boşver canım eğleniyosunuz işteagggkh öküz entelliği mi yapıyo nasıl yaniwalla çok abidik gubidik bence entellik değil bu
çok eğlenceli hem de..ama zaman zaman kendini kaybedip aşağılık kompleksinden beni aşağıladığı için boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi..bikaç gün geçmeden bu komiklikleri sevimlilikleri geliyor aklıma benim deböyle bir söz varsa aslında muzip bir şekilde kıvırıyor eşin.. eğlenceli adam gibi geldi bana.. yaşlanmazsın bununla..
başka atasözüNisan ayının havasına güvenilmeyeceğini anlatmak için söylenir bu söz.
Babaannem çok kullanırdı.
Yani diyor ki şair, nisan ayında hayvanlar bile otlatmaya çıkarılamaz, sen n demeye kısa kollu giydin... :)
Bi diğer örnek mart kapıdan bastırır kazma kürek yaktırır.
ayyy bilemedim..şimdi de aprıl dendiği için Rumi takvim değil o miladi takvim o..yani tarih doğru ben öküzüm diyorboşver canım eğleniyosunuz iştevalla odun gibi bi eşten evladır bence
niye yaaa? hiç mi duymadınız hakkaten? ekşi ye falan yazıp bakın bence biAprilin besi mi
Ben cahil ben mal
gömme kendini bu kadarAprilin besi mi
Ben cahil ben mal
var yahu böyle bir söz:)böyle bir söz yok tabiki.. ama eşinizi takdir ettim. cok beğendim bu sözü. e adam kendini de biliyor..
Vallahi duymadiydim sayende ogrendimniye yaaa? hiç mi duymadınız hakkaten? ekşi ye falan yazıp bakın bence bi
Eee napayimgömme kendini bu kadar
öğrenmenin yaşı yokEee napayimbir de derim ki Turkcem cok iyi, dunyadan haberim yok
Ben dedim konu sahibi dalga geciyorduröğrenmenin yaşı yok
Kızlar etrafınızda hiç bu sözü doğrulayan olaylar yaşadınız mı?
biz eşimle 5 nisanda tartıştık, bana hakaret etti öncesinde birçok defa uyarmama rağmen,o gün de uyardım. Şahsen hayvan olduğunu kabul ediyor, ben öküz değilim bu aradaŞimdi kendini affettirmek için bunu dile getirip duruyor da merak ettim. Var mı bir bileniniz duyanınız?
evet bende baktım varmış cidden baya kafiyeli olunca tabi uyduruk geldi bana da haliyle baştaBen dedim konu sahibi dalga geciyordur
Meger gercekmis,acip okuyunca anladimgunahini almisim kizin
Yaa hakaret aşağılık kompleksinden ve babadan genetik geçmiş sanırım. Yoksa o kadar ince ve romantik ki inan ben kaçıyordum eskiden adamın romantikliğinden. Ama hava durumunun da insanların ruh hallerini etkildeğine inanıyorum. Sürekli kapalı bir iklimde yaşamak, güneşten mahrum kalmak(depresyonun 1 numaralı sebebi) vsSezercik Aslan Parçası filminde Nevzat Okçugil bu sözü Hülya Koçyiğite söylüyor, ben ilk kez bu filmde duymuştum, eskilerin nisan yağışları ve soğuğuna vurgu ifadesidir bu.
Orada da hava çok yağışlı olduğu için kullanılıyordu yani burada kastedilen hava durumu, başka bir gönderme değil.
Eşinizle birlikte izleyin bu filmi, hem o sözün anlamını kavrar hem de romantik anlar yaşatmasa da nostaljik hisler eşinizin ruhunu inceltir de bir daha hakaret etmemesi gerektiğini öğrenir belki.
ÖpücükBen dedim konu sahibi dalga geciyordur
Meger gercekmis,acip okuyunca anladimgunahini almisim kizin
buna bende katılıyorum hava değişimi benide etkiliyo mesela kışın o kasvetli havası beni sebepsiz gerebiliyo ama yazın-baharın güneşinde pür neşe olabiliyorumAma hava durumunun da insanların ruh hallerini etkildeğine inanıyorum.
benim anneannem de aprıl der :) onların köyde öyle deniyor .ne bu ingiliz atasözü mü aprilin beşi meşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?