Konya nasıl bir şehir ?

Konyada yaşamadığım tacizi mahalle baskısını yobaz görüşleri Ankaranin göbeğinde yaşadım o kadar diyim. 1 haftalığına gelip neler yaşamış insanlar oyle ağzım açık okudum

Olabilir, daha açık yazmadığım için yanlış anlaşılmış olabilirim. Umarım hepimiz hep iyi insanlarla karşılaşırız.

Konyada yaşamadığım tacizi mahalle baskısını yobaz görüşleri Ankaranin göbeğinde yaşadım o kadar diyim. 1 haftalığına gelip neler yaşamış insanlar oyle ağzım açık okudum
O da bir şey mi kimisi 1 günde yaşamış bütün öculer onları bulmuş

Ultra mini giyince belki kızarak bakıyorlardır

Nisanliyken Konyada minibuste nisanlimla yanyana oturduk diye teyzenin biri Allah belanizi versin demisti
Yok yahu.Nen gider nereyi boş bulursam otururum.Hatta bazen dinlenmek için banka otururum yanımda erkek olması beni rahatsız etmez ama kalkıp gidiyorlar diye bide şikayet ederim

Eskişehirde tenha yerlerde gezebiliyorsunuz, gece gündüz farketmiyor, yırtıcı hayvan olamadıktan sonra insandan pek zarar gelmiyor. Bir mahalle hariç tabi.
Pizzacı tarafından evinde öldürülen kızın evi nerdeydi acaba? Üniversiteye cok yakındı mesela. Yine söylüyorum iyi insanda kötü insanda her yerde var. Ve bu ülkede kadınlar hiç bir yerde tam anlamıyla özgür değiller.

Neyini sevemediniz örnek verir misiniz
Yokuslarini sehrin ortasindaki gokdelen gibi tokilerini sehrin telasini kalabaligini isinamiyorum bir türlü.Belki Izmirde yasamamis olsaydim severdim.Ama izmirin denize cikan yollarini sanki antidepresan verilmis gibi sakinligini yavasligini ariyorum hep

Etli ekmekte hamur yok ki öbek halinde biraz kıyma uygun fiyatlı olması normal yani

Ya her şehrin iyi insanı da var kötüsüde. Buradaki yorumlardan bile anlaşılabiliyor. Kimi tü kaka demiş doğrudur kimi kapalıyım kötü baktılar dedi diye atıyorsun demiş görmüş şahit olmuş gibi. Kimi şehirlerde açıklara laf atan yobaz diye adlandırdıgımız Kişiler olduğu gibi kapalılarıda görünce böcek görmüş gibi davranan yobazlar var. Mesele açık olup olmamak değil mesele insanın içinde. İnsan olmasında. Bu o şehri kötü yapmaz sadece bazı insanlarının kafa yapısının çirkinliğini gösterir Umarım sorunsuz yasarsınız demeye geldim.

Çalci sorma biz aslında Arabistan özerk Cumhuriyetiyiz ama çaktırma aramızda kalsın. Buraya gelen kadınları zorla çarşafa sokuyoruz ama kimseye söyleme lütfen
Ön yargıları ne zaman bırakacağız acaba. Yaşamadığın bir şehir hakkında konuşmak ne kadar doğru. Ben siz yaşadığınız için etiketledim ki birinci ağızdan bilgi sahibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…