Allah Allah İngilizce Anadoluda çok yaygındır Evetyok ingiliz değil..anadoludaki yaşlı teyzeler bile böyle söylermiş hatta onlar'aprıl' derlermiş
Allah Allah İngilizce Anadoluda çok yaygındır Evetyok ingiliz değil..anadoludaki yaşlı teyzeler bile böyle söylermiş hatta onlar'aprıl' derlermiş
Çok sağolun, biliyorum çok kötü birşey evde huzursuzluk ama sürekli tekrar eden bir davranış bu. Normalde çok iyi(!) denebilecek birinin fırsatını bulduğunda alaşağı çekmesi, saygısızlık ve özensizlik davranışında bulunması çok rencide edici. Üstelik evlilik bu hep kadın mı idare edecek, alttan alacak, unutacak, görmezden gelecek
Benim eski sevgilim 5 nisan doğumluydu. Hakketen öküzdü. Gerçi ona öküz demek öküze hakarettir ama.. İlk defa duydum çok hak verdimKızlar etrafınızda hiç bu sözü doğrulayan olaylar yaşadınız mı?
biz eşimle 5 nisanda tartıştık, bana hakaret etti öncesinde birçok defa uyarmama rağmen,o gün de uyardım. Şahsen hayvan olduğunu kabul ediyor, ben öküz değilim bu aradaŞimdi kendini affettirmek için bunu dile getirip duruyor da merak ettim. Var mı bir bileniniz duyanınız?
O bir fırtına tarihi
Herkesin öküzün çiftleşmediğini küçükken hadım edildiklerini bildiğini var sayıyorum
Öküzün eşi karısı değil diğer öküz
Îki öküz kağnıda birlikte çift sürüyor fırtına kopuyor ve boyunlarından kocaman kütükleri bağlı öküzler bile birbirinden ayrılıyor
Ortalık tarumar oluyor
Eşiniz ile kavganın bununla alakası yok
Allah Allah İngilizce Anadoluda çok yaygındır Evet
Onun dünyaya gelişi bile yeterliymiş demek kiBenim eski sevgilim 5 nisan doğumluydu. Hakketen öküzdü. Gerçi ona öküz demek öküze hakarettir ama.. İlk defa duydum çok hak verdim
Amma genel kültür tartışması yapıldı konu üzerine:) arkadaşlar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, bi açıp bakın Allah aşkınaApril kelimesinin kullanılmasının İngilizceyle ilgisi yok, Rumcayla ilgisi var.
Buna da açıklama getirmiş olalım da Karadenizli teyzelerimiz ve dahi bu söz vardır diyenler artık alay konusu olmasın.
Teşekkür ederim açıkladığın içinyoksa gerçekten anlamamıştım.
Yapmayın yahuOkuyana kadar işkence çektiğim ilk başlık
Olsun bunuda öğrenmiş oldukYapmayın yahu
İyi mademOlsun bunuda öğrenmiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?