hatunlaaaaaaarrr tatıle mı gıttınız naptınızzz dıyecem havalar da bozduuu..kımse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
kocamann birrr günaydın güzellikler
ya bi kaç gündür hava ne güzel yağıyo ya
senenin en çok bu zamanını ve kışını seviyorum
aynen canım bende dersten zor atıyorum kendimi dışarı yagmura 52:sanada günaydın güzelimmmm
valla rahmet ne güzel yağıyor. çıkıp dolşıyorum akşamları
günaydın kızlar nabersiniz biliyorum ihmal ediyorum sizi ama şu sınav bi bitsin telafi edicem
kocamann birrr günaydın güzellikler
ya bi kaç gündür hava ne güzel yağıyo ya
senenin en çok bu zamanını ve kışını seviyorum
günaydın kızlar nabersiniz biliyorum ihmal ediyorum sizi ama şu sınav bi bitsin telafi edicem
kızlar İzmir felaaket gökgurultusu yagmurrr dısarı cıkılacak gıbı degıl burası..sansımaa dıyecem yokyok sanssızlıgımaa..ben ınsallah hazırandaa evıme donuyorum..bıtırın sınavları yemeklerıı denetımlerı falan..ne ısınız varsaa bıtırın bende geleyım tanısalım artııık..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...gundem bızı bırbırımıze unutturmasın...heeeeeeeyyy nerelerdesınızzz? ben İzmir den donduumm
selammmm bende konya da yaşıyorum ilk mesajlarınıza bakılırsa sizde annesiniz ben de 5,5 aylık hamileyim ve doktor konusunda hala endişelerim var tecrübelerinize dayanarak bana önerebileceğiniz bir doktor varmı?
selam canım hoş buldum :) verdiğin yanıt için çok teşekkür ederim. doğumunun dikişli olduğunu yazmışsın etrafımda bir çok kişi bundan şikayetçi ama bence sen yinede şanslısın çünkü dikişlerin düzgünmüş :) sana ve bebeğine sağlıklı ve mutlu ömürler