Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın gonyanın güzellikleri..
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz :):)
sanada günaydın güzelim :)
güzelim nerede bu millet :)
yaz gelince böylemi oluyor yoksap
güzelim nerede bu millet :)
yaz gelince böylemi oluyor yoksap
hoşbulduk kızlar :)
kısaca tanışalım dimi ama :)
gazel derler bana kk da :) 27 yaşındayım evliyim bi oğlum var, aynı zamanda öğrenciyim aöf ilahiyat...
has gonyalıyım....ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
sizleride tanımak isterim toprağım olarak kısaca bahsederseniz memnun olurum![]()
onu bilmiyorumda dün 4 senedden sonra top oynamamanın acısını çıkardım 3 buçuk 4 saat top oynadık ip sektim hala kaslarım geriyo bide hıdırellezde baya oynamıştımkızlaaarr şivrilik yaklaşıyoo ohhhhh
fener alayıı bi gelsee
hoşbulduk kızlar :)
kısaca tanışalım dimi ama :)
gazel derler bana kk da :) 27 yaşındayım evliyim bi oğlum var, aynı zamanda öğrenciyim aöf ilahiyat...
has gonyalıyım....ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
sizleride tanımak isterim toprağım olarak kısaca bahsederseniz memnun olurum![]()
çocuklar kapıyı çalıp şivriliiiiiiiiiiiiikkkkkk diye bağırıyor ya bayılıyorum :)
benide masal olarak tanıyın ozaman :)
24 yaşındayım ankaralıyım.. gonyanın geliniyim :)
ooo iyiyimişsin sen ne güzel bak herkese nasip olmaz gonyaya gelin olmak :)
gerçi ankara ve konya kardeş şehirlerdir ama gonyalı olmak daha bi ayrıcalık sanki![]()
h.b dıyor bızde senın gozlerınden öpuyoruz bende konyalıyım ama marmariste yaşıyorum ıkı ay sonra tatıle gelıcem ınş konyaya amannnn GONYAYA :))hepinize hoşgeldin diyorum ellerinizden öpüyorum ablalarım :) ben konyada yaşıyorum rahat bi 10 yıl var trabzonluyum ve 17 yaşındayım![]()
h.b dıyor bızde senın gozlerınden öpuyoruz bende konyalıyım ama marmariste yaşıyorum ıkı ay sonra tatıle gelıcem ınş konyaya amannnn GONYAYA :))
gonyalı olup gonyada ikamet edenlere imrenerek bakıyorumben gonyalıyım ama 2 senedir bursadayım..çok özlüyorum gonyamızı
zafer alaaddin meram aydınçavuş ne güzeldir şimdi..kayısı çağlaları tam yenir şimdi tuza banıp banıp kütür kütür oh mis :)
.haziranda nasipse gidecem... şuan gonyada olanlar anlatıverin azcık ne var ne yok gonyada...zafer meydanında ne tür ekşınlar var![]()
çok isterdim burda dostluğun temelini atıp gonyada buluşup görüşmeyi![]()