Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuvalet ihtiyacı olabilir canım....
bazen köpekler bu tarz davranabiliyor.....
gözüne bakıyorsa muhtemelen çiş sorunu var yanii.....
benim eski köpeğim minikken başkalarına yapmaya çalışıyodu hayır yapma gibi kelimelerle uyar bırakır
yine ben... oğluşumun kafası kızardı kaşıyıp yara gibi yaptı.bişey ısırmadı yaada bişey batmadı. bu gibi durumlarda kullandığınız merhem ya da haricen kullanılan bir ilaç varmı ? şakak kısmı gibi gözünün 2 parmk üstü. veterinere götür demeyin. annem gelene kadar malesef götürecek durumda değilim(((
Kaşıyarak yara yaptıysa iki sebebi olabilir.. Ya alerjik bir tepkimedir ya da mantar..
Bunlar ciddi konular.. Tedavi her ikisinde de ayrı.. Bir veterinerin karar vermesi gereken bir konu..
Benim anlamadığım şu.. Şartlarınız müsait değilse, neden böyle bir sorumluluk üstleniyorsunuz?
Sizce nedir hayvan sahibi olmak?.....
püsküüte katılıyorum yani benimde bir goldenım var 4 aylık dün dışkısından kan geldi ishalde olmuş çok korktum :çok üzgünüm: son paramla kontür alıp veterineri arayıp randevu aldım sonuçta onlarda birer can taşıyorlar benimde arabam yok öğrenciyim sonuçta ama elimden gelen herşeyi yapıyorum çünki senin bir parça oluyorlar zamanla. insan eğer isterse her şeye imkan bulabilir.
bır sey sormak ıstıyorum 8 aydır evımde fransız buldogu bakıyorum tabıkı artık onsuz bır hayat dusunemıyorum tuvalet egıtımı de var yanı oyle bırderdımde yok ama kılları konusunda cok korkuyorum sankı hep agzımda kılı varmıs gıbı rahatsızım bogazım kıl dolu gıbı gelıyor sızde bu tedırgın oldugum ıcın mı bana oyle gelıyor bu sorunu baska yasayanlar var mı
Eğer ki kist aşısı yaptırıyorsan korkmana gerek yok.Ben de upuzun tüylü terrier var ben bile tedirgin olmuyorum kaydirigubbakcemile3 Köpeğini sevdikten sonra ellerini yıkarsan için rahat olur belki.Hem sakınan göze çöp batarmış.Azcıcık relax ol a.s