• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya da burun ameliyatı

Canım ya sen iyice araştrdnmı nerden buldun bu doktoru.Ameliyat günü yaklastikca ben korkmaya basladim.Senin mesajinla karar verdim cünkü.Ama emin degilim suan.Kim referans oldu.
bana kimse referans olmadı. Rastgele gittim hastaneye gittiğimde o doktora muayene olmaya karar verdim. Amacım sadece konuşup bilgi almaktı ameliyat için daha doktor araştıracaktım ama çok sevdim nurten hanımı baktım ki gün almışım ameliyat için. Sonrasında araştırdım doktoru.

bana kimse referans olmadı. Rastgele gittim hastaneye gittiğimde o doktora muayene olmaya karar verdim. Amacım sadece konuşup bilgi almaktı ameliyat için daha doktor araştıracaktım ama çok sevdim nurten hanımı baktım ki gün almışım ameliyat için. Sonrasında araştırdım doktoru.
Sonrasinda arastirdin ve ne dediler:KK17::KK17::KK17:

olumsuz bir yorum almadım. sen hiç görüştün mü doktorla. görüşünce güven verdi ne yapacağını biliyor gibiydi tamam dedim.
yorumlar da kişinin beklentilerine göre değişir iyi yada kötü yoruma çok aman aman inanmamak lazım. doktorun ne dedği önemli bence. herkesin yuzu de aynı değil yuzune yakışacak olan da aynı değil.

yorumlar da kişinin beklentilerine göre değişir iyi yada kötü yoruma çok aman aman inanmamak lazım. doktorun ne dedği önemli bence. herkesin yuzu de aynı değil yuzune yakışacak olan da aynı değil.
Nasip .. Arkadasin biri prof a olmus ameliyati hem revizyona ihtiyac varmis oda revizyon var revizyon var adam muhatap olmamis bile bidaha

Selaaaammmm. Nurten Yavuz'u yeni duydum ve aşırı merak içindeyim yaptıgı burunlar nasıl. yorumlarda karıştırmıyo doğal yüze yakışanı yaparım diyormuş benim minyon bi yüzüm yok ama kocaman da bi burun istemiyorum. onu nasıl konuştunuz hallettiniz derdinizi ya? olanları bi görsem fikir olsa keşkeee :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK73::KK73:

Ben 7 Ağustosta Hakan Çepni'ye ameliyat oldum,çok memnunum,doktor bey kibar,ilgili ve alanında çok iyi bir doktor ve doğal olmayan bir burnu yapmıyor.

Eklentiler

• collage-1.jpg
    collage-1.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 406
Canım fotoğrafını paylaşma nezaketine teşekkür ederim fakat bu konu Nurten hanım hastalariyla ilgili.Hakan bey icin acılan konudan haberdarz.:KK51:

Arkadaşlar Nurten hanima ameliyat olanlar foto atabilir mi bi de Konyada hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz yardimmmmm

Selaaaammmm. Nurten Yavuz'u yeni duydum ve aşırı merak içindeyim yaptıgı burunlar nasıl. yorumlarda karıştırmıyo doğal yüze yakışanı yaparım diyormuş benim minyon bi yüzüm yok ama kocaman da bi burun istemiyorum. onu nasıl konuştunuz hallettiniz derdinizi ya? olanları bi görsem fikir olsa keşkeee :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK73::KK73:
yok canım senin burnun fındık maşaallah

dün sabah 10 civarında ameliyata girdim. doktor hanım ilgili birisi her şeyi anlattı bana :D güler yüzlü birisi hemşireler de öyle.kemik eğriliğim deviasyonum vardı estetik de yaptırdım hiç ağrım olmadı neredeyse. ama kurbağa gibiyim şu an şişlikler ve morluklar var aynı zamanda sızıntılarım var. bugün sabah tamponları çıkartıp taburcu etti haftaya tekrar gidicem alçıyı çıkartıcak. daha şeklini göremedim maalesef

dün alçım çıktı ama hala bandajlı. sonuçtan aşırı mutluyum :D burnum minik ve doğal duruyor. yorumlarda doğal bırakıyo yazınca korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı fındık burnum oldu resmen :) bandajlı olmasına rağmen şekli güzel duruyo morarmam çok olmadı yüzüm aşırı şişti ama hangi doktor yaparsa yapsa oluyor zaten hafif atlattım 3. gün yüzümün şişliği indi. ameliyatımın 1. haftası ama 3 gündür dışarıda geziyorum :D ağızdan nefes almak yoruyo. ağrım sızım hiç olmadı parol bile içme gereği hissetmedim burun ameliyatı olmamış gibiydim :) burnumu gören arkadaşların hepsi ameliyat olmak istiyo:D şişlikler geçsin daha güzel olucak dedi ona rağmen bile doğal ve havalı duruyo. eli hafif bi doktor benim ameliyatımın olduğu gün 3 ameliyatı vardı sanırım (daha fazla da olur bilemiyorum) ona rağmen gelip ilgilendi tamponlarımı da ertesi gün çıkarttı 24 saat bile kalmadı. perşembe günü sabah ameliyata girdim cuma günü sabah evimde kahvaltı yapıyodum :D gelişmeleri yazmaya devam edicem

ameliyatımın 20. günü burnumun içinde şişlikler ama yüzümdekiler geçti. ben ameliyat oldum demeden kimse fark etmiyor estetik olduğum :) yalnız bir problem var grip oldum. hapşururken aşırı korkuyorum ve burnum aşırı akıyor çok fazla da sümkürmemem lazım. korkuyorum ama inşaallah bir şey olmaz şimdiye kadar süreci iyi atlattım nazar değdiler galiba :D

ameliyatımın 20. günü burnumun içinde şişlikler ama yüzümdekiler geçti. ben ameliyat oldum demeden kimse fark etmiyor estetik olduğum :) yalnız bir problem var grip oldum. hapşururken aşırı korkuyorum ve burnum aşırı akıyor çok fazla da sümkürmemem lazım. korkuyorum ama inşaallah bir şey olmaz şimdiye kadar süreci iyi atlattım nazar değdiler galiba :KK70:

Burnumdan ameliyat olmak istiyorum. Nefes darlığım var. Burnumdan zor nefes alıyorum. Ama korkuyorum. Ameliyatın riskleri nelerdir. Açıkcası korkum burun ameliyatı olurken ölen insanlar var. Lütfen bilgilendirin beni stresten çok bunaldım. Nurten hanıma randevum var. Karar versem ameliyat gününü yaklaşık ne kadar süre sonraya veriyorlar. Beni bilgilendirir misiniz. Burnunu nasıl oldu bu arada. benim eğriliği var düzelmeside gerekkkkk. çoooookkkk çooook :)

riski sadece anestezi kısmındadır. bademcik ameliyatı gibi düşünün :) zaten ameliyattan önce anesteziye uygun musunuz ona bakıyorlar. riski diğer ameliyatlara göre çok çok az. benim de aynı şekilde burun eğriliğim ve nefes problemim vardı. korkmanız gerekn hiçbir şey yok basit bir ameliyat ama hekim çok önemli. doktorumun eli çok hafifti ağrım olmadı bir gece yattım sadece ameliyatta. burnum çok güzel ve doğal oldu. içinde hala ödemler var rahatsız etmiyor zaten. ameliyattan 3 gün sonra gezmeye gittim ben :) burnum alçıdaydı yeşillikler vardı o zaman. nurten hanım bu konuda bir numara. sağlık alanında çalıştığım için diğer doktorları araştırma imkanım daha fazlaydı nurten hanımda karar kıldım. ameliyattan sonra da iyiki seçmişim dedim. doktorla mutlaka görüşün o daha ayrıntılı bilgi vericektir herkesin burun yapısı bir değil tabiki ama burun ameliyatında şehir efsanelerine inanmayın. tamponlar ve dikişler alınırken hiçbir şey hissetmedim. bana bir ay sonraya vermişti ama işlerim dolayısıyla araya sıkıştırdı 10 gün sonra falan oldum. özelden burnumun fotoğrafını attım :)

ameliyatımın 20. günü burnumun içinde şişlikler ama yüzümdekiler geçti. ben ameliyat oldum demeden kimse fark etmiyor estetik olduğum :) yalnız bir problem var grip oldum. hapşururken aşırı korkuyorum ve burnum aşırı akıyor çok fazla da sümkürmemem lazım. korkuyorum ama inşaallah bir şey olmaz şimdiye kadar süreci iyi atlattım nazar değdiler galiba :KK70:
riski sadece anestezi kısmındadır. bademcik ameliyatı gibi düşünün :) zaten ameliyattan önce anesteziye uygun musunuz ona bakıyorlar. riski diğer ameliyatlara göre çok çok az. benim de aynı şekilde burun eğriliğim ve nefes problemim vardı. korkmanız gerekn hiçbir şey yok basit bir ameliyat ama hekim çok önemli. doktorumun eli çok hafifti ağrım olmadı bir gece yattım sadece ameliyatta. burnum çok güzel ve doğal oldu. içinde hala ödemler var rahatsız etmiyor zaten. ameliyattan 3 gün sonra gezmeye gittim ben :) burnum alçıdaydı yeşillikler vardı o zaman. nurten hanım bu konuda bir numara. sağlık alanında çalıştığım için diğer doktorları araştırma imkanım daha fazlaydı nurten hanımda karar kıldım. ameliyattan sonra da iyiki seçmişim dedim. doktorla mutlaka görüşün o daha ayrıntılı bilgi vericektir herkesin burun yapısı bir değil tabiki ama burun ameliyatında şehir efsanelerine inanmayın. tamponlar ve dikişler alınırken hiçbir şey hissetmedim. bana bir ay sonraya vermişti ama işlerim dolayısıyla araya sıkıştırdı 10 gün sonra falan oldum. özelden burnumun fotoğrafını attım :)

riski sadece anestezi kısmındadır. bademcik ameliyatı gibi düşünün :) zaten ameliyattan önce anesteziye uygun musunuz ona bakıyorlar. riski diğer ameliyatlara göre çok çok az. benim de aynı şekilde burun eğriliğim ve nefes problemim vardı. korkmanız gerekn hiçbir şey yok basit bir ameliyat ama hekim çok önemli. doktorumun eli çok hafifti ağrım olmadı bir gece yattım sadece ameliyatta. burnum çok güzel ve doğal oldu. içinde hala ödemler var rahatsız etmiyor zaten. ameliyattan 3 gün sonra gezmeye gittim ben :) burnum alçıdaydı yeşillikler vardı o zaman. nurten hanım bu konuda bir numara. sağlık alanında çalıştığım için diğer doktorları araştırma imkanım daha fazlaydı nurten hanımda karar kıldım. ameliyattan sonra da iyiki seçmişim dedim. doktorla mutlaka görüşün o daha ayrıntılı bilgi vericektir herkesin burun yapısı bir değil tabiki ama burun ameliyatında şehir efsanelerine inanmayın. tamponlar ve dikişler alınırken hiçbir şey hissetmedim. bana bir ay sonraya vermişti ama işlerim dolayısıyla araya sıkıştırdı 10 gün sonra falan oldum. özelden burnumun fotoğrafını attım :)[/QU
bu ayın 27sinde benim de ameliyatım var nurten hanıma :KK70: burnum büyük inşallah doğal yapıyım derken kocaman kalmaz :KK70:

Back