Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam benim de 4-5 Aralık.. Başlığı çok sevdim :)Bat 16 aralık
Kiz imzam gozukmuyor mu yoksaAhahah nerdee adetim şu an son ümit aralık
Sende var mı bebik?
Yok mu belirti hiçSelam benim de 4-5 Aralık.. Başlığı çok sevdim :)
Şuan belirti için çok erken değil miYok mu belirti hiç
Kişiden kişiye değiştiği için sordum kimisinde göğüslerde hassasiyet erkenden başlayabiliyor.Şuan belirti için çok erken değil mi
Bu aralar yumurtlama zamanım olduğundan şimdilik yumurtlama belirtileri vardı bugün o da kalmadı :)Yok mu belirti hiç
Belki erken yumurtlama olursa belirtiler de erken başlıyordur.. Bazen de o belirtiler psikolojik oluyor biliyorsunuz. Fakat bat 4_5 Aralık olduğu için bu tarihler yumurtlama zamanları oluyor.Kişiden kişiye değiştiği için sordum kimisinde göğüslerde hassasiyet erkenden başlayabiliyor.
Heyecanlı bekleyiş inşallah vardır:)
Bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum. Son bir kaç aydır kullanmıyordum ama bu ay kullandım.çünkü salı günü hsg çekildi ve yumurtlamayı kaçırmak istemedim. Dün pik yaptı bugün silikleşti.zaten şikayerletimden de anlıyordum. testle yumurtlama şikayetler paralel gitti.Ovulasyon testi kullanıyor musun peki?
Ahh bilmezmiyim o psikolojik belirtileri insan deli oluyor havadan nem kapar olduk artıkBelki erken yumurtlama olursa belirtiler de erken başlıyordur.. Bazen de o belirtiler psikolojik oluyor biliyorsunuz. Fakat bat 4_5 Aralık olduğu için bu tarihler yumurtlama zamanları oluyor.
Ne zamandır uğraşıyorsun bebek için?Bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum. Son bir kaç aydır kullanmıyordum ama bu ay kullandım.çünkü salı günü hsg çekildi ve yumurtlamayı kaçırmak istemedim. Dün pik yaptı bugün silikleşti.zaten şikayerletimden de anlıyordum. testle yumurtlama şikayetler paralel gitti.
Benim 1 sene oldu.. doktor sol tüpte 3 loblu bir oluşum gördü 1,5 sene önce de miyom ameliyatı olmuştum. Hem tüpte tıkanıklık hem de rahim içinde yapışıklık var mı diye hsg istedi. Filmi çeken doktor sorun yok dedi kendi doktorum 13 Aralıkta değerlendirecek sonucu. Ama sıkıntı olsa ameliyat olacaksın diyordu muhtemelen o seçenek ortadan kalktı.Ne zamandır uğraşıyorsun bebek için?
6 ay daha olmazsa doktor banada rahim filmi dedi o ihtimali düşünmek bile istemiyorumm inşallah ona gerek kalmaz![]()
Bir de adet şikayetleri ile de çok benzer ya neye yoracağını da şaşırıyor insan :) fakat yine de bunlar güzel telaşlar, insan üretmek kolay mı ondan böyle geçiyor bu süreç :) sonunda herkes kendisi için doğru zamanda sağlıkla kavuşsun hayattaki en büyük mucizesine..Ahh bilmezmiyim o psikolojik belirtileri insan deli oluyor havadan nem kapar olduk artık![]()
Hadi inşallah o zaman güzel haberlerini bekliyoruzBenim 1 sene oldu.. doktor sol tüpte 3 loblu bir oluşum gördü 1,5 sene önce de miyom ameliyatı olmuştum. Hem tüpte tıkanıklık hem de rahim içinde yapışıklık var mı diye hsg istedi. Filmi çeken doktor sorun yok dedi kendi doktorum 13 Aralıkta değerlendirecek sonucu. Ama sıkıntı olsa ameliyat olacaksın diyordu muhtemelen o seçenek ortadan kalktı.