kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...gundem bızı bırbırımıze unutturmasın...heeeeeeeyyy nerelerdesınızzz? ben İzmir den donduumm
Zeynepmelisss bizde bulusmak icin seni bekledik aylardir:)) sen olmadan bulusma ayarlamadik:)) ne zaman bulusuyoruz??
yaaa cok tatlııııı:::)) azıcık daa numaraacıııı:))
evet bulusalım artık ...gun belırleyelımm ve saat ..uygunluk ıcın konusalım...yalnız ZZFER de blusalım olmaaz mıı(
cunku ben kızımı eşimle bırkacam yakın olsunlar bana sızınleykeenn...onlarda esımın arkadasında takılırlar ıstiiyorumm...
Elif ablaacımmm ne gun bulusalımmm...Elapıadee sen calısıyorsun canımm sen de yer zaman sylee...
ne numarasi askolsun ama cidden seni bekledik:))) Zafer bana uyar!
Benim icin haftaici aksam 7 gibi yada cumartesi-pazar ogleden sonra olur. Bu arada hemen bulusalim sacimi kestirip boyatacam ama cok kararsizim sizlerdende fikir alirim :))
bebeğim pazar günü gelemem ki ailece oluyoruzzzzddilvinn Zafer nıye uymuyo sana yahuuuuuuu
yahu olmazsaa yarın bulusalımmm..Elif ablaaaaaaaaa..dilviiiinnn..yarın 7 bana uyar:)
aynenEee biz toplanamıcaz herhalde.Kimi hafta sonu müsait değil kmi hafta içi
masalım42 elapıade mesaj attım hatunlar sızee....
ya bu haftaıcı aksam bulusalım ya da pazar aksama dogru bulusalım..
anaaaaaaaa hadı be artık kaldırın popolarınızııı:)
canım konyada değilim 2 haftadır
bu seefer buluşabilirseniz bensiz olsun
1-2 Üsküdaar Üsküdaar.Dün zeynepmelis rahatsızmış,buluşamadık.Yeni gün ve buluşma lazım