• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da burun ameliyatı

Merhaba arkadaşlar ben geçen sene yazmıştım ameliyat olucam nurten hanıma diye :) para durumumu ayarlayamadım ameliyat da geçe kaldı soranlar olmuş :) yarın ameliyatım var nurten hanıma :) bugun yatış yaptım sonuçları yazıcam
Ayyy ne kdra oluşan amleyt burnunun şimdiki halini ve olmuş halini atarmsisin istersen ozelden at nasillsin neler yapti yatcanmi hastanede

Ayyy ne kdra oluşan amleyt burnunun şimdiki halini ve olmuş halini atarmsisin istersen ozelden at nasillsin neler yapti yatcanmi hastanede
Ahahah dün oldum ameliyat tatlım konyada nurten yavuza oldum :) valla hiç morluğum olmadı şişlik de sadece burnumda Ağrım yok kanamam da çook az oldu eve geldim bile :) alçım çıksın atıcam resimleri Bu arada şu an baya şiş burnum ona rağmen eski burnum büyüklüğünde ve kalkık ayy ben çok memnun kaldım açıkçası öneriyorum nurten hanımı

Ahahah dün oldum ameliyat tatlım konyada nurten yavuza oldum :) valla hiç morluğum olmadı şişlik de sadece burnumda Ağrım yok kanamam da çook az oldu eve geldim bile :) alçım çıksın atıcam resimleri Bu arada şu an baya şiş burnum ona rağmen eski burnum büyüklüğünde ve kalkık ayy ben çok memnun kaldım açıkçası öneriyorum nurten hanımı
Sizce Nurten hanimmmi hakan bey mi ozelden eski yeni halllernzi atarmsnnz canim lütfen sizinlemilgisi nasil di ne kadar ödeme yaptiniz bir gün kaldiniz mi hastanede aci cektinizmi sizin istediğiniz gibi mi yoksa kendi istediği gibi mi yapiyor

özgecim çok geçmiş olsun bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama düşünmek kadar kolay değil sanırım şu an buradaki arkadaşlar gibi bende en zor aşama olan doktor seçme aşamasındayım konya'da ameliyat olacaklar olarak buradan takip edip olanlarla konusmaya çalışıyorum lütfen resimlerini atıp ameliyat aşamasını paylasır mısın şu mübarek ramazan ayında bizimle deneyımini paylaşırsan hem çok büyük bir sevap kazanırsın :))))

arkadaşlar lütfen nurten hanıma ameliyat olanlar öncesi ve sonrası resimlerinizi paylaşır mısınız burada hepimiz bir amaç için varız ve birbirimize yardımcı olsak kötü mü olur anlıyorum resim paylaşmaktan çekiniyorsunuz ama ameliyat olmadan önce siz de bizim gibi telaşlı, korkulu ve merak içindeydiniz yüzünüzü tam görünmeyecek sekilde çekip üzerine emoji koysanız hem siz çok ama çok daha sevimli olursunuz hem de biz seviniriz olmaz mı :)

Kizlar nihayet çarşamba günü ameliyata giriyorum nurten yavuza.Şuana kadar karar vermesi ciddi anlamda zordu benim icin.Tabi önemli olan ameliyat ve sonrası.Burdan deneyimlerimi paylaşıcam.Bilgi almak icin çırpinan arkadaşlar icin özellikle:KK19:

Kizlar nihayet çarşamba günü ameliyata giriyorum nurten yavuza.Şuana kadar karar vermesi ciddi anlamda zordu benim icin.Tabi önemli olan ameliyat ve sonrası.Burdan deneyimlerimi paylaşıcam.Bilgi almak icin çırpinan arkadaşlar icin özellikle:KK19:
Ya allah askina bana resmini atarmisisnnn canimmm rica etsem ozleden de atabilun yüzünü gizle yani yasa ben konayli değilim ama aradisdirom.bilsev ince birçok bu isi yapan doktor var hangisi en çok nurten hakan cepniyi duyuim kararsizim fiyat nazil oldu Nurten hanimda

Canim daha ameliyat olmadim yarin giricem ameliyata.Ama nasıl tatlı bi bayan ya nurten yavuz.:KK68:ins hersey yolunda gider ve atarım uzun sürcek benimki bikac operasyon var cünkü.hersey güzel olur ins da atarim sana

Bilsev hocayada iyi diyorlar o fakültede.Hakan cepniyi ele.Nurten yavuz olabilir bilsev hocada.Fiyat olarak bilgim yok.suan burun egitim arastirmada 1900 olmus.

Bilsev inceye faceden yazdim ben iki bin ile beş bin arazi o kdr tutarsa diorum ilker yigite olurum farabide

Kuzenim ilker yigite oldu 7lirayı buldu.Başka bilgim yok canım.Bide Zekeriya tosun var prof. Allah yardimcin olsun.Zor sürec gözünü karartacaksn artik.Çünkü bunda yüzde yüz basarı diye bi garanti vermiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nurten hanjmmi hakan cepnimi bilsev incemi zekrya tosuunmu karasizim sen resimlerini atssna nasildi surec

mrb kızlar bende nurten yavuzdan randevu aldım ağustosta olucam inşallah. güler yüzlü bi doktor ve bence çok önemli bu. kendini beğenmişlik yapıp hastayı umursamazlık yapmıyo. inşalah sonuçlarda iyi olur

6 yıldır doktor araştırıyorum selçuklu tıpa gittim randevu aldım ameliyat günü vazgeçtim. vazgeçmemin sebebi ameliyatıma giren doktor hiç umursamadı beni hiç bilgi vermedi ayrıca çok sert davranmıştı. ben zaten ameliyattan korkan biriyim bi de böyle bi tavırla karşılşınca iyice vazgeçtim. sonra beyhekim devlet hastanesine gittim orda ki doktor da iyi ama nurten hanım kadar güven vermedi bana açıkcası. gittiğim gün kapının önünde bi sürü hastası vardı hepsi de araştırarak tavsiye üzerine gelmişti. şuan sadece güveniyorum inşallah sonuçta iyi olur sizinle de paylaşırım..

Back