Konya nasıl bir şehir ?

ben cok gidiyorum konyaya yemek yemek icin. ama sadece yemek yani her gidisimde dolasmam bir iki kez dolastim yeterli geldi. esnaf kaba denmis bence de oyle ama ankaradaki herhangi bir aspavadan farkli degil yani. dayilar ayni dayilar, ic anadolu insani klasik konusmalari vs. onun disinda ben de tayt tshirt gittim diye hatirliyorum birkac kez, sorun yasamadim ama dedigim gibi cok gezmem ben yemek yerim.

bir de sevgilim galatasaray-konyaspor macina gittiginde konyalilar tarafindan sokakta kovalanmisti arkadaslariyla. komikti yani hala hatirladikca eglenerek anlatiyor. burada hanimlar biraz abartmislar insan bazi seyleri tolere edebilmeli.

Anneye giderken kullanılabilir mesela
Ben de çok severim bisiklet sürmeyi ama burada çok zor ve Nihalim

Sormayın o tokilere biz de sövüp duruyoruz haklısınız Bursa da denize çok yakın İzmirde büyük şehir her yol denize çıkmaz ki Bursada da Mudanyada oturursanız her yol denize çıkar yani

Öyle bir haber duymamıştım, üzüldüm.

Yok yahu.Nen gider nereyi boş bulursam otururum.Hatta bazen dinlenmek için banka otururum yanımda erkek olması beni rahatsız etmez ama kalkıp gidiyorlar diye bide şikayet ederim
Vallahi bizzat yasadim.Hatta bu olaydan bir önceki gidisim esimin ailesiyle tanismak icin gitmistim ki mahallenin kasabi esimin arkadasini denk getirip misal esimin adi x olsun x kiz mi kacirmis o kim demisti.Yok kiz arkadasi nisan yapacaklar ailesiyle tanistirdi demis kasap amca anowww demis

Konyada yaşamadığım tacizi mahalle baskısını yobaz görüşleri Ankaranin göbeğinde yaşadım o kadar diyim. 1 haftalığına gelip neler yaşamış insanlar oyle ağzım açık okudum
İşte bizim insanımızın cogu böyle. Sözüm meclisten dışarı hani yurtdısı görmemis insanlar Avrupa şöyle Avrupa böyle derler ya :) görmedikleri yaşamadıklarımız bir sehir hakkında da öyle kötü böyle kötü.

2 bekar kizin yaşayamayacağı bir yer. Yolda bakışları ve lafları ile yerler insani. Yobaz doludur. Iki kız yasamak icin iç anadolu cok yanlis tercih. Ege bolgesi size en uygunu diyorum bir izmirli olarak

3 defa gitme fırsatım oldu, en son 2019 da gittim esnaf gayet yardımsever, ben kapalıyım ama hiç bir açığı rahatsız ettiklerini de görmedim. Genel olarak tanıdığım hiç bir konyalı ile arkadaşlığımı sürdüremedim hem de ciddi sebeplerden. Belki yaşanabilir, bir ihtimal ama aşık olmayın derim.

Sormayın o tokilere biz de sövüp duruyoruz haklısınız Bursa da denize çok yakın İzmirde büyük şehir her yol denize çıkmaz ki Bursada da Mudanyada oturursanız her yol denize çıkar yani
Mudanyanin sahil seridiyle Izmirin sahil seridi kiyaslanamaz neticede.Demek istedigim Bursada hep isteymisim gibi ki bu arada çalışmıyorum bebeklerden oturu Izmir de hep tatildeymisim gibi calissam bile.Bunu seviyorum sanirim

İkiside dogru degil senin idrak edemedigin mevzu bu. Aradaki farkı söylim. Bir toplumda yaşıyorsanız. Dışarda sevişemezsiniz. Ben bunu görmek zorunda degilim. Gidip özelini zinasını kimsenin görmedigi yerde yapsın beni baglamaz. Rabbimle onun arasında ama gözüm görüyorsa bu beni baglar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…