• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Köprüden önce son çıkış:) Aralık bat arkadaşları ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben varım bat aralığın ilk haftası, geçen ay kürtaj oldum bu ay düzensiz olabilir. Bu ay sadece bir defa korunmasız oldu yani olma ihtimali sıfıra yakın ama kısmet bakalım.

Kişiden kişiye değiştiği için sordum kimisinde göğüslerde hassasiyet erkenden başlayabiliyor.
Heyecanlı bekleyiş inşallah vardır:)
Belki erken yumurtlama olursa belirtiler de erken başlıyordur.. Bazen de o belirtiler psikolojik oluyor biliyorsunuz. Fakat bat 4_5 Aralık olduğu için bu tarihler yumurtlama zamanları oluyor.

Ovulasyon testi kullanıyor musun peki?
Bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum. Son bir kaç aydır kullanmıyordum ama bu ay kullandım.çünkü salı günü hsg çekildi ve yumurtlamayı kaçırmak istemedim. Dün pik yaptı bugün silikleşti.zaten şikayerletimden de anlıyordum. testle yumurtlama şikayetler paralel gitti.

Bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum. Son bir kaç aydır kullanmıyordum ama bu ay kullandım.çünkü salı günü hsg çekildi ve yumurtlamayı kaçırmak istemedim. Dün pik yaptı bugün silikleşti.zaten şikayerletimden de anlıyordum. testle yumurtlama şikayetler paralel gitti.
Ne zamandır uğraşıyorsun bebek için?
6 ay daha olmazsa doktor banada rahim filmi dedi o ihtimali düşünmek bile istemiyorumm inşallah ona gerek kalmaz :(

Ne zamandır uğraşıyorsun bebek için?
6 ay daha olmazsa doktor banada rahim filmi dedi o ihtimali düşünmek bile istemiyorumm inşallah ona gerek kalmaz :KK43:
Benim 1 sene oldu.. doktor sol tüpte 3 loblu bir oluşum gördü 1,5 sene önce de miyom ameliyatı olmuştum. Hem tüpte tıkanıklık hem de rahim içinde yapışıklık var mı diye hsg istedi. Filmi çeken doktor sorun yok dedi kendi doktorum 13 Aralıkta değerlendirecek sonucu. Ama sıkıntı olsa ameliyat olacaksın diyordu muhtemelen o seçenek ortadan kalktı.

Ahh bilmezmiyim o psikolojik belirtileri insan deli oluyor havadan nem kapar olduk artık:110:
Bir de adet şikayetleri ile de çok benzer ya neye yoracağını da şaşırıyor insan :) fakat yine de bunlar güzel telaşlar, insan üretmek kolay mı ondan böyle geçiyor bu süreç :) sonunda herkes kendisi için doğru zamanda sağlıkla kavuşsun hayattaki en büyük mucizesine..

Benim 1 sene oldu.. doktor sol tüpte 3 loblu bir oluşum gördü 1,5 sene önce de miyom ameliyatı olmuştum. Hem tüpte tıkanıklık hem de rahim içinde yapışıklık var mı diye hsg istedi. Filmi çeken doktor sorun yok dedi kendi doktorum 13 Aralıkta değerlendirecek sonucu. Ama sıkıntı olsa ameliyat olacaksın diyordu muhtemelen o seçenek ortadan kalktı.
Hadi inşallah o zaman güzel haberlerini bekliyoruz:anneadayı:

Back