• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da burun ameliyatı

Kizlar meraba ben de dun hakan cepniye oldum. Sabah 9 girdim aksam 9 da evdeydim. Amaaa bi gozum tamamen sis ve kapandi buz harici onerisi olan var mi

canım ben kiraz sapı kaynatıp içtim. hiç böyle bi sıkıntı olmadı. geçmiş olsun nasıl ağrın var mı

Aslinda agrim yok ama bazen oluyor ki dis koklerim sizliyor burun kokum aciyor gibi yada sanirim psikolojik biraz cunku her aynaya baktimda bu morluklar nasil gececek diyorum. Sag gozum tamamen kapali icine de kan oturmus her yer kirmizi. Kiraz sapini deneyecem insallah bi an evvel atlaririm su morluklari. Bakalim bugun tamponlari aldiracaz. Dua edin kolay gecsin. Gorusuruz kizlar

ameliyattan ilk çıktığım zaman benim de dişlerim çok acımıştı sızlamıştı baya. 2 gün sonra falan geçti neredeyse.

Kizlar meraba ben de dun hakan cepniye oldum. Sabah 9 girdim aksam 9 da evdeydim. Amaaa bi gozum tamamen sis ve kapandi buz harici onerisi olan var mi
Hakan çepninin iyi kadar kötü yorumu da vardı, geçen sene aradıgımda 7bin istediler. istanbul fiyatları yani çok gereksiz konya ortalamasında. size ne kadar dediler bilmiyorum umarım memnuniyetiniz devm eder. geçmiş olsun

Tesekkur ederim ben hakan beye silikon taktirdim gayet memnunum biraz da burun amaliyatina kalkismamin nedeni de memnun olmam. Ancak yeni burnumu hala goremedim insallah sali gunu bantlar cikinca gorecem. Umarim iyi olur. Dua edin . bu arda 2bin kusure oldum canim.

Kızlar merhaba. :)
6 Nisan' da Nurten Yavuz' a ameliyat oldum. Çevremdekiler güzel olmuş diyorlar. Ama ben pek beğenmiyorum şu an. Çok şiş boru gibi. İnşallah iner. Bir de burnumun üzerinde tırnak izi gibi bir iz var kötü görünüyor. İnşallah iz kalmaz geçer. Bir ay olacak neredeyse ama ben hâlâ bandajsız insan içine çıkamıyorum. :eek::KK43:

Bazılarında hemen belli olmuyor.Ben henüz ameliyat olmadim ama yakın arkadaşm oldugunda ben vazgecmistim çünkü kötü görnyordu bana göre.Aradan 3 ay gecti gercekten güzel oldu oturunca.Daha cok yeni bence sabredin ama izle neyi kastediyorsunuz bilmiyorum kesi izimi

Back