Köpeklerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

tuvalet ihtiyacı olabilir canım....
bazen köpekler bu tarz davranabiliyor.....
gözüne bakıyorsa muhtemelen çiş sorunu var yanii.....

tuvalet ihtiyacı olabilir canım....
bazen köpekler bu tarz davranabiliyor.....
gözüne bakıyorsa muhtemelen çiş sorunu var yanii.....

ama bugun 3 kere goturdum tuvalete her defasında yaptı. gecede sorun olmasın dıye az once çıkardım daha yıne yaptı. eve bir geldik dedigim hareketleri yapmaya başladı. uzvuda kalkmış bır sekilde. sence tuvaletı olabılır mı? daha 1 saat bıle olmuyor çünkü getirdigime.

Son düzenleme:
valla canım ya olabilir sanırım ama...
zaman zaman bizim köpeğimiz dişi olduğu halde bu tarz davranabiliyor...
birazdan sakinleşir ilgilenme sen......
eğerki ağlar derecede havlarsa o zaman tekrar bir çıkar derim ben...
kolay gelsin canım,ama çok duyarlısın tebrik ederim seni.....

Canım köpeğin uzvuda kalkmış, gidip gelir biçimde bacağıma saldırıyor diyorsun.Köpeğin çiftleşme zamanı olabilir.Gerçi erkek köpekler her dönemde yapıyor böyle hareketler.Benimki de küçükken yapıyordu kızdım.Sert tepki olduğunu anladığı için yapmıyor artık.Ama erkek köpek normaldir.İlk sahibi de bacağına yapmasına izin verdiyse köpekcikte onun kötü birşey olduğunu bilmiyordur.Birdaha yaptığında sert bir ses tonu ile "HAYIR" diyin.Kızdığınızı anlasın.

Son düzenleme:
ne yaptın canım merak ettim ben?

köpişin durumu nasıl? bu arada aspirin verdim demişsin ama bu yanlış....

aspirin verilmez köpeklere kedilere...kan sulandırdığı için kanamaya sebeb oluyor...

canım kuru mama falan alsaydın yemiyorsa yemek...

bu insanlığınız iyi niyetiniz temiz kalbiniz için sizi kutluyoorum.. iyi ki sizinle karşılaşmış şanslı köpüş...

yaş konserve mamayı birçok köpek severek yer marketlerde 3-5 ytl gibi birşeydir.

birkç brınağa veterinere bulduğunu söyle belki çalınmıştır geri eine dönmek için kaçmıştır. sahipleri onu arıyor olabilir. birkaç köpek sitesine ilan verin. sahibi yoksa sahiplenen de çıkabilir.

size kolay gelsin.

sanırım istanbuldasınız keşke bende orda olsaydım alırdım eve oğlumla(köpeğimm) arkadaş olurlardı.evde beslerdimmm

benim eski köpeğim minikken başkalarına yapmaya çalışıyodu hayır yapma gibi kelimelerle uyar bırakır

yine ben... oğluşumun kafası kızardı kaşıyıp yara gibi yaptı.bişey ısırmadı yaada bişey batmadı. bu gibi durumlarda kullandığınız merhem ya da haricen kullanılan bir ilaç varmı ? şakak kısmı gibi gözünün 2 parmk üstü. veterinere götür demeyin. annem gelene kadar malesef götürecek durumda değilim:KK43:(((

yine ben... oğluşumun kafası kızardı kaşıyıp yara gibi yaptı.bişey ısırmadı yaada bişey batmadı. bu gibi durumlarda kullandığınız merhem ya da haricen kullanılan bir ilaç varmı ? şakak kısmı gibi gözünün 2 parmk üstü. veterinere götür demeyin. annem gelene kadar malesef götürecek durumda değilim:KK43:(((

Kaşıyarak yara yaptıysa iki sebebi olabilir.. Ya alerjik bir tepkimedir ya da mantar..
Bunlar ciddi konular.. Tedavi her ikisinde de ayrı.. Bir veterinerin karar vermesi gereken bir konu..

Benim anlamadığım şu.. Şartlarınız müsait değilse, neden böyle bir sorumluluk üstleniyorsunuz?

Sizce nedir hayvan sahibi olmak?.....

Kaşıyarak yara yaptıysa iki sebebi olabilir.. Ya alerjik bir tepkimedir ya da mantar..
Bunlar ciddi konular.. Tedavi her ikisinde de ayrı.. Bir veterinerin karar vermesi gereken bir konu..

Benim anlamadığım şu.. Şartlarınız müsait değilse, neden böyle bir sorumluluk üstleniyorsunuz?

Sizce nedir hayvan sahibi olmak?.....

püsküüte katılıyorum yani benimde bir goldenım var 4 aylık dün dışkısından kan geldi ishalde olmuş çok korktum :çok üzgünüm: son paramla kontür alıp veterineri arayıp randevu aldım sonuçta onlarda birer can taşıyorlar benimde arabam yok öğrenciyim sonuçta ama elimden gelen herşeyi yapıyorum çünki senin bir parça oluyorlar zamanla. insan eğer isterse her şeye imkan bulabilir.:kızgın:

püsküüte katılıyorum yani benimde bir goldenım var 4 aylık dün dışkısından kan geldi ishalde olmuş çok korktum :çok üzgünüm: son paramla kontür alıp veterineri arayıp randevu aldım sonuçta onlarda birer can taşıyorlar benimde arabam yok öğrenciyim sonuçta ama elimden gelen herşeyi yapıyorum çünki senin bir parça oluyorlar zamanla. insan eğer isterse her şeye imkan bulabilir.:kızgın:

Merakta bırakma bizi e mi damlacım?

İnşallah ciddi bir problemi yoktur köpişinin.. :nazar:

15 dk ya kadar gidiyorum veterinere kızlar dönünce hemen yazarım neyi olduğunu:çok üzgünüm:

bır sey sormak ıstıyorum 8 aydır evımde fransız buldogu bakıyorum tabıkı artık onsuz bır hayat dusunemıyorum tuvalet egıtımı de var yanı oyle bırderdımde yok ama kılları konusunda cok korkuyorum sankı hep agzımda kılı varmıs gıbı rahatsızım bogazım kıl dolu gıbı gelıyor sızde bu tedırgın oldugum ıcın mı bana oyle gelıyor bu sorunu baska yasayanlar var mı

bır sey sormak ıstıyorum 8 aydır evımde fransız buldogu bakıyorum tabıkı artık onsuz bır hayat dusunemıyorum tuvalet egıtımı de var yanı oyle bırderdımde yok ama kılları konusunda cok korkuyorum sankı hep agzımda kılı varmıs gıbı rahatsızım bogazım kıl dolu gıbı gelıyor sızde bu tedırgın oldugum ıcın mı bana oyle gelıyor bu sorunu baska yasayanlar var mı

Eğer ki kist aşısı yaptırıyorsan korkmana gerek yok.Ben de upuzun tüylü terrier var ben bile tedirgin olmuyorum kaydirigubbakcemile3 Köpeğini sevdikten sonra ellerini yıkarsan için rahat olur belki.Hem sakınan göze çöp batarmış.Azcıcık relax ol a.s

Eğer ki kist aşısı yaptırıyorsan korkmana gerek yok.Ben de upuzun tüylü terrier var ben bile tedirgin olmuyorum kaydirigubbakcemile3 Köpeğini sevdikten sonra ellerini yıkarsan için rahat olur belki.Hem sakınan göze çöp batarmış.Azcıcık relax ol a.s

asıları tamam hepsını yaptırtık veterınerle artık akraba oldu ben kendı kendımı tedırgın ettım galıba tskler ıcım rahatladı

veterinere gittik geldik kusma yoksa viral bir şey yoktur dedi ya bir şey yutmuştur bağırsağı çizilmiştir ya da bazen kuru mamalarda yapabilir dedi.antibiyotik iğne vurdu 3 gün etkili.bi de 2 tane şurup verdi onları kullanıcaz eğer 2 güne geçmezse tekrar gidicez arkadaşlar. iileşecek inş.kızım :dance:

benimde 2 aylık goldenım var.aşıları olmadığı için enfeksiyon geçirdi:KK43:ama şu an iyi.oğlum yaramaz şimdi evi birbirine katıo:)hayvan sevgisi çooookkkk güzeeeeelllll

X