veterinere gittik geldik kusma yoksa viral bir şey yoktur dedi ya bir şey yutmuştur bağırsağı çizilmiştir ya da bazen kuru mamalarda yapabilir dedi.antibiyotik iğne vurdu 3 gün etkili.bi de 2 tane şurup verdi onları kullanıcaz eğer 2 güne geçmezse tekrar gidicez arkadaşlar. iileşecek inş.kızım :dance:
Kızlar merhabalar.Benim size bir sorum olacak.Terrier cinsi köpeğimin göz çevresinde gözyaşından kaynaklanan lekeler var.Beyaz bie terrier ama o lekeler kahverengi.Sanki hastaymış gibi :çok üzgünüm: çarşamba günü veterinere götüreceğim ama sizlere de sormak istedim.Bu lekeleri nasıl geçirebilirim? Demlenmiş çayın demiyle pamuk kullanarak temizle dediler.Yaptım geçmedi :çok üzgünüm:
Her gün 100 kere öp o lekelerden.. Belki geçer.. :asigim:
Ne öpmesi yalayıp yutuyom yavyumu hergün sırnaşık şey
Ya şaka bir tarafa bir bilen yok mu??
gamzegazel arkadaşım.Son aşı diye birşey yoktur.Her sene tekrarlaman gerekir.Ama aşılarını eksiksiz yaptırman gerek.
Son aşı diye tabir ettiğin sanırım kuduz aşısı.O olmazsa olmaz.Karma aşısını da yaptırman gerekir en önemlisi budur.
İçparazit aşısını yaptırman gerekir (sizin sağlığınız için de önemli)
Yani imkanınız varsa hepsini yaptırın derim ben
parazit ve karma aşıları yapıldı yarın bi aşısı daha var aama ne aşısı bilmiyorum elimden geldiince iyi bakmaya bişeyi eksik etmemeye çalışıyorum zaten sadece sordum nolur die cevpladığın için sağol canım
Kızlar merhabalar.Benim size bir sorum olacak.Terrier cinsi köpeğimin göz çevresinde gözyaşından kaynaklanan lekeler var.Beyaz bie terrier ama o lekeler kahverengi.Sanki hastaymış gibi :çok üzgünüm: çarşamba günü veterinere götüreceğim ama sizlere de sormak istedim.Bu lekeleri nasıl geçirebilirim? Demlenmiş çayın demiyle pamuk kullanarak temizle dediler.Yaptım geçmedi :çok üzgünüm:
benimde köpeşimin tüyleri beyaz canım ama göz çevresi kahverengi yani beyaz olduğu için korkma hasta olsa benimkşi15 yıldır yaşamazdı fotodada görürsün zaten canım nasıl oldugunu
Sağol canım yardımın için.Ya sokakta "hasta mı?" diye soruyorlar, üzülüyorum :çok üzgünüm: bugün gidicez bakalım veterinere.Belki bişeyler tavsiye eder..
Resmine gördüm, maşallah koca bebeğe
Azelyacım göz akıntısı vardır/olabilir. Geçmezse veterinerin sana bir solisyon verir onunla temizlersin.
Badem de oldu benim gerçi İran kedilerinde göz akıntısı devamlı vardır da çoğalınca verdiği solisyonla geçti canım aklında bulunsuna.s.
Saolasın Nevbahar.Dün veterinere gittik.Dediğine göre; tüyleri gözüne girdiğinde antıya sebep olurmuş.Göz çevresindeki tüyleri kesersem daha az olurmuş.Bir de tüy keçelerşmesi sorunumuz vardı onun da tek çaresi traşmış :) Tüyler kıvırcık olduğu için uzadıkça keçeleşirmiş.Ama uzun tüy çok yakışıyordu yavyuma a.s
Badem ve Cindy'nin de tüylerinde keçeleşme oluyor ve ben traş yaptırmayacağım için bir çözüm buldum. Tüy açıcı bir tarak aldım bu sanıyorum tarak ama çok ince bir usturası var tararken keçeleşen yerleri hop elinde kalıyor.
Artık çok rahatım bu konuda çünkü bir daha çocuklarıma narkoz yedirmem
Bende narkozdan çok korkarım.Onun için bugüne kadar uyutmadan traş ettirdik paşayı.Allahtan uysal bize zorluk çıkarmadı.
Nevbaharcım o tarağın adı nedir? Ama birşey daha var.Badem ve Cindy'nin tüyleri çabuk mu açılıyor yoksa bizim Paşa gibi jöle sürülmüş gibi, kazık gibi mi oluyor kaydirigubbakcemile3
Canım tüyün bir parçası keçe gibi oluyor yani ya makasla kesecez yada açmak mümkün değil.
O tarak tüy-keçe açıcı diye googlede arat çıkar karşına ama 2 model var biri 99 küsür biri 25 küsür.
Boşuna 99 küsürü alma ben 25 liği aldım çok çok iyi
F ile başlıyordu dimi adı.Sonu da "master" kaydirigubbakcemile3
Çok teşekkür ederim a.s.
Heh aynen o mavi renkli bişey bir de ben çok denedim kazaklarımda ki tüyleride nasıl alıyor varya çok amaçlı bir tarak:roflol: