- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
İki kişi birden istemiyorsa o halde biraz sıkıntı olabilir tatlım. İyice düşün eğer eşin de ikna olursa ben de bakarım sizin için.Küçük ırklardan birini istiyorum evimiz küçük olduğu için. Eşim ise tek bir ırk konusunda sabit ama istediği ırktan buluyorum yine mırın kırın ediyor.
Henüz eşimi de ikna edebilmiş değilim, o da çok seviyor-istiyor ama komşulardan şikayet geleceğinden ve tecrübesiz olmamızdan endişeleniyor. Ya bakamazsak endişesi içinde...
Bu normal bir görüş ama aklın var mı, deli misin, onun yerine kendi çocuğunu doğur vs sinir ediyor...
valla ben de bişey dicem ama hehheSinir geldi bugün bana...
Uzun zamandır bir köpek istiyorum ancak gerekli bilgileri edinip hazır olmayı bekledim. Sonuçta büyük bir sorumluluktu. Artık ciddi ciddi araştırmalara başlayıp etrafa haber saldım. Henüz 3 gün oldu ben ciddi olduğumu belirteli ve etrafla konuşmaya başlayalı ama 300 tane laf işittim. Kimi şaka yollu kimi ciddi. Evde köpek olmazlardan tutun, bir tane doğur ona baklara kadar gitti olay. Hayat benim, zevk benim neden herkes bu kadar söz sahibi anlamadım.
avrupada bir ulkede yasiyorum... burda cocuktan cok kopegi kedisi var insanlarin...ve insanlar daha hosgorulu daha dogasever daha temiz...turkiyedeki insanlar neden oyle bilmiyorum...ama analari onlari yapamamış olmamıslar...inşallah bi sonraki nesilde başarılı olurlar...
Bahçeli evi kim kaybetmiş ki ben bulayımBahçeli evin varsa ve gerçekten bakabileceksen al. sonra sokakta cins köpekler boynu bükük dolaşıyor.
işte bendende bir yorum
(en çok kızdımigim konu. hediye gibi Ünv öğrencileri birbirlerine alıyorlar. memlekete goturemiyorlar. daha geçen sokakta Alaska kurdu gördüm. is yerine yakinda golden var. sokaklar cins köpek doldu. konu sahibi sözüm size değil.)
Tabi ona çok mutlu olacağı kocaman bir bahçe veremem ama iş konusunda sabah git akşam gel olmayacağım için şanslı bile denebilir. Şu an sabah çıkıp öğlen 1 gibi geliyorum, daha ne olsun:)valla ben de bişey dicem ama hehhe
köpeği mutsuz edecekseniz baştan almayın da :)
yazık çünkü gerçekten
ama mutlu ederseniz de ne güzel
İnsanlar neden bu kadar nefret dolu anlamıyorum...zaten insanların gerçek karekterini köpeğim sayesinde daha da iyi öğrendim
köpeğime gülümsemeyle bakan
köpeğime iğrenerek bakan
köpeğimden korkarak kaçan
köpeğimi sevgi vererek tatlı sözler söyleyen
inançlı olup köpeğimi seven inançlı olup köpeğimi sevmeyen ve şeytanın icatı diyen ,
herkes kendini yansıtıyordu bende onları izliyordum
AMa ya barınaktan alacağım ya tanıdık bildikten, bu sebeple etrafa söyledim varsa bildirin gibi. Söylemeseydim daha iyidi gerçekten...Hani çok yakınlarım söyler yine bir derece anlarım da hiç alakam olmayan insanların yorum hakkı bulması çok itici. Doğur bir tane kendi çocuğuna bak nedir yahu...
aman koalina takma nolursunSinir geldi bugün bana...
Uzun zamandır bir köpek istiyorum ancak gerekli bilgileri edinip hazır olmayı bekledim. Sonuçta büyük bir sorumluluktu. Artık ciddi ciddi araştırmalara başlayıp etrafa haber saldım. Henüz 3 gün oldu ben ciddi olduğumu belirteli ve etrafla konuşmaya başlayalı ama 300 tane laf işittim. Kimi şaka yollu kimi ciddi. Evde köpek olmazlardan tutun, bir tane doğur ona baklara kadar gitti olay. Hayat benim, zevk benim neden herkes bu kadar söz sahibi anlamadım.