Köpek İstiyorsam Size Ne?

Köpek pislik mi yiyormuş? Kim söylüyor bunu?

Ayrıca yazdığınız uyduruk hadise göre ölümsüzlüğü de bulduk demektir.
Al evine bir köpek ve ölüm meleği Azrail'den kurtul.
Şu çağda hala nasıl bu kadar cehalet içinde olunabiliyor, insan gerçekten şaşırıyor doğrusu.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Hayvanlar konusunda bana da cok laf geliyor.
Evime bu yuzden gelmeyenler bile var. Komşularımla da aram kötü.
Ama umurumda değil açıkçası. Her sekilde köpeğimi o gereksiz akraba ve komsulara tercih ediyorum.

Öcüler böcüler

o zaman bence al gitsin :)

Köpekler pislik mi yiyormuş?
Evet canım bır araştır köpekler kendı dışkılarını yerler.
Bu benım kendı tercihım oldugunu belirttim sakın sevmedğim anlamına gelmesin . bu konularla ilgili çok araştırma yaptım 1 sene önce evıme bı canlı almak ıstedığım için sakın yanlış anlaşılmsın.

Dünyalar güzeli bi iran kedimiz var , maaşşallah ... Şu sıralar da çocuk düşünüyoruz .. Şimdiden başladı millet kediyi ne yapacaksınız demelere ...
Rahatsız olan evime gelmesin , o da bu ailenin bi üyesi diyip geçiyorum ..
Onsuz bi evi düşünemiyorum .

herkes herşeyi söyler takılma bu kadar.

Arastır canım istersen !Köpek kendı dışkısını yer mı yemez mı!
Yorum yapmadan önce araştır.

Köpekler psikolojik sorunları yoksa dıskı yemezler.
Evimde beslediğim köpeğin de dışkı yemediğinden eminim ben cunku kakasını ben yaptırıyorum Pislik yemiyorsa gene mi yasak oldugunu dusunuyorsun?

evet sokakta yiyorlar bizzat şahit oldum :)
bi de eve pislettiğinde kızınca kendi pisliklerini de yiyorlar ortadan kaldırmak için.
bi atasözümüz de var ya "köpek b.. yemekten vazgeçer mi?" diye.

Şükür biri çıktı benı anlayan :) sabah sabah herkes üstüme geldi şaka gibi arastırslar saldırmadan önce .

köpekler dışkı yiyorlar ama sorunlu olanlar. bir arkadaşımın bahçede beslediği kurt köpeği yiyordu. ama her köpek değil arkadaşlar

evet sokakta yiyorlar bizzat şahit oldum :)
bi de eve pislettiğinde kızınca kendi pisliklerini de yiyorlar ortadan kaldırmak için.
bi atasözümüz de var ya "köpek b.. yemekten vazgeçer mi?" diye.

Sokakta beslemiyoruz işte evde besliyoruz evde beslediklerimizde dıskı yemiyorlar (psikolojik sorunları yoksa)
Ares bugune kadar tadına bile bakmadı

Köpekler psikolojik sorunları yoksa dıskı yemezler.
Evimde beslediğim köpeğin de dışkı yemediğinden eminim ben cunku kakasını ben yaptırıyorum Pislik yemiyorsa gene mi yasak oldugunu dusunuyorsun?
Canım ben çalışan birisiyim akşam 6,30 ta eve girebiliryorum. Nerden bılıcem o saate kadar yemedğini Sağlama almam lazım kendını çok sevındım köpeğinle ilgilenebilmene ama ben şuan kediyle idare edebiliyorum

Şükür biri çıktı benı anlayan :) sabah sabah herkes üstüme geldi şaka gibi arastırslar saldırmadan önce .

Saldırmak değil yanlıs anlama lutfen.
Sadece sunu öğrenmek istiyorum
Dıskı yiyeni tamam evde beslemediğimizi dusunelim.
Bu durumda dıskı yemediğinden eminsek o zaman ne oluyor?

Saldırmak değil yanlıs anlama lutfen.
Sadece sunu öğrenmek istiyorum
Dıskı yiyeni tamam evde beslemediğimizi dusunelim.
Bu durumda dıskı yemediğinden eminsek o zaman ne oluyor?
Birşey olduğu yok canım lafım sana değil ..
Sen eminmişsin ben emın olamam çunku evde değilim butun gun ve ilgilenecek kımse yok o yuzden dınen uygun bulmuyorum dedim kendı dusunceme göre .

Sokakta beslemiyoruz işte evde besliyoruz evde beslediklerimizde dıskı yemiyorlar (psikolojik sorunları yoksa)
Ares bugune kadar tadına bile bakmadı

bence de aç olmadıktan sonra ya da bir problemi olmadıktan sonra evde beslenen köpek yemez ki.
evde büyük ırkların zor olduğunu düşünüyorum.
1 ay kadar irice bi golden'a geçici yuva olmuştum ama çok çok zorlandım.

ama evde maltese terrier, cavalier king charles, beagle, jack russel (çok hareketli bi köpek bu), pug, ingiliz bulldog. bunlar olabilir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…