- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pelusyastik
-
Donanım haber ölücüsüCrush landing on you çok tatlı, paraşütle uçarken kuzey Kore'ye düşen bir kadını anlatıyor. Naif ve komik bir dizi. Başrol erkegi de taş gibi (ki hiç sevmem köse uzakdoğulu adamları) klişesi biraz cok ama izlesen seversin.
Because this is my first life de cok tatlı. Kiracisiyla evlenen tam bir DonanımHaber ölücüsü denen cinsten bir adam var. Her şeyi mantıklı ,planlı. Zamanla kadınla aralarında olusan bağı anlatiyor. Yan roller de izlemsi keyifli....
Onun dışında my girlfriend is gumiho, oh my Venus, secret garden , W - Two world , it is okey not to be okay'de izlediğime pişman olmadiklarim
Crash landing on you izlediğim ilk ve tek Kore dizisi. Çok beğendim, şu an onun tadında bir dizi arıyorum. İzlemeyen varsa tavsiyemdir :) ,why secretary kim öneriyorum hem komik hem aşk var biraz da gerilim
Ikiside yok bendeKızlar Disney ve blue TV de beğendiğiniz Kore dizileri var mı ?
Onu izledim müthişti şimdi size otizmli bir kızın dizisini tavsiye edeceğim asla uyumayacaksınız Extraordinary Attorney Woo etkisindeyim hala :)Descendents of the sun la başlayan Kore dizisi eğlencem tüm hızıyla devam etti bir çok dizi izledim öneriniz var mı arkadaşlar
A Gentlemans dignity ile gec tanistim. Basta ön yargiliyim fakat cidden guzel diziydi. Basrolde ki Kim Do Jin de suan izledigim dizide. Gerci az once bitirmis bulunuyorumGentlemans dignity.. Biraz yetişkin dizisi.. Ama severek izlemiştim..
Bu ara hometown cha cha cha izliorm, 3.bölümdeym gayet iyi
Move to heaven de otizimli bir genc hakkinda. Onuda begenirsinizOnu izledim müthişti şimdi size otizmli bir kızın dizisini tavsiye edeceğim asla uyumayacaksınız Extraordinary Attorney Woo etkisindeyim hala :)
Nasıl güzel miGraceful Friends'e başladım
Henüz ilk bölümü bitiremedim yorum yapabilecek kadar izlemedimNasıl güzel mi
6. Bölüme geldim güzel gidiyorNasıl güzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?