• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Köprüden önce son çıkış:) Aralık bat arkadaşları ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah demekten başka elden bişey gelmemesi çok zor Allah kolaylık versin cümlemize
Sen elinden geleni yapıyorsun her ay vazgeçmeden devam etmek kolay değil. Umarım çabalarının sonucunu en kısa zamanda alırsın. Sebepsiz olması her an olacağı anlamına geliyor öte yandan..her an güzel haberlere yakınsın bence

Sen elinden geleni yapıyorsun her ay vazgeçmeden devam etmek kolay değil. Umarım çabalarının sonucunu en kısa zamanda alırsın. Sebepsiz olması her an olacağı anlamına geliyor öte yandan..her an güzel haberlere yakınsın bence
Dr da öyle diyor ama nasipten öte gidilmiyor
Sınavımız bu
Allah kimseye gücünden fazlasını yüklemez
Bu hasreti çekenler şıp diye çocuk sahibi olanlardan daha güçlü
Evlat acısı çekenler ve evladıyla imtihan olanlar da bizden daha güçlü
Allah sınavlarımızı geçmede bize yardım etsin

Umarım hepimizin
Sende durum ne? Ne zamandır istiyorsunuz? Bir sıkıntı yoktur umarım
1 sene olacak bizim. hormon testlerinde bir sorun yok, bu ay rahim filmi çekildi çeken doktor sorun yok dedi ama kendi doktorum 13 Aralıkta değerlendirecek. Şimdilik bir sorun yok gibi..Bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek ben de merak ediyorum.

1 sene olacak bizim. hormon testlerinde bir sorun yok, bu ay rahim filmi çekildi çeken doktor sorun yok dedi ama kendi doktorum 13 Aralıkta değerlendirecek. Şimdilik bir sorun yok gibi..Bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek ben de merak ediyorum.
İyi bari sorun olmaması iyi, bundan sonra doktorun yönlendirmesi ile beklenen haber gelir umarım :)

İyi bari sorun olmaması iyi, bundan sonra doktorun yönlendirmesi ile beklenen haber gelir umarım :)
Evet doktorum çok pozitif seviyorum kendisini. Sayesinde güzel haberler alacağıma inanıyorum. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Umarım hepimiz yakında alırız beklediğimiz haberi.

benim 4 aralık yani bugün ama daha gelen giden yok karnım ağrıyo gelcek gibi yarın yapcam nasipse test sabah korkuyorum 2 kimyasalım var

Back