2bin e yapti benim burnum hem estetik acisindan duzeltildi hemde kemik egriligi ve et vardi onlarida duzelttiFiyatı ne kadardı canım ??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konya da burun ameliyatı
- Konu Sahibi hepmuzur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2015
- 34
- 4
- 6
- 30
Anladım tatlımm seninki süper olmuş maşallah ama ben hakan beyin yaptığı bikaç buruna daha baktım bazıları cidden feci olmuş revizyona ihtiyaç duyanlar var birsürü sen şanslısın çünkü burun ucunda hiç problem yok sadece kemer sıkıntın varmış
2bin e yapti benim burnum hem estetik acisindan duzeltildi hemde kemik egriligi ve et vardi onlarida duzeltti
Canim o is hic belli olmuyor inan okadar paraverip adi cikan doktorlarin yaptigi burunlarda var cok kotu olup benim burnumu kucilttu hafif kaldirdi ve kemeri aldi.tabi sen bilirusin sonucta umarim istedigin gibi olurAnladım tatlımm seninki süper olmuş maşallah ama ben hakan beyin yaptığı bikaç buruna daha baktım bazıları cidden feci olmuş revizyona ihtiyaç duyanlar var birsürü sen şanslısın çünkü burun ucunda hiç problem yok sadece kemer sıkıntın varmış
- 29 Nisan 2015
- 34
- 4
- 6
- 30
Umarım tatlışım burnuma çok zarar verdi diye birsürü yorum okuyunca korktum baya ben de nurten yavuza gittim inşallah istediğim gibi olur korkuyorum baya bu ameliyat işinden bide sigara kullanıyorum asıl o korkuyuyo sigara anestezide sıkıntı çıkarıyormuş bakalım nolacak ?Canim o is hic belli olmuyor inan okadar paraverip adi cikan doktorlarin yaptigi burunlarda var cok kotu olup benim burnumu kucilttu hafif kaldirdi ve kemeri aldi.tabi sen bilirusin sonucta umarim istedigin gibi olur
- 1 Temmuz 2015
- 20
- 4
- 6
- 39
Ben de 27 mayısta ameliyata gircem nurten yavuza bakalım nasıl olacak
Canım naptın takip ediyorum seni dönüs yapmadn nasl gecti ameliyatın memnunmusun sonuctan.Agustosta benimde ameliyatım var nurten hanıma.
Normalde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama devlette gayet uygun ve bence ozelde olupta çok fazla para vermek saçmalık . Tabi bu benim kişisel duşuncem.devlet hastanesinde olduğu için mi bu kadar uygun fiyata yaptırıyorsunuz arkadaşlar?
- 1 Temmuz 2015
- 20
- 4
- 6
- 39
Bende Nurten hanıma ameliyat oldum korkulacak hiçbirşey yok . Şuan 1 hafta oldu ve sonuçtan çok memnun ne ağrım oldu nede herhangi birşeyim zaten Nurten hanım çok ilgili bir doktor kendinizi teslim edebilirsiniz . :)
Canım senin sikayetin neydi.Burun ucunda problem varmiydi
- 1 Temmuz 2015
- 20
- 4
- 6
- 39
Bende Nurten hanıma ameliyat oldum korkulacak hiçbirşey yok . Şuan 1 hafta oldu ve sonuçtan çok memnun ne ağrım oldu nede herhangi birşeyim zaten Nurten hanım çok ilgili bir doktor kendinizi teslim edebilirsiniz . :)
Canım senin sikayetin neydi.Burun ucunda problem varmiydi
Ben kemik eğriliğinden dolayı gitmiştim canım . Burun ucumda herhangi bir problem yoktu fakat oraya dokunuş yaptı şuan gayet mutluyum hatta odem ve şiş hali bile bana güzel geldiCanım senin sikayetin neydi.Burun ucunda problem varmiydi
- 1 Temmuz 2015
- 20
- 4
- 6
- 39
Güle güle kullan canım.Fiyatlar degişti diye duydum nekadara oldun sen.Soru bombardimani olcak ama.Ameliyatin nekadar sürdü yaninda kim kaldi özel odadami kaldin..Narkozdan nasil uyandinBen kemik eğriliğinden dolayı gitmiştim canım . Burun ucumda herhangi bir problem yoktu fakat oraya dokunuş yaptı şuan gayet mutluyum hatta odem ve şiş hali bile bana güzel geldi
- 1 Temmuz 2015
- 20
- 4
- 6
- 39
Ben kemik eğriliğinden dolayı gitmiştim canım . Burun ucumda herhangi bir problem yoktu fakat oraya dokunuş yaptı şuan gayet mutluyum hatta odem ve şiş hali bile bana güzel geldi
Birde bihaftada nasil görebildin burnunu hemen cikardimi bandaji
Canım fiyat söylemek doğru olur mu bilmiyorum ama ben 1280 e oldum özel odadaydım .yanımda annem kaldı narkozun bende ki etkisi sadece mide bulantısı oldu . Alçıyı çıkarttığında gördüm canım benim şuan bandajlı o da p.tesi çıkacakGüle güle kullan canım.Fiyatlar degişti diye duydum nekadara oldun sen.Soru bombardimani olcak ama.Ameliyatin nekadar sürdü yaninda kim kaldi özel odadami kaldin..Narkozdan nasil uyandin
Benim tek tarafım kalın tek tarafı ince deri canımameliyat olanlardan burnu kalın derili olanlar varmıydı kızlar
?
- 1 Temmuz 2015
- 20
- 4
- 6
- 39
Nefes alma sorunu yaşıyordum, burun içi kemik eğriliği vardı. İkı hafta önce burun ameliyatı oldum. Burun içi eğrilik giderildi, etler alındı, nefes almayı kolaylastıracak genişletmeler yapıldı. Bunların yanında tabi ameliyat masasına yatmışken estetik operasyon yapılmasa olmazdı:) Doktor hanım oldukça güler yüzlü ve insana güven veren bir hekim. Kendinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Ameliyatım genel anestezi altında 1.5 saat sürdü. Narkozdan önce, uyanırken burnundan nefes alamayacaksın panik yapma ağzından nefes al dıye uyarmışlardı. Nefes alamayıp panik olcam dıye korkmuştum fakat delikli tampon kullanıldığından uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum çok şükür. Ameliyata girdikten 3.5 saat sonra odamdaydım. Konya'da eşimden başka bir yakınım olmadığından refakatçi olarak eşim yanımda kaldı.Bayan hastaların yanında eşimin refakatçi olarak kalması zor olacaktı. Sağolsun doktor hanım özel odaya aldı beni. Ikınci gun tamponlarım alındı ve evime gittim. 7. gun alçım alındı ve geçici bandaj takıldı. Kısacası ben çok memnun kaldım her konuda (reçete,rapor,oda vs) elinden gelen yardımı yapan bir doktor. Burun ameliyatı olmayı düşünen doktor araştıran arkadaşlara gidip Nurten hanımla görüşmelerini tavsiye ederim.
Canım ya sen iyice araştrdnmı nerden buldun bu doktoru.Ameliyat günü yaklastikca ben korkmaya basladim.Senin mesajinla karar verdim cünkü.Ama emin degilim suan.Kim referans oldu.
- 1 Temmuz 2015
- 20
- 4
- 6
- 39
Ben de 27 mayısta ameliyata gircem nurten yavuza bakalım nasıl olacak
Özgecim merak ediyorum seni dönüs yapmadin sonuctan emin degilmisin.Cesarete ihtiyacim var vazgecmek üzereyim cünkü.