Konya adını gören buyursun

hoşbulduk kızlar :)
kısaca tanışalım dimi ama :)
gazel derler bana kk da :) 27 yaşındayım evliyim bi oğlum var, aynı zamanda öğrenciyim aöf ilahiyat...
has gonyalıyım....ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK9::KK9:
sizleride tanımak isterim toprağım olarak kısaca bahsederseniz memnun olurum :KK34:

gazel derler bana kk da :) 27 yaşındayım evliyim bi oğlum var, aynı zamanda öğrenciyim aöf ilahiyat...
sizleride tanımak isterim toprağım olarak kısaca bahsederseniz memnun olurum :KK34:

galiba ben tanıttım kendimi :KK70: yeterli değilse yemek yarışmama buyurunuz :KK70:

onu bilmiyorumda dün 4 senedden sonra top oynamamanın acısını çıkardım 3 buçuk 4 saat top oynadık ip sektim hala kaslarım geriyo bide hıdırellezde baya oynamıştım :KK70: kızlaaarr şivrilik yaklaşıyoo ohhhhh :KK70: fener alayıı bi gelsee

çocuklar kapıyı çalıp şivriliiiiiiiiiiiiikkkkkk diye bağırıyor ya bayılıyorum :)

benide masal olarak tanıyın ozaman :)
24 yaşındayım ankaralıyım.. gonyanın geliniyim :)

hepinize hoşgeldin diyorum ellerinizden öpüyorum ablalarım :) ben konyada yaşıyorum rahat bi 10 yıl var trabzonluyum ve 17 yaşındayım :KK70:
h.b dıyor bızde senın gozlerınden öpuyoruz bende konyalıyım ama marmariste yaşıyorum ıkı ay sonra tatıle gelıcem ınş konyaya amannnn GONYAYA :))

yaa bu şivriliği ılkduydugumda cook hosuma gıtmısstı ..cooooooooooook guzel bır adet bence...cocuklar kapıya gelıo falan..ben hatta ılk şivelek sanmıstım onu..sonradan ogrendım şıvrilikms:)

bu aradaa kendımı 100.kez tanıtayım yenı gelen hatunlar ıcın..:)
3 yıllık evlıyım..19 aylık masallah fıstık gıbı kızım var..İzmirliyim..sonracımaa eşimle selcuk unv tanıstık..evlenıp Konyada kaldık..Konyadan cooooooooooooookk da memnunuz cok sevıyoruzz cok sukur:)

gonyalı olup gonyada ikamet edenlere imrenerek bakıyorum :KK43: ben gonyalıyım ama 2 senedir bursadayım..çok özlüyorum gonyamızı :KK43:
zafer alaaddin meram aydınçavuş ne güzeldir şimdi..kayısı çağlaları tam yenir şimdi tuza banıp banıp kütür kütür oh mis :)
.haziranda nasipse gidecem... şuan gonyada olanlar anlatıverin azcık ne var ne yok gonyada...zafer meydanında ne tür ekşınlar var :KK60:

gonyalı olup gonyada ikamet edenlere imrenerek bakıyorum :KK43: ben gonyalıyım ama 2 senedir bursadayım..çok özlüyorum gonyamızı :KK43:
zafer alaaddin meram aydınçavuş ne güzeldir şimdi..kayısı çağlaları tam yenir şimdi tuza banıp banıp kütür kütür oh mis :)
.haziranda nasipse gidecem... şuan gonyada olanlar anlatıverin azcık ne var ne yok gonyada...zafer meydanında ne tür ekşınlar var :KK60:

hayatım birçok yer yenilendi alaaddın falan yenilendi kültür park yapıldı çookkk güzel oldu :KK16:
gari bekliyiveriyoz sizi gonyaya gidiverdiniz gurbet elleree gerçi bizde gidicez kendi memleketimiziiiiii bi an önce gitmek için can atıyorum benim güzel TRABZONUM :KK16:

çok isterdim burda dostluğun temelini atıp gonyada buluşup görüşmeyi :KK34:

canımmm ınsallah bulustugumuzda sende Konya da olursun gorusuruz..ki buyuk ıhtımal hazıran gıbı goruscezz sendeee geeeeeeeeeeeeeeeeell....ben hala İzmirdeyım hazıran bası orada olcam allah ızın verırse..

hatunlaaaaaaarrr tatıle mı gıttınız naptınızzz dıyecem havalar da bozduuu..kımse yok muuuuuuuuuuuuuuuu

X