• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Köprüden önce son çıkış:) Aralık bat arkadaşları ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hala olmadım şükürler olsun testte ikinci çizgiyi gördüm busabah cumartesiye randevu aldım bakalım inşşallah kimyasala dönmez sağlıkla kavuşurum

Benimde 16 aralıktı ama dünden beri kahverengi akıntım var :işsiz:
Bende de bugün kasık agrısı oldu doktroum progestan vermişti onu kullanıyrm o rahatlattı ama şu an karın ağrım var anlayamadım neler oluyor göğüs hassasiyeti yine var

Bende de bugün kasık agrısı oldu doktroum progestan vermişti onu kullanıyrm o rahatlattı ama şu an karın ağrım var anlayamadım neler oluyor göğüs hassasiyeti yine var
Progestan hamilelikte düşük olmasın diye kullanılan ilaç değil mi? Sana ne alaka anlamadım ?

Dört ay önce düşşk yaptım ben hamilelik istedgm için yeniden doktor önlem amaclı verdi
İnşallah yeniden hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Ben de bir düşük yaptım doktorla konuştum ama pıhtılaşma testi olmadan ilaç kullanmayı tavsiye etmiyorum demişti.
Senin doktorun ne güzel önceden önlem almış yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum :(

Yaa ne güzel hadi gözün aydın sağlıcakla gelsin inşallah:)
canım Allah razı olsun cumartesi gittim doktora beta 1854 çıktı keseyi göremedik ama değerler ve rahminin duvarları çok iyi dedi rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Back