• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim sizce

Hayırlı olsun çok güzel bence değerin 🍀 Bebiş sağlıkla gelsinnn 🤍 Kasık ağrısı dışında belirti oluyor muydu? Kasıkta başka bir şey farl ettim mi hiç?
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz şu an bakalım pazartesi tekrar vericem kutlamayı görmek için inşallah o da güzel gelir❤️

Hayırlı olsun çok güzel bence değerin 🍀 Bebiş sağlıkla gelsinnn 🤍 Kasık ağrısı dışında belirti oluyor muydu? Kasıkta başka bir şey farl ettim mi hiç?
Benim kasık bölgemde şişkinliğim vardı ve sürekli uyuma isteğim vardı gün içerisinde 2 3 saat tekrar uyuyordum bunlarla fark etmiştim

Beklediğimiz sonuç değerinde gayet iyi canım sağlıkla kucağına al demiştim sana bebiş var el salladı bize teste gördük onu hemen 🥰🙏
Gerçekten öyle çok şükür ❤️içime de su serptiniz böylelikle çok teşekkür ederim size de 🌸 şimdi artık sıra 6 ocağı beklemekte inşallah bundan sonraki süreç de çok güzel ilerler 😊

Gerçekten öyle çok şükür ❤️içime de su serptiniz böylelikle çok teşekkür ederim size de 🌸 şimdi artık sıra 6 ocağı beklemekte inşallah bundan sonraki süreç de çok güzel ilerler 😊
Bunuda dedi dersin güzel ilerlicek Allah’ın izniyle ve içimden erkek geçti 🙈🥰

Merhaba ben doktora muayeneye gittim sorunsuz herşey dedi çocuk sahibi olmak istiyoruz dedim beş aylık evliyim ve iki gündür ilk kez başıma söyle bir şey geldi ilişki sırasında kanama oluyor ve hemen kanama duruyor acı yanma herhangi bir şey yok acaba neden oluyor yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?

Back