Konya adını gören buyursun

canım pazar ayarlasak sıkıntı olur mu senın ıcın..Elif abla musaıttır buyuk ıhtımalle hafta sonu..
hafta ıcı de olur ama esım 7 de gelıo ısten ben gelene kadar sız bekleyemezsınız sanırım...cunku benım gelmem 8 bucuk olur

Sekiz bucuk sorun olmaz benim icin. haftasonu sehir disina cikma ihtimalim %90! Ramazan oncesi gitmem lazim cunku. Elif abla musaitse sekiz bucuk yapalim zaten hava cok gec karariyo.

Bu arada nerde bu millet?? bulusacak olan bir suru insan vardi nere kayboldunuz(

tm caımmm..sevındımm:)) eee bu aksam bulusalım ozamnn olmaaz mıı? sana uyarsa Elif ablayla haberlesırım canım telı var

güzeller güzeli ablalarım benim içinde öpün birbirinizi
ben o saatte gelemem zaten yani evli falan değilim ondan o saatte evde ders çalışıyo oluyorum
ama bi ara gündüz buluşup kipaya falan gelirseniz işte o zaman gelirim

tm bu aksam saat 8 bucukta Zaferdee olııciiiimmmm insallah......telefonlasırız...

Tramvay durağının karşısındaki çay bahcesinde beklicim sizi:)

Son düzenleme:
Merhabaaaaaaaaaa
Yoksa dün buluştunuz mu

Ben de Konya'dayım. Zeynepmeliscim teşekkür ediyorum bu arada :)

Merhabaaaaaaaaaa
Yoksa dün buluştunuz mu

Ben de Konya'dayım. Zeynepmeliscim teşekkür ediyorum bu arada :)
rıca ederım canımm:)

harbiden bende merak ediyorum dün buluştunuz mu noldu neler yaptınız bakemmm

bulustuk kızlar..ama daha da genışlemeyı dusunuyoruz 3 kısı az geldı bıze...bır dahakine sızde katılırsınız ınsallah....

Wawwww sonunda buluştunuzmu canlar :)

eee hiç resim çekinmedinizmi ? O günü ölümsüzleştirmek lazımdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…