- 5 Ekim 2020
- 13.810
- 37.327
- 548
- 36
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
ZiNa ve konyaBende konyada doğdum büyüdüm memur olunca 23 yaşında konyadan ayrıldım bir kere gerçekten yobazlar tesettürlü değilim ama etek bile giymem askılı giymem ona rağmen konyada bir çarşıya dahi giderken yediğim lafların uğradığım tacizlerin haddi hesabı yok hatta ilk ankaraya geldiğimde neden kimse bana bakmıyor diye çok şaşırdım çünkü alışmışım tacizle bakan gözlere okuduğum için benim yaşıtım aileler tarafından nolcak okuyacanda o..u mu olcan denilirdi (hoş kendi kızları o..pudan beter oldular da ilahi adalet işte) içkinin fuhuşun başkentidir bunu ben değil taksi şoförlüğü yapan tanıdıklarım hep söyler ailem konyada ama ben yılda bir kez giderim oda kirilmasinlar diye bana kalsa sınırından geçmem
Mutlaka derken zorunluluk muymuş bu? Kütüğe mi işleniyormuş.Allahü ekber diyerek başlıyorum o zaman. Öncelikle söylemeliyim ki baba tarafım da o civardaki başka bir ilden. Ben de Konya'ya dedemin miras işlerine sebep gittim.
1. Bu kadar sofu insan ancak Mekke'de falan bir arada olur, sokakta çarşaflı kadın, cübbeli erkek sayısı çok fazla.
2. Rahatsız edici insanlar değiller yani cübbeli sarıklı bir amca yazlık kıyafetli kadın görse gözlerini dikip bakmaz diyorum
3. Öte yandan burda kısa kollu veya askılı tişört giyip sokağa çıkamazsınız bence
4. Her muhafazakar görünen şehir gibi burda da tonla acaiplik var, Konya da şehvet ve zinanın başkentlerinden biri diyebilirimGittiğimde tanıştığım bir devlet görevlisinin, bir de emniyet mensubunun söylediklerine göre erkekler muhafazakar görünüyor amma varlıklı olanlar mutlaka kapama tutuyor, imam nikahı yapıyor.
5. Yiyecekler çok şahane ve inanılmaz uygun fiyatlıydı ben gittiğimde. 3 kişi etli ekmek yemeye gittik o kadar çok pide getirdiler ki sayamadık ve Ankaranın 4te 1i para ödedik abartısız. Her şey çok lezzetliydi
Bu yoruma sevindim açıkçası bosna hersek içinCanım Bosna tamamen üniversitesili kısmı. Yerli hiç denecek kadar az. Çok güzel bir şehir temiz çiçek gibi. Memleketim değil ama ailem orda yaşıyor ben önce üni sonra memurluk için başka şehirlerde bulunduğum için misafir gibi oldum. Şehir olarak çok seviyorum. İnsanına gelince bize hep iyileri denk geldi. Hiç akrabamız yok orda komşularımiz ailemiz gibi oldu. Üni orda okusam belki arkadaşlar gibi denk geldiğim şeyleri yazardım. İnsanini şöyle eleştiririm genelleme yapmadan muhafazakar görünüyorlar çizdikleri profil bu ama altta pek alakası yok.. üni sınavına hazırlanırken arkadaşlarim vardı evden çıkarken uzun boy etek giyip okul tuvaletinde kısa yedek etek götürdükleri ni söylerlerdi. Aileler fazla baskıcı sanırım. Birde erken yaşta görücü usulüyle evlilik çok yaygın 30 lu yaslara gelince göz açılmasi ile aldatmalar fazla oluyor. Bu bilgi senin pek işine yaramaz da
Şırnaklılarla tanışmamışsınız belliAyrıca çok fazla göçmen yaşar bursa da.
Sokakları güzel, düz, sakin ama benim yaşadıklarıma dayanarak İyi şeyler söyleyemem çünkü 3-4 yılım geçti orada ve çok aksi insanla karşılaştım. Hele El ele tutuşan bir çifti bir amca azarlamıştı zina işlemeye utanmıyor musunuz diye. Aklıma hep o örnek gelir.
Hay agzından öpemYa her şehrin iyi insanı da var kötüsüde. Buradaki yorumlardan bile anlaşılabiliyor. Kimi tü kaka demiş doğrudur kimi kapalıyım kötü baktılar dedi diye atıyorsun demiş görmüş şahit olmuş gibi. Kimi şehirlerde açıklara laf atan yobaz diye adlandırdıgımız Kişiler olduğu gibi kapalılarıda görünce böcek görmüş gibi davranan yobazlar var. Mesele açık olup olmamak değil mesele insanın içinde. İnsan olmasında. Bu o şehri kötü yapmaz sadece bazı insanlarının kafa yapısının çirkinliğini gösterir Umarım sorunsuz yasarsınız demeye geldim.
Gördüm canım çok teşekkür ederimYazdım ben calcim
Olumsuz atılıp tutulanlar arasında görürse konu sahibi okur artık
Konya da yayla evim var 2 hanım kiz ve konya yürek mi yediniz diyorum
Susuyorum
kutu içkinin en çok tüketilen yeri ama gizli
Konya da şehvet ve zinanın başkentlerinden biri diyebilirim
Allah derler ama Allahin yasakladigi her seyi yaparlar.Zinanin baskenti Konyadir benim gozumde
Rica ederimSu tüGördüm canım çok teşekkür ederim
Bağcılar demirkapıda halamlar oturuyorBakın arkadaşlar ben İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul deyince çok güzel geliyor çoğunun kulağına ama BAĞCILAR'dayım. Bağcılar'dan kötü olduğunu asla düşünmüyorum
İlk bir kaç cevaptan sonra sinirlerim bozuldu okuyamadım kusura bakma.Arkadaşlar Konyaya taşınma gibi bir durumumuz var açıkçası biraz rahat bir insanım sizce zorlanırmıyıminsanları genel olarak nasıl Konya nın ( Tekirdağlıyım bu arada kızlar çocukluk arkadaşımla taşınacağız 2 bekar kız yaşayacağız )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?