- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 32
- Konu Sahibi Pelusyastik
Kore dizileri iyi ki varrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk izlemeye başladığımda tipleri (herkes birbirine benziyor) ve konuşma tarzlarını garipsedim ama şimdi alıştım ya gerçekten iyi ki varlar başka dizi izleyemiyorum artıkKore dizileri iyi ki varrr
İlk başta bende hepsini benzetiyorumİlk izlemeye başladığımda tipleri (herkes birbirine benziyor) ve konuşma tarzlarını garipsedim ama şimdi alıştım ya gerçekten iyi ki varlar başka dizi izleyemiyorum artık
Tamda yeni dizi arıyordumGraceful Friends bitti çok güzeldi tavsiye ederim
Muhteşem bir dizi ve çoğu kişi bilmiyoGo back couple diyorum başka bişey demiyorum buradaki her annenin yüreğine dokunur, o cins
Jang nara bnm için Meg Ryan gibi.. Hep yüreğe dokunan dizilerde oynuyor.. Ayrıca onun Last empress vardır ki, ilk defa bu kadar entrika dolu bir kore dizisine rastladım.. Bide kurgusu muhtesemdi dizinin.. Günümüz koresinde kraliyet olsa neler olurdu gibisinden bir kurguya sahip.. Kesinlikle tavsiye ediyorumMuhteşem bir dizi ve çoğu kişi bilmiyo
Çok buhranlı geldi bana ilk bölümüLittle Women'e başladım bitirince bilgi veririm
İzlemedim nedense farketmemişim merak ettim izlicemJang nara bnm için Meg Ryan gibi.. Hep yüreğe dokunan dizilerde oynuyor.. Ayrıca onun Last empress vardır ki, ilk defa bu kadar entrika dolu bir kore dizisine rastladım.. Bide kurgusu muhtesemdi dizinin.. Günümüz koresinde kraliyet olsa neler olurdu gibisinden bir kurguya sahip.. Kesinlikle tavsiye ediyorum
2. Bölümde kaldım ben de. Sarmadı yaÇok buhranlı geldi bana ilk bölümü
Bende ilk bolumu Tarifa biraktimÇok buhranlı geldi bana ilk bölümü
Seviyorum polisiyeyi. Derhal bakayımBende ilk bolumu Tarifa biraktim
Blind guzel. Polisiye . Dun 16.bolumu tamamlandi
Türü neTwenty five twenty one izliyorum çok hoşuma gitti
Guzel dizi. Fakat sonunu begenmedimTwenty five twenty one izliyorum çok hoşuma gitti
evet herkes öyle yazmış hayal kırıklığı olmuşGuzel dizi. Fakat sonunu begenmedim
gençlik 9o larda geçiyo bir eskrim sporcusu ve ailesi iflas eden gencin ayakları üzerinde durmaya çalışırken arkadaş olmaları ve tabiki ilk aşk <3Türü ne
Teşekkür ederim. Ben biraz entrikalı istiyorum var mı aklında gerilimli entrikalı Kore dizisi? Sky castle ve Graceful Friends öyleydi çok beğenmiştimgençlik 9o larda geçiyo bir eskrim sporcusu ve ailesi iflas eden gencin ayakları üzerinde durmaya çalışırken arkadaş olmaları ve tabiki ilk aşk <3
Little women, Snowdrop, Beyond Evil, Flower of Evil, Again My Life,Penthouse,Big Mouth öneririmTeşekkür ederim. Ben biraz entrikalı istiyorum var mı aklında gerilimli entrikalı Kore dizisi? Sky castle ve Graceful Friends öyleydi çok beğenmiştim