Benimde 15 Aralık
Benimde 15 Aralık
Bol şanslar kızlarHerkese merhaba
Benim de 13 Aralık, ilk kez bu ay deneyeceğiz.
Şu an adetin 5. günündeyim, ovulasyon testi ile takip edicem regl bittiğinde. Bakalım
Sen elinden geleni yapıyorsun her ay vazgeçmeden devam etmek kolay değil. Umarım çabalarının sonucunu en kısa zamanda alırsın. Sebepsiz olması her an olacağı anlamına geliyor öte yandan..her an güzel haberlere yakınsın benceİnşAllah demekten başka elden bişey gelmemesi çok zor Allah kolaylık versin cümlemize
Teşekkür ederimBol şanslar kızlar
Umarım güzel haberler alacağınız aralık ayı sizi bekliyordur
Aralık gelse de güzel haberler alsak beraberce :)Teşekkür ederim
Umarım hepimiz için bol bol güzel haberli olur
Dr da öyle diyor ama nasipten öte gidilmiyorSen elinden geleni yapıyorsun her ay vazgeçmeden devam etmek kolay değil. Umarım çabalarının sonucunu en kısa zamanda alırsın. Sebepsiz olması her an olacağı anlamına geliyor öte yandan..her an güzel haberlere yakınsın bence
AynenAralık gelse de güzel haberler alsak beraberce :)
Ovulasyon testi yumurtlama gününü bilmen açısından iyi olacaktır. Sonrası ise tam bir mucize.. umarım gerçekleşir..Aynen
Ovulasyon testi ile birlikte gidicem bakalım, umarım beceririm
Umarım hepimizinOvulasyon testi yumurtlama gününü bilmen açısından iyi olacaktır. Sonrası ise tam bir mucize.. umarım gerçekleşir..
1 sene olacak bizim. hormon testlerinde bir sorun yok, bu ay rahim filmi çekildi çeken doktor sorun yok dedi ama kendi doktorum 13 Aralıkta değerlendirecek. Şimdilik bir sorun yok gibi..Bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek ben de merak ediyorum.Umarım hepimizin
Sende durum ne? Ne zamandır istiyorsunuz? Bir sıkıntı yoktur umarım
İyi bari sorun olmaması iyi, bundan sonra doktorun yönlendirmesi ile beklenen haber gelir umarım :)1 sene olacak bizim. hormon testlerinde bir sorun yok, bu ay rahim filmi çekildi çeken doktor sorun yok dedi ama kendi doktorum 13 Aralıkta değerlendirecek. Şimdilik bir sorun yok gibi..Bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek ben de merak ediyorum.
Evet doktorum çok pozitif seviyorum kendisini. Sayesinde güzel haberler alacağıma inanıyorum. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Umarım hepimiz yakında alırız beklediğimiz haberi.İyi bari sorun olmaması iyi, bundan sonra doktorun yönlendirmesi ile beklenen haber gelir umarım :)
Kimyasallardan sonra test yaptırdınmı canımbenim 4 aralık yani bugün ama daha gelen giden yok karnım ağrıyo gelcek gibi yarın yapcam nasipse test sabah korkuyorum 2 kimyasalım var
yok doktor gerek yok dedi denemeye devam dedi bizde yaptırmadıkKimyasallardan sonra test yaptırdınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?