Köpeklerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

ben de golden besliyorum
wc eğitimi çok kolay oldu,goldenlar çok akıllı hayvanlar
köpeklerin hepsi akıllı gerçi a.s

hskyler çok yemek seçiyor sanırım
şu an kızımla havuç yiyoruz biz yerimseniben

ayh resimdeki sanırım çok cici yaa maşallahhihoyyyt bende istiyorum ama forumda ilgilenen yok malesef artık başka türlü bakıyorum hafta sonu bi gelsinde ama bende kesinlikle karar verdim golden istiyorum :asigim:

Husky dediğiniz gibi zor olur evin içinde.Hareket etmesi gerek devamlı onun.Sürekli bir evin içinde yaşayamaz.Golden çok isabetli bir karar olur, hem çok sevecenler, hem de çok havlamazlar.Tüy problemi olabilir ama...
Ayrıca evet goldenlar kolay eğitilirler.Birkaç eğitim videosu izleyin bakın, ordaki eğitmenlerin köpekleri hep goldendır a.s

Unutmadan;
dreamangel kızın çok tatlı bunlar küçükken ayrı bir şeker oluyorlar a.s

tesekkürler güzelima.s.

slm kızlar benimde 3 köpeğim var biri evde 2 si eşimin dükkanında
işte buda küçük kızımın resmi

arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okuyamadım ama derim i köpek almak isteyen warsa barınaklardan alsın o haywanlarında mutlu olmaya hakkları war ya orda ölüp gdıolar caresizce benim de köpeğim war cin s fakat barnaktan edindim inann ki oralara gtseniz görseniz dayanamazsınız hepsinn sefkate sewgiye ihtyacı war we ayrıca köpek alınacaksa gercekten asla bakamazsam weririm zihniyetiyle almayın karalıysanız sewecekseniz alın sadece beslemek yetmez onlarda can tasıyo duyguları war yanliş anşamayın sştem gbi yani içimden geldi yazdım bana katııyosunuzdr insallh

paytak yürüyüşlerinin hastasıyım:))) başka köpeklere karşı saldırgandırlar besleyen yakınım yok ama ben köpeğimi gezdirirken arkadaş oldugum bi kişinn english bulldog u war yürüyüşte karşılaşmıştık öyle taniştık nese yani işte saldrgan yani,ama ew halinde sewecen ama hareketli değillerdir. yaşlandıkça sakinleşen uysallaşan bi köpek.apartmanda çok uygun yani beslenebilir oyuncu değil. kısa yürüyüşlerle enerjisini boşaltabilir aslında bakımı zorlamaz seni çok az tüy döker ya çok ağır başlı haywanlar bunlar ya :roflol:

çok şekkeeeeeyyyyyyy yaaaa

ama benim bi terrierim var oğluşum aşşağıda resmide var kuzumun oda çok şekeyyyy

Anam yirimmm ben bu buruşuk şeyiiii :roflol: Bu ne şebelek birşey yahu şap şap vur poposuna sev öldür yaaa :sm_cool:
Benimkisi de terrier.Yarın traş olcak onun için terrierlikten çıkacak, çok sıfatsız birşey olacak kaydirigubbakcemile3

sen bilirsin ozaman azelya dışarı çıktıktan sonra tüylerrinin uçlarına sakız yapışmış gibi yapış yapış bişi oluyor sizede oluyormu taramaklada açılmıyo bende kestim tüylerinin ucunu sonra taradım misler gibi oldu kuzum ama tabi biraz eşşek traşı oldu popo çıktı meydana kabak gibi ..neden oluyor bilgin varmı yarın aşıya gidicez son 2.ci aşı ondan sonra 1 tane kalıyormuş

Evet canım maalesef oluyor :çok üzgünüm: Terrier bakımı çok zor.Üzerine titresende o tüyler kesin keçeleşiyor.Taramakla açılmıyor.Gel gör ki bizimkinin sadece ayaklarında değil, kafasında bile keçelenme oluştu.Veterinere sorduk, bunu hiçbir ilaç açmaz onlar hikaye dedi..Yani öyle oldukça traş etmekten başka çare yok.Ben de çok seviyorum tüyleri uzayınca harikaoluyor ama uzamaya kalmadan yine traş etmek zorunda kalıyoruz.
Bu keçeleşmeler tüylerinin yapısından kaynaklanıyormuş :çok üzgünüm:

bizimki sadece ayak ve arka kısmında oluyor keçeleşme değilde uçlarında böyle siyah yapışkan bişi oluşuyor ama sadece dışarı çıktığında evde durunca olmuyor bende yağmurdan felan oluyo die düşünüyorum dışarı dolaşmaya çıktığımızda yağmur yağmıştı ondan sonra oldu normalde olmuyor.tüyleri uzadığında çok tatlı oluyor ama kesince çrikinleşiyor birdaha kesmicem ben yaaa

Dediğin gibi yağmurdandır o zaman.Ben de kestirmek hiç istemiyorum ama bakımsız görünüor oğluşum -tatlicadiarzu- Keçeleşme problemi olmuyorsa kestirme zaten.Bu arada çok tatlı seninkisi boncuk boncuk bakıyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…