Günaydın gonyanın güzellikleri..
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz :):)
sanada günaydın güzelim :)
güzelim nerede bu millet :)
yaz gelince böylemi oluyor yoksap
güzelim nerede bu millet :)
yaz gelince böylemi oluyor yoksap
hoşbulduk kızlar :)
kısaca tanışalım dimi ama :)
gazel derler bana kk da :) 27 yaşındayım evliyim bi oğlum var, aynı zamanda öğrenciyim aöf ilahiyat...
has gonyalıyım....ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
sizleride tanımak isterim toprağım olarak kısaca bahsederseniz memnun olurum
onu bilmiyorumda dün 4 senedden sonra top oynamamanın acısını çıkardım 3 buçuk 4 saat top oynadık ip sektim hala kaslarım geriyo bide hıdırellezde baya oynamıştımkızlaaarr şivrilik yaklaşıyoo ohhhhh fener alayıı bi gelsee
hoşbulduk kızlar :)
kısaca tanışalım dimi ama :)
gazel derler bana kk da :) 27 yaşındayım evliyim bi oğlum var, aynı zamanda öğrenciyim aöf ilahiyat...
has gonyalıyım....ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
sizleride tanımak isterim toprağım olarak kısaca bahsederseniz memnun olurum
çocuklar kapıyı çalıp şivriliiiiiiiiiiiiikkkkkk diye bağırıyor ya bayılıyorum :)
benide masal olarak tanıyın ozaman :)
24 yaşındayım ankaralıyım.. gonyanın geliniyim :)
ooo iyiyimişsin sen ne güzel bak herkese nasip olmaz gonyaya gelin olmak :)
gerçi ankara ve konya kardeş şehirlerdir ama gonyalı olmak daha bi ayrıcalık sanki
h.b dıyor bızde senın gozlerınden öpuyoruz bende konyalıyım ama marmariste yaşıyorum ıkı ay sonra tatıle gelıcem ınş konyaya amannnn GONYAYA :))hepinize hoşgeldin diyorum ellerinizden öpüyorum ablalarım :) ben konyada yaşıyorum rahat bi 10 yıl var trabzonluyum ve 17 yaşındayım
h.b dıyor bızde senın gozlerınden öpuyoruz bende konyalıyım ama marmariste yaşıyorum ıkı ay sonra tatıle gelıcem ınş konyaya amannnn GONYAYA :))
gonyalı olup gonyada ikamet edenlere imrenerek bakıyorumben gonyalıyım ama 2 senedir bursadayım..çok özlüyorum gonyamızı
zafer alaaddin meram aydınçavuş ne güzeldir şimdi..kayısı çağlaları tam yenir şimdi tuza banıp banıp kütür kütür oh mis :)
.haziranda nasipse gidecem... şuan gonyada olanlar anlatıverin azcık ne var ne yok gonyada...zafer meydanında ne tür ekşınlar var
çok isterdim burda dostluğun temelini atıp gonyada buluşup görüşmeyi