• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da burun ameliyatı

Kızlar merhaba. :)
6 Nisan' da Nurten Yavuz' a ameliyat oldum. Çevremdekiler güzel olmuş diyorlar. Ama ben pek beğenmiyorum şu an. Çok şiş boru gibi. İnşallah iner. Bir de burnumun üzerinde tırnak izi gibi bir iz var kötü görünüyor. İnşallah iz kalmaz geçer. Bir ay olacak neredeyse ama ben hâlâ bandajsız insan içine çıkamıyorum. :eek::KK43:
Resmini atarmsn cnm bende nurten yavuzmu hakan cepniminkarar weremedm

Normalde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama devlette gayet uygun ve bence ozelde olupta çok fazla para vermek saçmalık . Tabi bu benim kişisel duşuncem.
Umarım tatlışım burnuma çok zarar verdi diye birsürü yorum okuyunca korktum baya ben de nurten yavuza gittim :KK66: inşallah istediğim gibi olur korkuyorum baya bu ameliyat işinden bide sigara kullanıyorum asıl o korkuyuyo sigara anestezide sıkıntı çıkarıyormuş bakalım nolacak ? :KK66: :KK66:
Ben hakan beyi düşünüyordum ya siz memnumsnz

tavsiyelerim sonucu patronum ameliyat oldu nurten hanıma o da gayet memnun. ameliyattan sonra burundaki şişlikler inse bile tam oturması 1 yılı buluyor. sabır gösterilmesi gereken bir ameliyat. o yüzden 10. günde burnum büyük demek biraz manasız oluyor :D hangi doktora ameliyat olursanız olun şeklinin tam oturması 1 yıl.

tavsiyelerim sonucu patronum ameliyat oldu nurten hanıma o da gayet memnun. ameliyattan sonra burundaki şişlikler inse bile tam oturması 1 yılı buluyor. sabır gösterilmesi gereken bir ameliyat. o yüzden 10. günde burnum büyük demek biraz manasız oluyor :KK70: hangi doktora ameliyat olursanız olun şeklinin tam oturması 1 yıl.
Hakan çepni yi düşünüyordum burada yorunlari iyi degil

Fatmanurcuğum sen Nurten hanımla görüştün mü?
Bak eğer görüşürsen doğal olsun ama küçük de olsun demeyi unutma :(
Ben doğal olsun demiştim ondan büyük oldu belki de bilmiyorum. Ya gerçi benim önceki burnum şu ankinden daha küçüktü. Kemik mi eklendi ne oldu anlamadım ki ben

Fatmanurcuğum sen Nurten hanımla görüştün mü?
Bak eğer görüşürsen doğal olsun ama küçük de olsun demeyi unutma :KK43:
Ben doğal olsun demiştim ondan büyük oldu belki de bilmiyorum. Ya gerçi benim önceki burnum şu ankinden daha küçüktü. Kemik mi eklendi ne oldu anlamadım ki ben
Memnun musun deilsmnnn

Canım bak ne olur ısrar etme. Ben bile aynaya bakamıyorum henüz. Doğrusunu istersen ben şu an hiç memnun değilim, ama sonradan değişir mi bilemiyorum. Bazı hastalarının resimlerini gördüm. Güzel olmuş. Ama bilmiyorum. Ben memnun değilim.

Merhaba arkadaşlar ben burun estetiği olmak için bir çok doktoru araştırdım istanbul da bekir sivriyi çok öneren oldu fakat çalıştığım için istanbula gitmem imkansız gözüküyor. Nurten yavuza iyi diyorlar konya da yaptıran varsa olumlu yada olumsuz bana dönebilir mi lütfen

Merhaba arkadaşlar ben geçen sene yazmıştım ameliyat olucam nurten hanıma diye :) para durumumu ayarlayamadım ameliyat da geçe kaldı soranlar olmuş :) yarın ameliyatım var nurten hanıma :) bugun yatış yaptım sonuçları yazıcam

Back