- 28 Şubat 2017
- 1.790
- 2.034
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ona hiç cesaret edemiyorum yaKorkunuzu çok kolay yenebilirsiniz aslında. Yanınızda biriyle çıktığınızda sokak köpeklerini sevmekle başlayın önce uzaktan konuşun sonra yavaş yavaş yaklaşın başını okşayın.
Çok haklısın. İşte ne biliyim dedim belki yenerim korkumu alıesam bide çok şekerdi. Ama çok pahalı o da.hayvan barınaklarına yardıma gidin, köpeği olan bir yakınınızla vakit geçirin, hiçbirini yapamıyrsanız terapi görün
ve asla bir canlıyı parayla satın almayın
Çok hakşısın bitanem. Henüz anne değilim. Dua ette olabiliyim :)Trt belgesel de yakin zamanda iki kere denk geldim.
Hangi ülkeydi hatirlamiorum avrupa ydi ama.
Bayan erkek farkli yaslarda Bir grup insanin hayvan korkusunu bertaraf etmek uzere bir deneydi bu.
Korktuklari hayvan ise kuşlar :)))
Oyle korkiyorlar ki anlatamam ben Aslan gorsem o kadar korkmam heralde.
Cok klask gelecek belki ama arkadasim
Korkularinin uzerine gideceksin bunu yavas yavas yap.
Anne misin bilmiyorum ama cocugun kopekten korksa mesela
Ona yardimci olman icin once senin yenmen lazim.bu korkunu.
Seni en iyi sen tanirsin guzel fikirler ureterek icindeki.cocugu cesaretlendir derim
Bu terapiyi nerelerde alabikirmBilişsel-davranışçı terapi alın kurtulun en temizi. Öyle pat diye köpeğin yanına gitmek bazen etkili olabilir ama bazen de ters tepebilir.
İyi fikir.. Teşekkür ederim cnmKorkunuzun üzerine gitme isteğiniz mantıklı, ancak hemen bir köpek sahiplenmeniz ters tepebilir. Bunun yerine köpeği olan bir tanıdığınız varsa onunla vakit geçirerek başlayabilirsiniz, barınaklara gidip yardım edebilirsiniz. Yavaş yavaş alışmak daha mantıklı, Köpekleri sevseniz bile sorumluluğu ağır, çocuk bakmak gibi bir şey. Köpeklerle ilgili bir kitap alın mesela öncelikle, hangi davranış ne anlama geliyor, nasıl yaklaşmalı?