Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakan çepninin iyi kadar kötü yorumu da vardı, geçen sene aradıgımda 7bin istediler. istanbul fiyatları yani çok gereksiz konya ortalamasında. size ne kadar dediler bilmiyorum umarım memnuniyetiniz devm eder. geçmiş olsunKizlar meraba ben de dun hakan cepniye oldum. Sabah 9 girdim aksam 9 da evdeydim. Amaaa bi gozum tamamen sis ve kapandi buz harici onerisi olan var mi
nurten hanıma ameliyat olan kızlar nereye kayboldunuz ya bişey sorcam
Ben mesaj kismina gecemiyorum nedense mesaj atabilir misiniz özeldenÖzellikle Nurten hanımın hastaları bana cevap yazabilirler mi çok kötüyüm.
Oldunuz mu amelyt ben şehir disindayim ameliyat düşünüyorum yardim edin nasil bir doktor Dr hakan cepnimi Nurten hanimmmi benim Burnum büyük ucu dusukBen de 27 mayısta ameliyata gircem nurten yavuza bakalım nasıl olacak
Kime oldun amelyt bnde düşünüyorum da hakan cepnimi Nurten hanijmi kararsizim korkuyooruumKizlarbende amelyatimi oldum ve cook mutluyum gormek isteyenler album yukledim bakabilir :) 3 aylik burnum suan sanki hic amelyat olamam
Kime oldunuz ay bende düşünüyorumBu arada bende konyada oldum bilgi olarak yardimci olabilirin:)