• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek Severler Kulubu

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Bilmem Oldu Bilmem Olmadı Ama Elbette içimizde Vardır Böyle KEdi Köpek Besleyenler Falanlar Filanlar

Ben Köpekçiyim Ama evimde Bide ıguanam var Sizlerde Paylaşırmısınız?​

:lepi::lepi::lepi::lepi:

5059.jpg

Böyle bişey yok sanırım

sultan papagan ....kedim ve köpegim var...hayvanlari cok seviyorum ....bakiyorum da etrafima (almanyada yasiyorum) bizim milletimiz hayvansever degil....yabancilar daha farkli. etrafimdaki türklerden bi sürü sacma sapan laflar isitiyorum bi insan neden hayvan beslermis mesela para ya ve zamana yazikmis.ama bu bir gercek ki hayvansever insanlar daha cok kendinle barisik sicak insanlar oluyor....ben kendimle gurur duyuyorum hayvanlari cok seviyorum ve onlarla da cok mutluyum ...

ecrin74 gerçekten çok doğrusun
Benimde 1 tane pitbulum var pitbul pitbul dedikleri köpekler pekines ve pincher ırkınını yanyana getiriyorum benim oğlan kuzu kalıyor sizinkiler tam bi cadı ya koruma içgüdüleri çok fena :D

tabiiki bes parmagin besi bir degil..her pitbul da yirtici olucak diye bisi yok .ona bakarsan benim pekines yabanciyi yanima yaklastirmiyor valla bi karis boyuyla kaydirigubbakcemile3

Evde beslemekte güzel dışardada evde istiyorsan ve tabi büyük ırk ise önce Sabır sonra ise biraz eğitim şart yoksa evde çok zor.

Back