Konya nasıl bir şehir ?

Arkadaşlar Konyaya taşınma gibi bir durumumuz var açıkçası biraz rahat bir insanım sizce zorlanırmıyım insanları genel olarak nasıl Konya nın
Konya çok temiz oldukça temiz bı şehir yerde çöp bulamazsınız.kisin sögük yazın sıcak ve kurak yaz akşamları serin rahat rahat uyursun.lakin rahat olayı gittiğiniz yere bağlı mesela Ereğli ilçesi daha demokrat daha yaşanılır.onun dışında ise çok abartı olmadığınız sürece sıkıntı olmaz.benim memleketim EreğliEreğli ler sevecen ve yardımsever. konya merkez daha tutucu daha kapalı kutu içkinin en çok tüketilen yeri ama gizli

Selçuklu ya taşınacağız doğma büyüme Tekirdağlıyız diyim gerisini siz anlanyın

Fikrimi yazmaya korkuyorum

Allahü ekber diyerek başlıyorum o zaman. Öncelikle söylemeliyim ki baba tarafım da o civardaki başka bir ilden. Ben de Konya'ya dedemin miras işlerine sebep gittim.

1. Bu kadar sofu insan ancak Mekke'de falan bir arada olur, sokakta çarşaflı kadın, cübbeli erkek sayısı çok fazla.
2. Rahatsız edici insanlar değiller yani cübbeli sarıklı bir amca yazlık kıyafetli kadın görse gözlerini dikip bakmaz diyorum
3. Öte yandan burda kısa kollu veya askılı tişört giyip sokağa çıkamazsınız bence
4. Her muhafazakar görünen şehir gibi burda da tonla acaiplik var, Konya da şehvet ve zinanın başkentlerinden biri diyebilirim Gittiğimde tanıştığım bir devlet görevlisinin, bir de emniyet mensubunun söylediklerine göre erkekler muhafazakar görünüyor amma varlıklı olanlar mutlaka kapama tutuyor, imam nikahı yapıyor.
5. Yiyecekler çok şahane ve inanılmaz uygun fiyatlıydı ben gittiğimde. 3 kişi etli ekmek yemeye gittik o kadar çok pide getirdiler ki sayamadık ve Ankaranın 4te 1i para ödedik abartısız. Her şey çok lezzetliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…