- 24 Aralık 2024
- 31
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Elanur GUN
23 yaşındayım ve 3 aylık evliyimRica ederim ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın banada umut olsun diye soruyorum yanlış anlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 yaşındayım ve 3 aylık evliyimRica ederim ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın banada umut olsun diye soruyorum yanlış anlama
İnşallah size de nasip olur en kısa zamandaRica ederim ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın banada umut olsun diye soruyorum yanlış anlama
Ay maşallah yeni evlisin de herşey gönlünce ilerler umarım23 yaşındayım ve 3 aylık evliyim
Amin canım amin kan testi ver mutlaka amaİnşallah size de nasip olur en kısa zamanda
Hayirli olsun var bence kan testi yaptirsan ciksr gibiMerhaba kızlar benim bat tarihim 14 aralıktı. Ancak olmadım ve şu an 10. gündeyim. Kasık ağrılarım ve yorgunluğum çok oluyordu aynı zamanda mide bulantılarım da artmaya başladı. 3 gün önce test yaptım sonuç negatifti ancak dün tekrardan test yaptım ve ikisinde de ikinci çizgi belli oluyor emin olamadım hamile olabilir miyim acaba?
İnşallah çok teşekkür ederimAy maşallah yeni evlisin de herşey gönlünce ilerler umarım
Tabi ki aldım randevuyu inşallah vericem testiAmin canım amin kan testi ver mutlaka ama
Çok teşekkür ederim inşallah çıkar kan testinde deHayirli olsun var bence kan testi yaptirsan ciksr gibi
İnşallah bize de yazÇok teşekkür ederim inşallah çıkar kan testinde de
Tabi ki yazarım sonucunu mutlakaİnşallah bize de yaz
Evettt hamilesiniz net, kanda da iyi bir değer çıkar gibi duruyor Haber verinnTabi ki yazarım sonucunu mutlaka
Ay hadi inşallah o kadar çok istiyorum ki öyle olmasını 6 ocağa anca bulabildim randevu o zamana kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilemiyorum ama mutlaka haber edicem inşallah müjdeli sonucuEvettt hamilesiniz net, kanda da iyi bir değer çıkar gibi duruyor Haber verinn
6 Ocak’tan önce kan testi verebilirsinizzAy hadi inşallah o kadar çok istiyorum ki öyle olmasını 6 ocağa anca bulabildim randevu o zamana kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilemiyorum ama mutlaka haber edicem inşallah müjdeli sonucu
Siz dedikten sonra aklıma geldi burda devlet hastanesinde beta bakmıyorlardı o yüzden orası da bakmaz diye düşünmüştüm ama bakıyorlarmış hayırlısıyla bugün sabahtan verdim kanımı inşallah yarın güzel bir haber alırımMerhaba sağlık ocağından sabah 10a kadar kan testi verebilirsiniz beta baktırmak istiyorum dersen verebilirsin birde istersen özel hastaneler 300 liraya falan dışardan beta bakabiliyorlar 1 saate çıkıyor sonucu sağlıklı bir gebeliğiniz olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Verdim bakalım bekliyorum sonucuu6 Ocak’tan önce kan testi verebilirsinizz
Bu gün sabahtan verdiysen çıkar canım e nabızdan tahlillerine canımSiz dedikten sonra aklıma geldi burda devlet hastanesinde beta bakmıyorlardı o yüzden orası da bakmaz diye düşünmüştüm ama bakıyorlarmış hayırlısıyla bugün sabahtan verdim kanımı inşallah yarın güzel bir haber alırım
İnşallah canım çok teşekkür ederim çok sağolasınHayırlı olsun cnm geç döllenme olmuş ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bugün kontrol edip dururum sürekli çıkar inşallahBu gün sabahtan verdiysen çıkar canım e nabızdan tahlillerine canım