Adıma açılan sahte hesap

Var, mail atıyorsunuz cevap da veriyorlar ama hiçbir şey yapmıyorlar, en azından bundan 5 sene kadar önce mail de atsan hiçbir sonuç alamıyordun.
Yani benim bahsettigim zamanda facebook tekti, oyle insta falan yoktu demek sonradan isin ciddiyeti kalmamis.

Yani benim bahsettigim zamanda facebook tekti, oyle insta falan yoktu demek sonradan isin ciddiyeti kalmamis.
Facebook’ta işler nasıl yürüyor bilmiyorum, işin aslı pek de bilgi sahibi değilim bu platformlarla alakalı, bir tane hesabım var o da instada, KK’yi takip etmek için açtım öylece duruyor, eşimin hesapları vardı face, x, instada, yıllar evvel insta hesabı çalınınca instaya direkt mail attı ama hiçbir sonuç elde edemedi, o da kızıp bir daha insta kullanmam demişti, o günden bugüne sanırım instada pek bir şey değişmedi.

Defalarca fake hesapla uğraştım. Birkaç kez tanıdığım kişiler tarafından yapıldığını da tespit ettim, dava etmekle tehdit ederek. Bu konuda insanlar ileri düzeyde hadsiz ve rahat.
Ben de bu kişiye ulaşup dava ederim vs demeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim şuan sanırım

X