• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim sizce

Merhaba kızlar benim bat tarihim 14 aralıktı. Ancak olmadım ve şu an 10. gündeyim. Kasık ağrılarım ve yorgunluğum çok oluyordu aynı zamanda mide bulantılarım da artmaya başladı. 3 gün önce test yaptım sonuç negatifti ancak dün tekrardan test yaptım ve ikisinde de ikinci çizgi belli oluyor emin olamadım hamile olabilir miyim acaba?
Hayirli olsun var bence🧿 kan testi yaptirsan ciksr gibi

Merhaba sağlık ocağından sabah 10a kadar kan testi verebilirsiniz beta baktırmak istiyorum dersen verebilirsin birde istersen özel hastaneler 300 liraya falan dışardan beta bakabiliyorlar 1 saate çıkıyor sonucu sağlıklı bir gebeliğiniz olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin 😍

Merhaba sağlık ocağından sabah 10a kadar kan testi verebilirsiniz beta baktırmak istiyorum dersen verebilirsin birde istersen özel hastaneler 300 liraya falan dışardan beta bakabiliyorlar 1 saate çıkıyor sonucu sağlıklı bir gebeliğiniz olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin 😍
Siz dedikten sonra aklıma geldi burda devlet hastanesinde beta bakmıyorlardı o yüzden orası da bakmaz diye düşünmüştüm ama bakıyorlarmış hayırlısıyla bugün sabahtan verdim kanımı inşallah yarın güzel bir haber alırım ❤️

Hayırlı olsun cnm geç döllenme olmuş ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❣️

Siz dedikten sonra aklıma geldi burda devlet hastanesinde beta bakmıyorlardı o yüzden orası da bakmaz diye düşünmüştüm ama bakıyorlarmış hayırlısıyla bugün sabahtan verdim kanımı inşallah yarın güzel bir haber alırım ❤️
Bu gün sabahtan verdiysen çıkar canım e nabızdan tahlillerine canım

Back