Köpek İstiyorsam Size Ne?

İki kişi birden istemiyorsa o halde biraz sıkıntı olabilir tatlım. İyice düşün eğer eşin de ikna olursa ben de bakarım sizin için.

benimde 7 yıldır köpeğim var eşim onu dahi kıskanır o yoksa severim ve verdirtmedim kızımla çok gözyaşı döktük kalması için aldığımda 2 aylıktı komşular o kadar baskı yaptı ki sürekli gelip şikayet etmeleri epey mücedele verdik artık nihayet kabullendiler herkes ismini biliyor ve artık onu kabul eder oldular ki şundan anladım bir gün kızımı beklerken

bizim köpekte gelmiş dediler tabi o vakit sevindim yanımda köpeğimi görmeyincede artık soruyorlar

bence fes etme

Muhalefet edince kendilerini bir sey saniyorlar :)
Bosverin. Umursamayin. Tek kelime yeter onlara;
Sizene!

Canim aynilarini bende cektim evlenince bir kopek aldim ve almadan baslamisti laflar sozler cocugum yoktu 3 yil kopegime baktim arkamdan cocugu olmuyorda kopek bakiyor mu demediler neler neler :) kararliysan takmaa

Bahçeli evin varsa ve gerçekten bakabileceksen al. sonra sokakta cins köpekler boynu bükük dolaşıyor.

işte bendende bir yorum

(en çok kızdımigim konu. hediye gibi Ünv öğrencileri birbirlerine alıyorlar. memlekete goturemiyorlar. daha geçen sokakta Alaska kurdu gördüm. is yerine yakinda golden var. sokaklar cins köpek doldu. konu sahibi sözüm size değil.)

valla ben de bişey dicem ama hehhe
köpeği mutsuz edecekseniz baştan almayın da :)
yazık çünkü gerçekten
ama mutlu ederseniz de ne güzel

avrupada bir ulkede yasiyorum... burda cocuktan cok kopegi kedisi var insanlarin...ve insanlar daha hosgorulu daha dogasever daha temiz...turkiyedeki insanlar neden oyle bilmiyorum...ama analari onlari yapamamış olmamıslar...inşallah bi sonraki nesilde başarılı olurlar...

zaten insanların gerçek karekterini köpeğim sayesinde daha da iyi öğrendim

köpeğime gülümsemeyle bakan
köpeğime iğrenerek bakan
köpeğimden korkarak kaçan
köpeğimi sevgi vererek tatlı sözler söyleyen

inançlı olup köpeğimi seven inançlı olup köpeğimi sevmeyen ve şeytanın icatı diyen ,
herkes kendini yansıtıyordu bende onları izliyordum

kötü örneklerden dolayi. burada (Türkiye) sokakta köpeğini gezdirenlerin elinde mini faraş ve fırça görmedim. yabancilar hayvanlarını gezdirirken pisliklerini de temizlerler. yada evleri buram buram kokmuyordur (aannemler eski apartmanda köpek besleyemeyen, kopegi hertarafi pisleten ve temizlemeyen biri nedeniyle evi sattılar). bu gibi nedenle köpeği olmayana atipatik geliyor.

ha köpek çok severim. ama Bahçeli evim olması gerek. yoksa kopekcigi hoplama ziplamadan mahrum bırakmam. onun için tüm şartları taşımam lazım.

Bahçeli evi kim kaybetmiş ki ben bulayım ama ufak bir apartmanımız ve bahçesi var.
valla ben de bişey dicem ama hehhe
köpeği mutsuz edecekseniz baştan almayın da :)
yazık çünkü gerçekten
ama mutlu ederseniz de ne güzel
Tabi ona çok mutlu olacağı kocaman bir bahçe veremem ama iş konusunda sabah git akşam gel olmayacağım için şanslı bile denebilir. Şu an sabah çıkıp öğlen 1 gibi geliyorum, daha ne olsun:)

İnsanlar neden bu kadar nefret dolu anlamıyorum...

Yalniz apartman dairesindr kopek bakmak kopek acisindan eziyet gibi geliyo bana...aapartman dairesi icin kedi daha akıllıca olur...bakımi cok kolay...ses yapip komsulari rahatsiz etmez...evden cikma istegi cok fazla olan bi hayvan degil kedi...

Bizim milletin en büyük hobisi başkaların işine burnunu sokmak zaten. Evcil hayvanına karışırlar, ne zaman/ kaç tane çocuk yapacağına karışırlar, giyeceğine, yiyeceğine, eşine, evine, sevgiline karışırlar. Herkes her şeyi en iyi ben biliyorum havasında.

aman koalina takma nolursun

benim tavşanım vardı babam bile laf ediyordu. aynı evde bile değilken. sonra kuş aldım ona laf söylediler yok bi yere gidemezmişim ayağımı bağlarmış vs. tavşanım öldü kuşum kaçtı insanlar rahata erdi. amaaaa şimdi de kedimiz var ve kimseye söylemiyorum bile ev beni kedi benim kime ne. :)
hiç canımı Sıkma istiyorsan al tabiki. eşin de razıysa

Ayy canigonulden diliyorum..
İnsallah bulursunuz..
Nasil muthis bir asktir hayvan aski soylemeye gerek yok..

Suan yasadigim eve yeni tasindim,
2. katta yasli bir kopek var..
Ben merdivenleri cikarken evin balkonunu goruyorum kopek ordaysa opucuk atiyorum:))
Hemen yerinde duramamaya baslayip mikirdaniyor..
Yanibasimda olsa sarilip ustume atlicak heralde:))

Yorum yapilmasi sinir bozucu evet ama tak ettiyse bozacaksiniz..
Fikrinizi mi sordum sanki nerden geliyor bu samimiyet gibi gibi..

örtmenim :) barınaktan alma fikrin için tebrik ederim seni.hayvan satan yerlerden almak hayvan ticaretine ve o zavallilara yapılan zulme ortak olmak aslında.

konuşanlara gelince herkes konuşur Koalina yapar mantığında ol bosver.

Yalnız bi tane doğur ona bak diyen kişiye saygilar kafa gidik belli

Yaa köpek de pek tatlıymış..
Ben de çok istiyorum ama insanlar kedi köpek konusunda çok önyargılı. Temiz değillermiş evin içine alınmazmış blabla..

Köpek aldıktan sonra o laflar daha da fazla gelecek. Sokakta gezerken bile insanlarla atışacaksınız. Köpek sahibi olmak hakikaten insanın sinirlerini güçlendiriyor. boşverin takmayın kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…