Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne güzel hadi gözün aydın sağlıcakla gelsin inşallah:)Ben hala olmadım şükürler olsun testte ikinci çizgiyi gördüm busabah cumartesiye randevu aldım bakalım inşşallah kimyasala dönmez sağlıkla kavuşurum
Sonuçç??Bugun insallah olmazsam buyuk ihtimsl gebeyim
Benimde 16 aralıktı ama dünden beri kahverengi akıntım varBat 17 aralık benimde beklemedeyim bakalım
Bende de bugün kasık agrısı oldu doktroum progestan vermişti onu kullanıyrm o rahatlattı ama şu an karın ağrım var anlayamadım neler oluyor göğüs hassasiyeti yine varBenimde 16 aralıktı ama dünden beri kahverengi akıntım var![]()
Progestan hamilelikte düşük olmasın diye kullanılan ilaç değil mi? Sana ne alaka anlamadım ?Bende de bugün kasık agrısı oldu doktroum progestan vermişti onu kullanıyrm o rahatlattı ama şu an karın ağrım var anlayamadım neler oluyor göğüs hassasiyeti yine var
Dört ay önce düşşk yaptım ben hamilelik istedgm için yeniden doktor önlem amaclı verdiProgestan hamilelikte düşük olmasın diye kullanılan ilaç değil mi? Sana ne alaka anlamadım ?
Çok geçmiş olsun.Hayırlısı ile yine olur inşallahDört ay önce düşşk yaptım ben hamilelik istedgm için yeniden doktor önlem amaclı verdi
Sağol . Amin inşallah o yüzden attıgım her adımda dikkat etmeye calısyorumÇok geçmiş olsun.Hayırlısı ile yine olur inşallah
U Umudumbitmedi_Dört ay önce düşşk yaptım ben hamilelik istedgm için yeniden doktor önlem amaclı verdi
Geldimm.ama biz ocak batı beklicez canim.
İnşallah yeniden hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Dört ay önce düşşk yaptım ben hamilelik istedgm için yeniden doktor önlem amaclı verdi
Hamileyim cnmSonuçç??
Tebrikler cnm keseyi gordunmuHamileyim cnm
canım Allah razı olsun cumartesi gittim doktora beta 1854 çıktı keseyi göremedik ama değerler ve rahminin duvarları çok iyi dedi rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahYaa ne güzel hadi gözün aydın sağlıcakla gelsin inşallah:)
Bendee:))Hamileyim cnm
Benimde 17 aralık, sanırım sizinle her ay aynı şeyleri yaşıyoruz :)Bat 17 aralık benimde beklemedeyim bakalım