- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Tebrik ediyorum:) Hayır köpeğim varsa çocuğum olamaz mı? Ya da çocuğum varsa köpeğim?
Beğenmeyen gelmesin zaten işime gelir de 3 günde heves bırakmadılar insanda...
Eşim kedilerden hoşlanmıyor, hiç düşünmedim bile o yüzden. Köpek dediysem de öyle her köpeği istemiyor, bir cins var aklında ondan olacakmış. Ama eminim ki bir barınağa gitsek ağlayarak kucaklar alır bir tanesini. Sadece cesareti yok çünkü daha 3 gün oldu söyleyeli:)kedi düşünmez misin koalina? gezdirme olayı da yok hem de doğuştan tuvalet Eğitimli hem de evde yalnız da kalabiliyor
ben kedileri uzaktan severdim yani hiç eve almayı düşünmemiştim. eşimle köpek almaya niyetlenmişken bir arkadaşım sokakta yavru kediler olduğunu söyledi veee bi baktık kedi ebeveyni olmuşuz. pek bi anlaşıyoruz her gün iyi ki almışız diyoruz valla :)
Artık petshoplarda da azalmaya başladı zaten evciller.örtmenim :) barınaktan alma fikrin için tebrik ederim seni.hayvan satan yerlerden almak hayvan ticaretine ve o zavallilara yapılan zulme ortak olmak aslında.
konuşanlara gelince herkes konuşurKoalina yapar mantığında ol bosver.
Yalnız bi tane doğur ona bak diyen kişiye saygilar kafa gidik belli
Eşim kedilerden hoşlanmıyor, hiç düşünmedim bile o yüzden. Köpek dediysem de öyle her köpeği istemiyor, bir cins var aklında ondan olacakmış. Ama eminim ki bir barınağa gitsek ağlayarak kucaklar alır bir tanesini. Sadece cesareti yok çünkü daha 3 gün oldu söyleyeli:)
Millete ne ya onlara ne ver agizlarinin payini benim halamin kİzi hem cocuk buyutuyo hem kopegone bakiyo ayni evin icinde.aşisi tezligi dort dortluk yapildiktan sonra oda tertemiz bi canli oluyo sinucta.hayat senin millete ne.zaten evde kopek bedleyenlere hep bi ters bakimistir buda sadece turkiyede olan biseyy benceSinir geldi bugün bana...
Uzun zamandır bir köpek istiyorum ancak gerekli bilgileri edinip hazır olmayı bekledim. Sonuçta büyük bir sorumluluktu. Artık ciddi ciddi araştırmalara başlayıp etrafa haber saldım. Henüz 3 gün oldu ben ciddi olduğumu belirteli ve etrafla konuşmaya başlayalı ama 300 tane laf işittim. Kimi şaka yollu kimi ciddi. Evde köpek olmazlardan tutun, bir tane doğur ona baklara kadar gitti olay. Hayat benim, zevk benim neden herkes bu kadar söz sahibi anlamadım.
Sinir geldi bugün bana...
Uzun zamandır bir köpek istiyorum ancak gerekli bilgileri edinip hazır olmayı bekledim. Sonuçta büyük bir sorumluluktu. Artık ciddi ciddi araştırmalara başlayıp etrafa haber saldım. Henüz 3 gün oldu ben ciddi olduğumu belirteli ve etrafla konuşmaya başlayalı ama 300 tane laf işittim. Kimi şaka yollu kimi ciddi. Evde köpek olmazlardan tutun, bir tane doğur ona baklara kadar gitti olay. Hayat benim, zevk benim neden herkes bu kadar söz sahibi anlamadım.
Köpek fobim olmasa ben de bir tane alırdım. Golden cinsi köpeklere bayılıyorum. Çok seviyorum ama çok da korkuyorum. Bir gün bu fobimi aşarsam, kesinlikle eve alırım. Kim ne derse desin. Siz de boşverin etrafı.. Herkes her konu hakkında bilgi sahibi bu ülkede, ve başkalarının isteklerine/yaşamlarına müdahale etmek gibi genetik hastalığımız mevcut maalesef... umursamayın.
Ben küçük köpeklerden inanılmaz korkardım, büyük sokak köpekleri sayesinde fobimi aştım. Hala ufak cins köpeklerle (terrier gibi) haşır neşir olmayı sevmem ama kocaman kurt köpeklerine, labradorlara ve sokak köpeklerine bayılırım kucaklar sarılırım.
Ben diyorum valla.Ayni yorumlari bende isittim kimi evine girmem bidaha kimide dediginiz gibi cocuk dogur ona bak dedi 5 yasinda kizim var ..kopegimzide aldik malasef öldü cook uzulduk ama simdi bir tane daha aldik cok sevimli ..ayrica cocuk dogurup bakmakla kopek besleyip bakmak birmi allah askina hic zorlugu yok kopegimizin ..kimseyi dinlemeyin gercekten istiyorsaniz..esimde bnde cok istekliydik..bu arada nefret ediyorum evime gelen bazi kisilerin itini bagla gelmesin yanimiza demesinden sen gelme dicem ama olmuyor
Ayni yorumlari bende isittim kimi evine girmem bidaha kimide dediginiz gibi cocuk dogur ona bak dedi 5 yasinda kizim var ..kopegimzide aldik malasef öldü cook uzulduk ama simdi bir tane daha aldik cok sevimli ..ayrica cocuk dogurup bakmakla kopek besleyip bakmak birmi allah askina hic zorlugu yok kopegimizin ..kimseyi dinlemeyin gercekten istiyorsaniz..esimde bnde cok istekliydik..bu arada nefret ediyorum evime gelen bazi kisilerin itini bagla gelmesin yanimiza demesinden sen gelme dicem ama olmuyor