• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da burun ameliyatı

Genel anestezi altinda oldum ben. Benimde ilk ameliyatimdi hatta korktugum icin lokal anestezi olmaz mi dedim ama genel daha rahat olur dedi doktor. En son anestezi uzmanina ruya gorecek miyim die sormustum gerisini hatirlamiyorum:KK66: uyandığımda kendim nefes alabiliordum cok rahat. Gozumun ustunde bi agirlik ve sogukluk vardi buz torbasiymis.
Aslında doktor bana hic bisey demedi ameliyat sonrasi hep ben sordum. Mesela dus alabilir miyim gozluk ne zaman kulanabilirim die sormayinca pek bisi demiyor aklina takilanlari sor doktora. Netten yapilmasi ve yapilmamasi gerekenleri bulabilirsin kolay. Bu arada ruya gormedim:KK66:
canımm sen yaptığı diğer burunları gördün mü ?

canımm sen yaptığı diğer burunları gördün mü ?
Ben estetikli burunlari gordugum zaman benim burnuma bi daha ameliyat yapılsa anca oyle olur diyorum. Gozum alistigi icin hic estetik yok gibi geliyo fotolarda da oyle minik gorunmuyo ama kotu de değil. Belirgin kavisli kucuk istiosan belirt bence dogal olacak die hic yapilmamis gibi de olmasin:)

Ben estetikli burunlari gordugum zaman benim burnuma bi daha ameliyat yapılsa anca oyle olur diyorum. Gozum alistigi icin hic estetik yok gibi geliyo fotolarda da oyle minik gorunmuyo ama kotu de değil. Belirgin kavisli kucuk istiosan belirt bence dogal olacak die hic yapilmamis gibi de olmasin:)
Ay aynen dedim ya böyle küçülsün güzel olsun anlattım ama yapılmış gibi de olmasın hani olur ya kayak pisti gibi ben estetiğim diye bağıran burunlar onlar gibi de olmasın dedim kıvamında olsun :KK48: o da dedi ki senin burnun etli istesen de öyle olmaz dedi kemikli değil etli dedi bide gösterdi eliyle bak böyle olcak dedi sende estetik olarak neler değişti kemerli miydi mesela benim burun kemiğimde çok az bir çıkıntı var mimik yapınca belli oluyo ama benim asıl rahatsızlığım burun ucumda ve delikleri büyük :))

Bide ne kadar zamanda iyileştin :) bu delikli tampon koyulunca değişmiyo mu tampon ? Eski tamponlar her gün değiştiriliyordu :))

Ay aynen dedim ya böyle küçülsün güzel olsun anlattım ama yapılmış gibi de olmasın hani olur ya kayak pisti gibi ben estetiğim diye bağıran burunlar onlar gibi de olmasın dedim kıvamında olsun :KK48: o da dedi ki senin burnun etli istesen de öyle olmaz dedi kemikli değil etli dedi bide gösterdi eliyle bak böyle olcak dedi sende estetik olarak neler değişti kemerli miydi mesela benim burun kemiğimde çok az bir çıkıntı var mimik yapınca belli oluyo ama benim asıl rahatsızlığım burun ucumda ve delikleri büyük :))
Ben en iisi sana foto gondereyim:)

Ayy harikasııın çok saol tatlımmm valla çok az kaldı ya meraktan çatlıyorum :KK48::KK48:
2015-05-21 21.46.16.jpg
2015-05-21 21.47.26.png
2015-05-21 21.47.51.jpg
Bunlar ameliyattan hemen sonra ve bikac ay sonrakiler.simdi 6 ay bitti daha oturmus durumda

Ayyyy maşallah vallaha çok güzel olmuş güle güle kullan tatlımm çok beğendim yüzüne de çok yakışmış :KK68: içim rahatladı hahaha ben de haftaya rahat gidicem ameliyata :KK64:
Teşekkür ederim canim:) seninki de gonlundeki gibi olur ins. Tamponu ameliyattan sonraki.gun cikardi baska da bisi koymadi. Cabuk iyilesio fakat tam anlamiyla da iyilesmio benim yeni yeni normale donuyor.

Teşekkür ederim canim:) seninki de gonlundeki gibi olur ins. Tamponu ameliyattan sonraki.gun cikardi baska da bisi koymadi. Cabuk iyilesio fakat tam anlamiyla da iyilesmio benim yeni yeni normale donuyor.
Hadi yaa zaten ben de erken yaptırıyorum üni başlayacak diye iyileşsin biraz diye :) maşallah hiç belli değil estetik çok doğal olmuş :)) eski burnun nasıldı ? :)):KK9:

Kizlarbende amelyatimi oldum ve cook mutluyum gormek isteyenler album yukledim bakabilir :) 3 aylik burnum suan sanki hic amelyat olamam

Back