- 29 Nisan 2015
- 34
- 4
- 6
- 30
Tatlım hakan beyi çok araştırdım beğenen de var yaptığı burunları ama beğenmeyenler ve tekrar ameliyatla düzeltmek isteyenler de çok bir kez daha düşün benceHakan çepni nasil duydunmu karar sizin korkuyorum mm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım hakan beyi çok araştırdım beğenen de var yaptığı burunları ama beğenmeyenler ve tekrar ameliyatla düzeltmek isteyenler de çok bir kez daha düşün benceHakan çepni nasil duydunmu karar sizin korkuyorum mm
Ayyy ne kdra oluşan amleyt burnunun şimdiki halini ve olmuş halini atarmsisin istersen ozelden at nasillsin neler yapti yatcanmi hastanedeMerhaba arkadaşlar ben geçen sene yazmıştım ameliyat olucam nurten hanıma diye :) para durumumu ayarlayamadım ameliyat da geçe kaldı soranlar olmuş :) yarın ameliyatım var nurten hanıma :) bugun yatış yaptım sonuçları yazıcam
Olemi yaaaa eee kime olucam konya dişina cikamamam ben napcaaamTatlım hakan beyi çok araştırdım beğenen de var yaptığı burunları ama beğenmeyenler ve tekrar ameliyatla düzeltmek isteyenler de çok bir kez daha düşün bence
Ahahah dün oldum ameliyat tatlım konyada nurten yavuza oldum :) valla hiç morluğum olmadı şişlik de sadece burnumda Ağrım yok kanamam da çook az oldu eve geldim bile :) alçım çıksın atıcam resimleri Bu arada şu an baya şiş burnum ona rağmen eski burnum büyüklüğünde ve kalkık ayy ben çok memnun kaldım açıkçası öneriyorum nurten hanımıAyyy ne kdra oluşan amleyt burnunun şimdiki halini ve olmuş halini atarmsisin istersen ozelden at nasillsin neler yapti yatcanmi hastanede
Sizce Nurten hanimmmi hakan bey mi ozelden eski yeni halllernzi atarmsnnz canim lütfen sizinlemilgisi nasil di ne kadar ödeme yaptiniz bir gün kaldiniz mi hastanede aci cektinizmi sizin istediğiniz gibi mi yoksa kendi istediği gibi mi yapiyorAhahah dün oldum ameliyat tatlım konyada nurten yavuza oldum :) valla hiç morluğum olmadı şişlik de sadece burnumda Ağrım yok kanamam da çook az oldu eve geldim bile :) alçım çıksın atıcam resimleri Bu arada şu an baya şiş burnum ona rağmen eski burnum büyüklüğünde ve kalkık ayy ben çok memnun kaldım açıkçası öneriyorum nurten hanımı
Oldunuz mu amelyt ben şehir disindayim ameliyat düşünüyorum yardim edin nasil bir doktor Dr hakan cepnimi Nurten hanimmmi benim Burnum büyük ucu dusuk
Ahahah dün oldum ameliyat tatlım konyada nurten yavuza oldum :) valla hiç morluğum olmadı şişlik de sadece burnumda Ağrım yok kanamam da çook az oldu eve geldim bile :) alçım çıksın atıcam resimleri Bu arada şu an baya şiş burnum ona rağmen eski burnum büyüklüğünde ve kalkık ayy ben çok memnun kaldım açıkçası öneriyorum nurten hanımı
Ya allah askina bana resmini atarmisisnnn canimmm rica etsem ozleden de atabilun yüzünü gizle yani yasa ben konayli değilim ama aradisdirom.bilsev ince birçok bu isi yapan doktor var hangisi en çok nurten hakan cepniyi duyuim kararsizim fiyat nazil oldu Nurten hanimdaKizlar nihayet çarşamba günü ameliyata giriyorum nurten yavuza.Şuana kadar karar vermesi ciddi anlamda zordu benim icin.Tabi önemli olan ameliyat ve sonrası.Burdan deneyimlerimi paylaşıcam.Bilgi almak icin çırpinan arkadaşlar icin özellikle