• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Doktor Önerisi (KBB)

Merhaba birkaç gündür aklıma geliyordunuz ne yaptınız diye konunuzu da bulamamıştım. Bakabilir miyim 🌸
Kızlar ben Sinan beye ameliyat oldum. Ne tarif ettiysem onu yaptı, istemediğim hiçbir şeyi yapmadı. Çok memnun kaldım. Bugün 3. günüm morluğum ve şişliğim çok fazla yok. İlk gün gece biraz ağrım oldu ama onun dışında ağrım olmadı. İsteyene özelden fotoğraf atarım

Ankara Gazi Üni. Hastanesi Doç. Dr. Melih Şahin kesinlikle öneririm. Kardeşimin burnunu yaptı kendisi, estetik olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ve güzel oldu, ki kardeşimin burun kanatları ve ucu çok sorunluydu ona rağmen biz çok memnun kaldık.
Bı kısmı iyi diyor bir kısmı kötü asistanlarını koyuyormuş ameliyata anlayamaidm ayrıca yaptığı burunlarda ucu sivri gidiyor

Ankara Gazi Üni. Hastanesi Doç. Dr. Melih Şahin kesinlikle öneririm. Kardeşimin burnunu yaptı kendisi, estetik olduğu anlaşılmayacak kadar doğal ve güzel oldu, ki kardeşimin burun kanatları ve ucu çok sorunluydu ona rağmen biz çok memnun kaldık.
Kendisi Şuan Ankara özel memorial hastanesindeymiş özel hastane fiyatı çıkar bilginiz olsun artık devlette değilmiş.

Bu konuda doktor seçimi gerçekten çok önemli benim burnum da kemerliydi ve burun kemiğim yamulmaya başlamıştı o sebeple estetik yaptırmak istedim ama öyle estetik gibi dursun da istemedim, senelerce korktuğum için yaptırmadım çünkü insanların yüzü o kadar kötü hale gelip uzun süre düzelmiyordu ki çekindim böyle bi şeye, sonra üniversite mezuniyetime bir ay kala ameliyat oldum ve bir ay içinde yüzüm çoktan eski haline dönmüştü. istanbul’da Sina Kaderi var o yapmıştı ameliyatımı o zaman orda değildi tabi ama bana hep kbb’ye yaptırma plastik cerrahiye git dikiş izi kalır burnunda demişlerdi. Şuanda tanıştığım insanlar burnumun ameliyatlı olduğunu anlamıyor bile o kadar doğal oldu ve iyileşme sürecim çok hızlıydı beş günde morluk şişlik vs ne varsa geçti ki korktuğum kadar olmadı bile.🙂 Söylediğiniz doktorun da hesabına baktım hiç fena durmuyor aslında yorumları da iyiyse yaptırabilirsiniz, fiyatlar uçmuş gitmiş bide.🙆🏻‍♀️
merhaba. Sina hocayla görüştüm içime sindi gibi sadece instagramdan yaptığı burunlara baktığımda tam emin olamadım. Acaba özelden fotoğraflarınızı atabilir misiniz

Back
X