İnsanlar, başkalarının hayatları hakkında konuşmaya o kadar meraklı ki.
Uğraşı, temizliği, bakımı, havlaması, yok dini açıdan hiç çekilmez yorumlar.
Ben de yakın zamanda bir melek sahibi olmak istiyorum, o nedenle çok iyi anlıyorum.
Ya he deyip geçeceksin, ya bozacaksın.
Milletin agzi torba degil ki büzesinMuhalif davranmayi bir halt saniyorlar..
Kan benim ,damar benim
Takılma keske soylemeseydin herkese..
Esegin kuyrugunu kalabalikta kesme kimi uzun der kimi kısa herkesin soylecek seyi boldur
Bazen heves bile kacirirlar "sanane" demek cok guzel..
ya çok severiz her konuda bilgimiz varmışcasına yorum yapmayı. şu kızdığım davranışı yeri geliyor ben bile yapıyorumdur eminim. kimseyi dinlemeyin, eminseniz kararınızdan
Küçük ırklardan birini istiyorum evimiz küçük olduğu için. Eşim ise tek bir ırk konusunda sabit ama istediği ırktan buluyorum yine mırın kırın ediyor.Amannnn milletin lafına bakarak mı hareket edeceğiz. Bayılıyorlar işimize karışmaya. Al köpişini güle güle yaşayın gidin. Bu arada ne boy/yaş aralığında bir şey arıyorsun Koalina?
Tebrik ediyorum:) Hayır köpeğim varsa çocuğum olamaz mı? Ya da çocuğum varsa köpeğim?10 yil kopekliydim bunun son 5 yili 1 de kediliydi, sonra bir 5 yilim 2 kedili, bunun 1 yili 2 kedi bir bebekli, simdi 1 kedi bir cocukluyum. Bir de kopek istiyorum ama bu kez ufak bir cins istiyorum :)
Neyse millet bayilir evinde hayvani olanlara deli muamelesi yapmaya, olmadi pis muamelesi yaparlar kendileri cok temizmis gibi, takmayacaksiniz, alisirsiniz zamanla, simdiden kopeginizle mutlu bir hayat dilerim
Bu normal bir görüş ama aklın var mı, deli misin, onun yerine kendi çocuğunu doğur vs sinir ediyor...ev müstakil bahceli falan olmayınca evde zor olacağını düşünenlerdenim ben de, al sana bi görüş daha, insanlara konu olsun yeter ki ne güzel bi canlıya ömür boyu bakma sorumluluğunu almak