum var diye, hem de o adam tekrar evlendiyse, hem de gece 4'te... Elin adamı işte sonuçta her durumda. Aramam yahu bu çok saçma olur. Depremin paniği birkaç saniye sürer. Ben 1999 depremini çok ağır yaşamış insanım, ona rağmen aramam.

Kadının gerekçesi saçma. Çocuk depremde uyanmamış bile. Kendi korkmuşmuş. Yok daha neler. Sinir olmakta da haklı buldum sizi.

Esinizin arayip sormasi gerekiyordu. 15 dakika gecmis, arayip cocugunu sormayinca kadin da acaba basina bir sey mi geldi diye korkup aramis olabilir.
Kalkipta ay deprem oldu ben cok korktum, korkuyorum diye aramamistir sanirim. Oyleyse de bir kerelik birsey icin sorun cikartmazdim buyuk olasilikla.. Cok korkmus olabilir herkesin tepkisi farkli oluyor bu tarz durumlarda.
Bir vatandas panikten kalp krizi gecirip vefat etmis mesela.🤷🏻‍♀️

Şimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı

Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..

Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum

Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır

uyduruk adresler ile üye olup sonra kuvvetli muhtemel uyduruk adresleri unutup yeniden üye oluyorsunuz. Bu normal bir davranış değil.

Normal mi diye sormuşsunuz ya o açıdan böyle cevapladım

Şimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı

Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..

Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum

Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır
Linç yemeyeceksem asla normal değil

Adı üstünde eski eş

Çocuk babadaysa arar normal ama o sırada çocuğum yanımdaysa aramam ne alaka

Hele adam evliyse

Ben ayar olurdum

Linç yemeyeceksem asla normal değil

Adı üstünde eski eş

Çocuk babadaysa arar normal ama o sırada çocuğum yanımdaysa aramam ne alaka

Hele adam evliyse

Ben ayar olurdum
Adam pek evli sayılmaz. Eve gelmemeler, kahvelerde gecelemeler, dayak, aşağılama, evi terketme, geri dönme, tekrar tekrar yaşanan şeyler var. Tek sıkıntı eski eşin aramasıymis gibi.

Adam pek evli sayılmaz. Eve gelmemeler, kahvelerde gecelemeler, dayak, aşağılama, evi terketme, geri dönme, tekrar tekrar yaşanan şeyler var. Tek sıkıntı eski eşin aramasıymis gibi.
Şimdi hak vermek lazım, bu kadar cins huy tek adamda zor bulunur. Bulmuşken sıkı sıkı tutmak lazım, kaçmasın.

Şimdi hak vermek lazım, bu kadar cins huy tek adamda zor bulunur. Bulmuşken sıkı sıkı tutmak lazım, kaçmasın.
Tutmuş işte. Zamk gibi yapışmış. Şiddet gördükçe canım kocam demiş daha içten sarılmış. Adam tekmeyle git öte dese ay ayağın ne güzel demiş bile olabilir. Eski eş de bu sebeple arıyor belli ki. Adam bulunmaz kumaştan.

Kanu sahibinin eski konularını ve bütün mesajlarını okudum.Bu adam eski eşini unutamamış eski eşte adamı.Çok üzülerek söylüyorum eşiniz size ve bu evliliğe alışamamış.Şiddet,eve geç gelme,umursamama eski eşle sürekli (hevesle) görüşme.Ailenize durumunuzu anlatsanız size destek olacaklarını düşünüyorum.Cicim aylarında bunlar yaşanıyorsa asla düzelmez

Aslında ilk başta saçma geliyor. Ben olsam tepki gösterirdim. Ama diğer taraftan düşününce bekar anne olmak eminim çok zor birşeydir. Diğer yandan deprem olduğu esnada kadın çocuğu için çok panik yapmış sakinleşememiş olabilir. Ve kadın çocuğu bölünerek yapmadı. Beraber yaptılar ve onun için bu korkusunu onunla paylaşmak istemiş olabilir. Bence bu konuyu uzatmayın

demi ya bırde cocugunu sordu hıc uyanmamıs o uyuyor ben de korktum dıye senı aradım dıyor sesı aglamaklı gelıyordu gecenın 4 u neden arar kı ınsan
gecenin 4 ünde neden mi arar?cidden komik.deprem gecenin 4 ünde olduğundan olabilir mi acaba? :işsiz: :işsiz:

Günden güne konularıniz tuhaflasiyor...
Bilemiyorum farkında mısınız ?

geçen haftalarda izmir de deprem olduğun da bir arkadaşım da annesini aramak yerine beni aramıştı iyimisiniz diye.
iyiyim muhabbetinden sonra ay ben annemle konustugumu saniyorum beynim uyuştu dedi.
söylemek istedigim o an farklı bir an farklı bir durum hangi psikolojiyle aradı bilemeyiz.
bence kendinden çok çocugunu birakacagi kisi oldugu icin esinizi aradi.

X