Köpek İstiyorsam Size Ne?

kedi düşünmez misin koalina? gezdirme olayı da yok hem de doğuştan tuvalet Eğitimli hem de evde yalnız da kalabiliyor
ben kedileri uzaktan severdim yani hiç eve almayı düşünmemiştim. eşimle köpek almaya niyetlenmişken bir arkadaşım sokakta yavru kediler olduğunu söyledi veee bi baktık kedi ebeveyni olmuşuz. pek bi anlaşıyoruz her gün iyi ki almışız diyoruz valla :)

Tebrik ediyorum:) Hayır köpeğim varsa çocuğum olamaz mı? Ya da çocuğum varsa köpeğim?
Beğenmeyen gelmesin zaten işime gelir de 3 günde heves bırakmadılar insanda...

Olur tabi cok da guzel olur, hatta evcil hayvanlarla birarada buyumenin cocuklarin hem bedensel hem psikolojik gelisimi icin cok cok olumlu etkileri var.

Evinize gelenlerden garip tepkiler alacaksınız hazir olun, bana kedinden korkuyorum odaya kapat diyenler oluyor, burasi onun evi diye cevabi yapistiriyorum. Begenmeyen kendini odaya kapatsin

Eşim kedilerden hoşlanmıyor, hiç düşünmedim bile o yüzden. Köpek dediysem de öyle her köpeği istemiyor, bir cins var aklında ondan olacakmış. Ama eminim ki bir barınağa gitsek ağlayarak kucaklar alır bir tanesini. Sadece cesareti yok çünkü daha 3 gün oldu söyleyeli:)

Artık petshoplarda da azalmaya başladı zaten evciller.
Barınakların sitelerinde dahi bize uygun küçük ırklar var, bir de gidip görsek kim bilir neler vardır.

anladım
benim eşim de pek sevmiyordu kedileri ama fotodaki minnoşu görünce kendi de Dayanamadı şimdi benden çok düşkün.
Köpekleri de özellikle küçük ırk Köpekleri çok severim mesela Maltese terrier

tabi zorluklarını da düşün küçük ırklarda havlama olabiliyor sanırım biraz daha fazla
tuvalet eğitimi zaman alabilir
bu süreçte Sabırlı olmak Lazım
günde 2 kere yağmur soğuk demeden çıkarmak Lazım düzenli, kendin için de Yürüyüşe çıkmak için iyi bi neden bence :)

ben evde köpek de denedim 1 ay sürdü maalesef çünkü wc eğitimi yoktu Yetişkin bi köpekti ve ben apartmandayım
Komşulardan şikayet ve benim sabah akşam onu gezdirmeye vakit ayıramamamdan dolayı sahiplendirdik barınaktan almıştık hastayken.

inşallah gönlüne göre bi arkadaş bulursun :)

Eklentiler

• image.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 81
Bu yazdığıma bir kaç kişi sitem edebilir buna hazırım . Ben evde köpeğe karşıyım hem dinen hemde çok sorumluluk gerektiriyor. Evimde 2 adet kedım var hayvanları çok severım hepsini köpekleride ama dışarıda severım evde bana pek uygun gelmiyor. Tabıkı herkesın kendı fikri ben çok araştırdım, eşim köpek istedi ben kedi ama eşime butun durumu anlattım ediğim bilgileri falan ve 1 yıl once ekte paylaştığım kedicikleri sokaktan aldım :)

Eklentiler

• POMELO_20150221224912_fast.jpg
    177,6 KB · Görüntüleme: 91
Millete ne ya onlara ne ver agizlarinin payini benim halamin kİzi hem cocuk buyutuyo hem kopegone bakiyo ayni evin icinde.aşisi tezligi dort dortluk yapildiktan sonra oda tertemiz bi canli oluyo sinucta.hayat senin millete ne.zaten evde kopek bedleyenlere hep bi ters bakimistir buda sadece turkiyede olan biseyy bence

boşver koalina ya al köpüşünü sen hem vakitli vakitsiz istemediğin fazlalık insanlar çat kapı gelmez

Köpek fobim olmasa ben de bir tane alırdım. Golden cinsi köpeklere bayılıyorum. Çok seviyorum ama çok da korkuyorum. Bir gün bu fobimi aşarsam, kesinlikle eve alırım. Kim ne derse desin. Siz de boşverin etrafı.. Herkes her konu hakkında bilgi sahibi bu ülkede, ve başkalarının isteklerine/yaşamlarına müdahale etmek gibi genetik hastalığımız mevcut maalesef... umursamayın.

Amaaan koalinam, milletin ağzı torba değil ki büzesin. Evde 4 ayrı cins dostum olduğu zamanlar bilirim. Bir kedi bir köpek bir kuş bir de kaplumbağa.
Şimdi sadece gönüllü geçici annelik yapıyorum. Sahiplendirene kadar. ne tür bir köpek istiyorsun? Bakınayım mı etrafa?

Ben küçük köpeklerden inanılmaz korkardım, büyük sokak köpekleri sayesinde fobimi aştım. Hala ufak cins köpeklerle (terrier gibi) haşır neşir olmayı sevmem ama kocaman kurt köpeklerine, labradorlara ve sokak köpeklerine bayılırım kucaklar sarılırım.

Aman taktiginiz seye bakin verin cevabini bozulsunlar. Kime neymiş istersem evimi hayvanat bahcesine ceviririm. Dini acidan elestirenler de sanki alni secdeden kalkmayan insanlar! Bu arada barinaktan almaniz cok guzel bir davranis. Bir melek yuva sahibi olacak. Eger barinakta bulamazsaniz facede haysev'in sayfasi var orada sahiplendirilmeyi bekleyen bir suru melek var bilginiz olsun.

Ne güzel :) Ben çok çok zorlayarak bir kez bir köpeğin tüylerini okşadım. Benim için mucize gibi bir şeydi.
Zamanla korkumun azaldığını farkediyorum.
Eskiden dışarıya çıkarken, yolda yürürken aklımda olan şey "ya bir köpeğe rastlarsam" düşüncesiydi!.
Ama şimdi öyle değil, Yine ürküyorum, ama yanından geçebiliyorum.
Bu korkumun geçmesi, boş bir sokakta 3-4 tane köpeğin son hızla üzerime koşmasından sonra olmaya başladı..
Galiba yüzleşme gerçekleşti o anda. Tamamen iç güdüsel bir şekilde, acayip bir ses çıkardım " ama panikten, korkudan, ne yapacağımı bilememezliktendi... :) Ve o son hızla üzerime koşan köpekler bir anda durup arkalarını dönüp yürümeye başlamıştı.. Ben de döndüm yoluma yürüdüm.. Şok geçirmiştim. :) Ve bu olaydan sonra artık biraz daha rahatım...

Ne çabuk heves mi kırılır yahu?
Bahçe yoksa kedi, köpek, tavşan gibi evcil hayvanların dört duvar arasında bakılmasına üzülüyorum aslında ama bakacak olan sensin.
Herkes bayılır kendi fikrini söylemeye. Ben de söyledim rahatladım

Ahkam kesenlere 'size ne size mi bırakacağım?' de geç.

Ayni yorumlari bende isittim kimi evine girmem bidaha kimide dediginiz gibi cocuk dogur ona bak dedi 5 yasinda kizim var ..kopegimzide aldik malasef öldü cook uzulduk ama simdi bir tane daha aldik cok sevimli ..ayrica cocuk dogurup bakmakla kopek besleyip bakmak birmi allah askina hic zorlugu yok kopegimizin ..kimseyi dinlemeyin gercekten istiyorsaniz..esimde bnde cok istekliydik..bu arada nefret ediyorum evime gelen bazi kisilerin itini bagla gelmesin yanimiza demesinden sen gelme dicem ama olmuyor

Ya bende çok seviyorum köpekleri kendinize güveniniz varsa kimseye kulak asmayın ne derlerse desinler kime ne

Ben diyorum valla.
Köpeklerim benim evimin bir ferdi, kimse için köpeğimi bir yere kapatamam. İti bağla diyecek kadar sevmeyen kimse yok ama "köpekleri kapat" diyen olursa "kapatamam, sadece yanına yaklaşmamalarını sağlarım" diyorum, keyifleri bilir.

Valla ben de köpeği olan arkadaşlarıma giderken odaya kapatır mısın ve lütfen odanın kapısını kilitler misin diyorum
Bir arkadaşımın alman kurdu var. Aman Allahım! Dev gibi.. Mümkün değil aynı ortamda bulunamam

Ya var ya tutmuş benim derdimi yazmışsın arkadaşım.
Çocukluktan beri istedim almadılar.
Sokaktan sürekli yavru köpek bulup eve getirdim her defasında ağlatarak ayırdılar.
Veteriner olmak istedim izin vermiyorlar.
köpek alacağım diyorum annem diyor ki evlenirsen alırsın ben bu eve sokmam, ya ben ya o gider.
Şimdi de veterinerlik tercih etmeyeyim diye kuş almayı düşünüyorlar beni oyalamak için.
Bir de veterinerliği tercih edersem sütünü helal etmeyecekmiş.
Ne zorları var köpekle anlayamıyorum.
Senin derdin ama ben derdimi döktüm arkadaşım.
Yorumları okumadım ama kendi evindeysen yani anne, ailen falan yanında değilse al.
Çünkü bu sevgi başka bir şey ne yazık ki bazı insanlar bu sevgiden yoksun olduğu için bu kadar katı ve bencil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…