- 24 Aralık 2024
- 31
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Elanur GUN
Hemen bakayım dedim çıkmış sonucum 225.2 olarak gözüküyor iyi bir değerdir inşallah o daBu gün sabahtan verdiysen çıkar canım e nabızdan tahlillerine canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bakayım dedim çıkmış sonucum 225.2 olarak gözüküyor iyi bir değerdir inşallah o daBu gün sabahtan verdiysen çıkar canım e nabızdan tahlillerine canım
Hayırlı olsun çok güzel bence değerin Bebiş sağlıkla gelsinnn Kasık ağrısı dışında belirti oluyor muydu? Kasıkta başka bir şey farl ettim mi hiç?Hemen bakayım dedim çıkmış sonucum 225.2 olarak gözüküyor iyi bir değerdir inşallah o da
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz şu an bakalım pazartesi tekrar vericem kutlamayı görmek için inşallah o da güzel gelirHayırlı olsun çok güzel bence değerin Bebiş sağlıkla gelsinnn Kasık ağrısı dışında belirti oluyor muydu? Kasıkta başka bir şey farl ettim mi hiç?
Benim kasık bölgemde şişkinliğim vardı ve sürekli uyuma isteğim vardı gün içerisinde 2 3 saat tekrar uyuyordum bunlarla fark etmiştimHayırlı olsun çok güzel bence değerin Bebiş sağlıkla gelsinnn Kasık ağrısı dışında belirti oluyor muydu? Kasıkta başka bir şey farl ettim mi hiç?
Ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimHemen bakayım dedim çıkmış sonucum 225.2 olarak gözüküyor iyi bir değerdir inşallah o da
Yaa inşallah çok teşekkür ederimYa çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Beklediğimiz sonuç değerinde gayet iyi canım sağlıkla kucağına al demiştim sana bebiş var el salladı bize teste gördük onu hemenHemen bakayım dedim çıkmış sonucum 225.2 olarak gözüküyor iyi bir değerdir inşallah o da
Gerçekten öyle çok şükür içime de su serptiniz böylelikle çok teşekkür ederim size de şimdi artık sıra 6 ocağı beklemekte inşallah bundan sonraki süreç de çok güzel ilerlerBeklediğimiz sonuç değerinde gayet iyi canım sağlıkla kucağına al demiştim sana bebiş var el salladı bize teste gördük onu hemen
Bunuda dedi dersin güzel ilerlicek Allah’ın izniyle ve içimden erkek geçtiGerçekten öyle çok şükür içime de su serptiniz böylelikle çok teşekkür ederim size de şimdi artık sıra 6 ocağı beklemekte inşallah bundan sonraki süreç de çok güzel ilerler
Ayy inşallah güzel ilerlesin isteğim o yönde Belki dediğiniz gibi olur öğrendiğimde inşallah o günleri görürüm yazıcam burayaBunuda dedi dersin güzel ilerlicek Allah’ın izniyle ve içimden erkek geçti
Yaz canım sevincine ortak oluruz duam seninle benim içinde dua isterim senden hamilemin duası kabul olur derlerAyy inşallah güzel ilerlesin isteğim o yönde Belki dediğiniz gibi olur öğrendiğimde inşallah o günleri görürüm yazıcam buraya
Etmez olur muyum ederim tabi ki de inşallah rabbim size de en güzelinden en hayırlısından en tez vakitte evlat nasip etsinYaz canım sevincine ortak oluruz duam seninle benim içinde dua isterim senden hamilemin duası kabul olur derler
Anladım hadi bakalım, 6 Ocak’ta da haber ver belki tekrar betana baktırırlarBenim kasık bölgemde şişkinliğim vardı ve sürekli uyuma isteğim vardı gün içerisinde 2 3 saat tekrar uyuyordum bunlarla fark etmiştim
Tabi ki haber veririm inşallah güzel haberlerle dönerim o günAnladım hadi bakalım, 6 Ocak’ta da haber ver belki tekrar betana baktırırlar